2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Nasıl kaldırıyorsun. Ben akşam eşimin gelmesini iple çekiyorum bir iki saatte olsa nefes alıyormuşum gibi geliyor. Ben mi dirayetsizim acaba
Yok kuzum inan çok zorlanıyorum gündüzleri hadi bı şekilde oyaliyorum müzik açıyorum ya da eşim yattığı yerden oylaiyor arada kucağına alıyor öyle geçiyor ama gece çok zor oluyor aha dün gece ne uyuduğum anlamadım hayır oglanda uyumaktan anlamadı oda zorlandı ya
Bende senin gibi hissediyorum ama zaten annelik hiç bir şeye yetisememen değil mi canım benim
Kız bigun eşim mesai yaptı 20 saat evde yoktu kafayı yeme derecesine geldim ben ogun valla
Ama sabır dile la havle bela kuvvet illa billahil aluyyul azim bunu tekrarla iyi geliyor

Evet canım direnç bizdede var malesef. Ve bu ileride nesneleri daha çok farkettiğinde artacakmış. Ben yüzüne örtü örtüyorum bazen uyutmak için. Nasıl geçti geceniz

Valla dobarlamak lazım olmaz böyle inşallah hormonlar düzelince biz de düzeliriz. Şuan odagımız bebiş. İnsan anne olunca değişiyormuş işte her şey.

Mental olarak çok tükenmiş hissediyorum canım. Bebeğe birşey diyemiyorum o bu dünyada çok yeni oda ne yapacağını bilemiyor. Ben alışmak istiyorum artık nereye kadar vücudum hem bedensel hem zihinsel direnecek bilmiyorum

Burda bir arkdş yazmıştı çocuk sizin yanındayken birlikte olunursa o yoğun duygulardan etkilenirmis diye bunu eşime soyledm çocuğun yanını bırak hicbiryerde olmuyor ki bizm diyor
İnsan boş bir zamn bulunca dinleneyim istiyor yani ben öyleyim ama artık fanfirifinfon işlerinide zaman ayiracagiz adam isyanda

Evet canım direnç bizdede var malesef. Ve bu ileride nesneleri daha çok farkettiğinde artacakmış. Ben yüzüne örtü örtüyorum bazen uyutmak için. Nasıl geçti geceniz
canım en son saat 3’e gelirken memeye gelmek istedi verdim uyudu kaldı böyle geç uyuyunca da çok güzel uyuyor sabah 8’de kalktık üstünü değiştirdim emzirdişm biraz oynadık 10’da uyudu tekrar gündüz uykusuna kendiliğinden geçiyor ama gece uykusuna aşırı duyarlı

Yaa bizde öyle üç gündür yatılı misafirler vardı çocukta gece uyumadı eşim diyor ki bişeyler yapalım len ben ölüyorum yorgunluktan sen benle kafa mı buluyorsun dedim biz daha bir kere yaptık oda oğlan ağladı da süre beş dakikaya kadar düştü diyor eşim

Maşallah canım. En azından birinin iyi olması güzel. Bizim uyku düzenimiz yok kıyafetini değiştiremiyorum bile. Uyanıyor bazen emip anında uyumak istiyor, bazen uyanıklık süresi 10 dk olup hemen uyumak istiyor. Uykularımızda yarım saat anca sürüyor. Yaşam alanımız yatak gibi

Canım benim alışırsın kendine çok yüklenme bu seferde sen eksiliyorsun
Bebeğin hep ağlayan kolik bı bebek mi? Yoksa sakın ama bazen çıldıran bı bebek mi? Bebeğini takip et ona göre davran ev işleri yemek falan bunları boşver kafana takma yapabildigin kadarıyla yap
İnan ben ne ev ne de yemek için kafamı yoruyorum çünkü yetisilmiyor burda hepimiz aynıyız bebeklerimiz daha çok küçük büyüdüklerinde bizler kendimize vakit ayiracaz evin işlerini falan daha rahat yapacaz ama biraz sabır
Bence sen biraz kendine vakit ayır ailen yardımcı olmaz mı bu konuda

Huzursuz bi bebek herşeyde ağlıyor, uykudan uyanması bile ağlamayla, en azından uykudan sakin uyanmasını bekliyordum. Sürekli onunla olmamı istiyor sanırım oluyorumda. Uyuyor yanından kalksam uyanıyor. Etkinlik yapıyorum ya hiç gözükmemem lazım o zaman biraz ilgilenip uğraşıyor ama ben yanındaysam yada sesimi duyduysa asla başka şeyle ilgilenmiyor hemen mızmızlanmaya başlıyor. O uyuyunca en azından kahvaltı yapabilmek istiyorum. Bi tost yapmaya uyanmış oluyor. Ama yanındaysam uyumaya devam ediyor. Ailem 40 gün yanımda kaldı canım 30 günde ben onların yanına gittim artık yüzüm kalmadı

Eşim hastaydı bende 4 gündür felan hafif griptim. Kızımdan olabildiğince uzak durmaya çalıştı eşim ama bende ayrı kalmak pek mümkün olmadı maalesef.
Şükür hasta değil (Ateş öksürük vs yok) ama burnu tıkanıyor gece. 2 gündür Sabah yıkıyorum. Baya dolu çıkıyor. Öyle rahatlıyor.

Valla ana hakkı ödenmezmiş. Canım anam yattığın yer nur dolsun. Şimdi daha iyi anlıyorum seni.

Nesneleri tutabiliyorum ben hemde kendi ellerimle diyee uyumadığımız sonrada Ankaralı dolmuşçular gibi pusette elimiz dışarda uyayakaldığımız gecenin sabahından günaydın!

Yüzün kalmayacak bı durum yok bebeğim onlar bizim ailemiz zor zamanımızda da iyi zamanımızda da yanimizdalar böyle düşünme lütfen
Bebeğin sana çok bağlı kuzum sensiz olmayı sevmiyor babalar işte biraz daha ilgili olsa o zaman hem babaya hem anneye ilgi bölünecek bu sayade sende biraz nefes alabileceksin ama geçecek bu zamanlarda emin ol bak kaç gün geçmiş doğumdan sonra zorlu bı süreç ama geçiyor

Ya şundan yüzüm kalmıyor kaynanam bi kaç defa bizde böyle büyüttük kolay değil kızım felan dedi haklıda yani kadın hepsi aynı şeyi yapabilmiş ben yapamıyorum gibi hissediyorum. Aslında eşim çok ilgili süreçte destek olmaya çalışıyor ama saatleri belli işte geldi yemek yedi biraz pışpışladı derken maximum 2 saat kendime kalmış oluyorum oda parça parça. Muhakkak geçecek kuzum sadece korkum evladıma yansıması bu bıkkınlık halinin. Çok teşekkür ederim desteğin için

kizlar bebegim artik hep emerek uykuya geciyor bunun ilerde cok sikinti yaratacagini biliyorum ama 8lk 3 ay patron bebek diyerek biraz saldim cunku diger turlu ben cok yipraniyorum bu ilk 3 ayda buna alismanlik kazanirmi?

Emzirdim kuzum gece duşa sokmadım bir de bacaklarından yaptılar Allahtan veremi daha önce yapmışlardı

Kizlaarr oğlum iki gündür gunde bir defa allahtan uykuya ağlıyor ama öyle böyle ağlama degil bildiğin krize giriyor zor sakinlestiriyorum
Haftaya 4 aylık olacağız yoksa bu 4. Ay atagimi

Orası öyle ama eskilerle şimdiki çocuklar arasında da baya fark var canım
Habire ağlayan bı bebekle başa cikmak zor tabikide bu süreçte destek istemen en doğal hakkin
Yavrum eşlerin yardım etmesi lazım zaten sonuçta sadece bizim değil bu çocuklar ama bizim yapımızda kadınlar sadece çocuğa bakar algısı var
Yansıtma kuzum o daha çok minik ya onlarla atlatacaz bu süreci
Aha benimki şuan kuala gibi yapıştı bana uyumuyor

Bizdede süre kısıtlı oldu bitti yallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…