2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
benim kızımda 2-3 günde 1 kaka yapıyor, genelde ıkınma ve yapmaya çalışma ama yapamama halini görünce biz alaturka tuvalete nasıl oturuyorsak onunda bacaklarını öyle tutuyorum oturur gibi rahatlayıp yapıyor, diğer türlü inliyor yapana kadar, 1 gün boyunca çok huysuz oluyor

Aha ben… gittim kendi ellerimle prezarvarif aldım kutuyu açmak için hep ertesi günü bekliyoruz hadi hayırlısı. Eşim bu sabah dedi ki dün gece rüya gördüm sende vardın. En azından adam rüyasında da olsa benle takılmış anca rüyasında zaten . Bebekle çok zor çok utanıyorum ben o odadayken . Aslında utanmak değil de annelik masumluk gibi hissediyorum bebiş varken fanfinfon olursa sanki kirlenmişim masumluk gitmiş gibi. Ay bir doktora mı gözüksem ben

2 tane aşı olduk bugün. Verem aşısına 10 gün sonra gel dedi. aşı yapılırken çok ağladı prensesim ya. Benim de gözlerim doldu resmen. Zor cevap verdim hemşireye. Utanmasam ağlayacaktım.
Şimdi gözlemliyorum ateş yapmasın diye. Kaka günümüz bugün onu da yapamadı. Bi keyifsiz gibi sanki kızım. Hayırlısgla bi atlatsaydık.
desteksiz büyütmek çok zor canım. Eşim 2 haftadır hastaydı. Haliyle çocuğa hiç yanaşamadı. Öksürme burun akması ateş vs. Serum iğne öyle ayağa kalktı.
Haliyle çocukla da ilgileneöedi.
Eşimle ilgilen evle ilgilen kız zaten durmuyor. Ağladım bi ara görümcelere sitem ettim. 1 saat de olsa kapımızı açmadınız diye.

Şükür az önce yaptı kendisi uykusunu bölüp sıfırdan uykuya hazırlanıyoruz şimdi.

Hahah biz odada tutmuyoruz ya. Eşim asla yapmam kızım odadayken diyor gerçi biz de 1 kez yapabildik daha. 2. Deneme de bizim kız ortalığı yıktı. Uyut et derken biz uyuyakaldık. Sonra hastalıklar vs. Bacı kardeş yatıyoruz.

Kızlar bu aşı bizi mahvetti oğlum çok huzursuz uykuya geçemiyor ağlıyor ağrı kesici parol verdim ama fayda etmedi ne yapsam acaba

Kaldırılmıyor canım. Mahvoluyor insan. Ben ağladım yorgunum diye. Eşime de yalvardım nolur koru kendini hasta olma diye.
Bende dayanamıyorum gün sonunda pilim bitmiş oluyor. Yani evladıma karşı vicdan azabıda çekiyorum. Eşime verince yanımda durmasınlar, tek başıma kalayım istiyorum. Ama eşsiz bakanlar süreci nasıl idare ediyorda ben edemiyorum onuda düşünüyorum

Kızlar bu aşı bizi mahvetti oğlum çok huzursuz uykuya geçemiyor ağlıyor ağrı kesici parol verdim ama fayda etmedi ne yapsam acaba
Banyoyu seviyorsa banyoya sokabilirsin canım, emerse sık sık emzir memede kalsın, gerekirse gezerek yada duşta emzir, beyaz gürültüyü deneyebilirsin

Senin oğlanda teması seviyordu . Ben ayaklarını okşadım ellerini okşadım kucağımda sürekli biryerlerini okşayarak geçirdim bu süreci

Banyoyu seviyorsa banyoya sokabilirsin canım, emerse sık sık emzir memede kalsın, gerekirse gezerek yada duşta emzir, beyaz gürültüyü deneyebilirsin
Ya bizim problemimiz gece uykusuna geçememek sayamadım kaç kere emzirdim canım emiyor kusuyor kısır döngü gaz çıkar uyutmayı dene bittim resmen eşime yalvardım oda bugün işte perti çıkmış ondan da hayr yok

Senin oğlanda teması seviyordu . Ben ayaklarını okşadım ellerini okşadım kucağımda sürekli biryerlerini okşayarak geçirdim bu süreci
Valla ellemediğim yeri kalmadı benim oğlumun sorunu gece uykusuna geçememek dalamıyor anlamıyorum nasıl olacak bu süreç

Canm kolunu çok oynatmamaya çalışın ben yarım kundak yaptım 3-4 gün hep hareket ettirmeye çalıştım kolunu kıyafet falan önden cıtcıtlılardan giydirdim öyle öyle geçti ama o 4-5 gün ağlamalar iştahsızlık son raddeye geldi hatta yeteri beslenmedi diye çişinde kristalleşme olmuştu turuncu lekeler

Öncelikli olarak şifa olsun. İnş çektikleri tek dert bu aşı acıları olsun bebelerimizin. İnsan dayanamıyor o hallerine. 3 gün duş almaması gerekiyormuş sakın duşa sokmayın aşı olanlar. Ebe tembihledi.
Ve el mahkum tek yapılacak calpol verip sabretmek. Verem bizi mahvetti en son 3 gün sonra düzeliyor. Kolları çok agrıyor muhtemelen. Bol bol emzirmeye çalışın emiyorsa o hafifletiyor

Ya bir şey dicrm çocuk yanda beşikte mi yatıyor bu fanfinfonda dkndld beni çok rahatsız ediyor da bebekle aynı odadayken beraber olmak başka odaya geçiyoruz resmen. Buna biz çözüm yok mu ya dkkddk
Evet yaa. O beni de çok rahatsız ediyor uyuyor da olsa çocuğun bilinçaltına işlenecek gibi ama onu bırakıp başka bir yerede gidilmiyor anamla babam aşık diye kodlar inş şaka Bi yana eşim çok sitemkar benim bu konuda beni ihmal ediyorsun diye. Ben tuvalete bile zor gidiyorum onu düşünen yok diyorum. Şu halimle beni istiyorsun ya helal olsun sana diyorum napayım artık bu konuda önemli erkeklerin çoğu bu dönemlerde gözünü dışarı kaydırıyor dert bitmiyor ki biz kadınlarda her şeyi düşünüyoruz böyle işte. Ki o kadar yerlerde bide libidom doğumdan sonra

Aynen öyle canım aşırı zor ya
Destek olsada bı raddeden sonra gene bebek seni istiyor yavrum
Eşim hastanede yatarken annemle kv vardı gündüzleri az çok yardımları oluyordu ama geceleri gene benimleydi zaten babası yokken huysuzdu annemlerde de uyumuyordu gene ben uyutuyordum gündüz uykusu yok zaten gecede uyutmuyor bakalım ne kadar böyle gidecez
Kız aşıların huysuzlugu var üstünde 1.5 saattir uyutmaya çalışıyorum piş piş derken ben uyuyacam bigun yorgunluktan artık cağ atladim
Sanada geçmiş olsun kuzum eşlerin desteği olmaması çok zor oluyor seni çok çok iyi anlıyorum
Kuzu kimse yardıma gelmez biz nasıl baktiysak baksın mantığı var bı çok insanda

Aha biri daha yavrum bende de çözüm yok 4 saat uyuduysa o gündüz hiç uyumadık nerdeyse gecede uyu uyan yapıyoruz ve ben yorgunluktan artık pertim enerji atın üzerime diye bagirasim var

Erkek bnmki genelde kizlarda cok karşilaşiriz dedi doktpr ama olabiliyor ben biriktirmiyorum iki saati geçirmiyorum bezi değiştiriyorım cok teşekkür ederim canım
Neden olurmuş peki? Bir de sen sadece kokudan mı anladın keskin bir koku mu huzursuzluk ağlama da mı yoktu? Ben de bugün doktora götüreceğim galiba

Libido neydi libido sevdiydi emekti ya ben anlamını bile unuttum. Bebiş sakin benim destekçide var enerji var bende ama istek yok. Önceden anbiyans yaratırdım kıyafetler giyerdim şimdi tık yok. Hatta fantezi tarzı gecelik iç çamaşırlarını kışlıkları çıKarırken kaldırdım ki o zaman hamileydim. O kadar bilmişim kendimi şaka maka libidoları toparlamak lazım benimkisi rüyasında beni görmeye başladı. Sonra o rüyaya başkası girer sonra o rüya gerçeğe döner. Şimdi avukat boşanma uğraşamam nasıl toparlanacak bu libidoalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…