İtiraf etmek gerekirse ben de öyle yapıyorum sanki bebek rahatsız olcak gibi. Kamerayla beraber yan odaya koyuyorum orda fa besigi var yoksa rahat olamıyorumYa bir şey dicrm çocuk yanda beşikte mi yatıyor bu fanfinfonda dkndld beni çok rahatsız ediyor da bebekle aynı odadayken beraber olmak başka odaya geçiyoruz resmen. Buna biz çözüm yok mu ya dkkddk
Katılıyorum canım eskilerde çocuklar böyle değilmiş. Evet eşim bakınca herkes şanslısın moduna giriyorda sadece yapımda mı emeği geçecektiOrası öyle ama eskilerle şimdiki çocuklar arasında da baya fark var canım
Habire ağlayan bı bebekle başa cikmak zor tabikide bu süreçte destek istemen en doğal hakkin
Yavrum eşlerin yardım etmesi lazım zaten sonuçta sadece bizim değil bu çocuklar ama bizim yapımızda kadınlar sadece çocuğa bakar algısı var
Yansıtma kuzum o daha çok minik ya onlarla atlatacaz bu süreci
Aha benimki şuan kuala gibi yapıştı bana uyumuyor
Bizim kızda 2 aya yakın zamanlardı sanırım tam hatırlamıyorum ama gece 11 de 2 de başlıyordu ağlamaları. bir süre sonra geçti ama geçene kadarKizlar benim de bebiş artık her gece 10 da başlayan ağlamalari oldu ve bunu tam kırkı çiktiği gün huy edindi artık her gece ağliyo bu durumu yaşayan var mi durmadan ağliyo bazen hatta her gün aynı saat
Bizde de aynı belirtiler var uyuyamıyor çocuğum boğazının yanmasından ama çocuk doktoru bizi gastroenteroloji bölümüne yolladı ordada endoskopi yapacaklarmış. Küçücük bebeğe nasıl yapacaklar anlamıyorum içim el vermiyor. Çocuk doktoru biraz başından attı gibi bizi. Zaten bebekler De çok sık görülüyor reflü neden böyle bişey istedi anlamadım. Başka doktora götüreyim bence. Size her hangi bir ilaç yazdılar mı ya da bir öneri de bulundular mı?Kusmasi vardı ama biraz fazla agzindan şu geliyordu uykusunda bile su yada mamalar ağzına geldiği için yutkunuyordu bazen uykusunda göğsünü yukarıya kaldırıyor nette reflu belirtileri diyordu doktrda reflu dedi
Bizim bebis 2 ay 3 günlük ben uyandirmiyorum. Bugün doktor kontrolü vardı kilo alımı iyi olduğu için doktorda aynen devam et dediKızlar selam. 2 aylık bebesi olanlar geceleri uyanmadığı sürece beslemek için uyandırıyormusunuz?
Yada gece uyandırmayı ne zaman bıraktınız
Osman gönülaldan dinlediğim kadarıyla 6. Aya kadar fizyolojik reflü olabiliyormuş 6. Aydan sonra düzelmesini bekleriz düzelmezse reflü varlığından söz edilebilir diyor. Bende 6. Ayı bekleyeceğimBizde de aynı belirtiler var uyuyamıyor çocuğum boğazının yanmasından ama çocuk doktoru bizi gastroenteroloji bölümüne yolladı ordada endoskopi yapacaklarmış. Küçücük bebeğe nasıl yapacaklar anlamıyorum içim el vermiyor. Çocuk doktoru biraz başından attı gibi bizi. Zaten bebekler De çok sık görülüyor reflü neden böyle bişey istedi anlamadım. Başka doktora götüreyim bence. Size her hangi bir ilaç yazdılar mı ya da bir öneri de bulundular mı?
Canım benim paşa paşa bakacaklar ben eşime hep diyorum o sadece benim değil ikimizin çocuğu diye tamam biz evdeyiz işteyken eyvallah ha yorgunda gelirler çok bişey yapamazlar ama bizimde kendimize vakit ayırmaya ihtiyacımız varKatılıyorum canım eskilerde çocuklar böyle değilmiş. Evet eşim bakınca herkes şanslısın moduna giriyorda sadece yapımda mı emeği geçecektiyansıtmıyorum canım o benim nazlı çiçeğim ama sütten geçiyorsa duygular bilmem ya bi yandan yapışık olmayı bende seviyorum ama akşama şarj kalmıyor ondan sanırım
Önce doktr öneride bulundu işte mama aralarında gaz çıkartın mamadan sonra dik tutun vs diye gecmeyince mamayi değiştirdik gene devam edince şurup verdi 2 3 gündür kullanıyoruz bakalm arada ağzına geliyor gene ama eskisi gibi değil çok şükürBizde de aynı belirtiler var uyuyamıyor çocuğum boğazının yanmasından ama çocuk doktoru bizi gastroenteroloji bölümüne yolladı ordada endoskopi yapacaklarmış. Küçücük bebeğe nasıl yapacaklar anlamıyorum içim el vermiyor. Çocuk doktoru biraz başından attı gibi bizi. Zaten bebekler De çok sık görülüyor reflü neden böyle bişey istedi anlamadım. Başka doktora götüreyim bence. Size her hangi bir ilaç yazdılar mı ya da bir öneri de bulundular mı?
Benimde biri içerideydi silikon uçla emiyor hala ama eme eme dışına çıktı. Silikon uç işe yaradı bizdeKızlar benim bebiş bir memeyi emiyor diğeri i emmiyor 10 gündür 2-3 dk anca itiyor kendini ağlıyor ucu diğer memeye göre içerde ve onda süt akışı yavaş diye heralde ne çözüm bulabilirim buna bırakacak emmeyi diye korkuyorum, silikon uç işe yarar mı sizce?
Öyle tabi canım. Uyumaması çok zor ya ağlıyor mu peki sadece uykusuzluk muCanım benim paşa paşa bakacaklar ben eşime hep diyorum o sadece benim değil ikimizin çocuğu diye tamam biz evdeyiz işteyken eyvallah ha yorgunda gelirler çok bişey yapamazlar ama bizimde kendimize vakit ayırmaya ihtiyacımız var
Şu asırlardan dolayı 2 gündür harap olduk bugün uyumuyor eşim ameliyatlı haliyle bana yardım etmeye çalışıyor ama yok
Ama çocuğum uyumuyor bu yüzden asit boğazını yaktığı için sürekli öksürerek kusarak uyanıyor ne verirsem atıyor.Osman gönülaldan dinlediğim kadarıyla 6. Aya kadar fizyolojik reflü olabiliyormuş 6. Aydan sonra düzelmesini bekleriz düzelmezse reflü varlığından söz edilebilir diyor. Bende 6. Ayı bekleyeceğim
Her gün aynı saatte başlar aynı saatte biter kolik olur kendileriKizlar benim de bebiş artık her gece 10 da başlayan ağlamalari oldu ve bunu tam kırkı çiktiği gün huy edindi artık her gece ağliyo bu durumu yaşayan var mi durmadan ağliyo bazen hatta her gün aynı saat
Hangi şurubu kullanıyorsunuz acaba?Önce doktr öneride bulundu işte mama aralarında gaz çıkartın mamadan sonra dik tutun vs diye gecmeyince mamayi değiştirdik gene devam edince şurup verdi 2 3 gündür kullanıyoruz bakalm arada ağzına geliyor gene ama eskisi gibi değil çok şükür
Doktor neyden suphelendide endoskopi dedi bilmiyorum ama istersen başka bir doktorda görsün bence
İlkinde tam 3 ay dolduğunda bitti bundada öyle olur inşallah uzamaz diyorumKizlar benim de bebiş artık her gece 10 da başlayan ağlamalari oldu ve bunu tam kırkı çiktiği gün huy edindi artık her gece ağliyo bu durumu yaşayan var mi durmadan ağliyo bazen hatta her gün aynı saat
Canım ben olduğu günden beri gece uykusunda o kalkmadığı sürece hiç kaldırmadım.Bence böyle daha iyi uykusunu da alıyor diğer türlü huzursuz olur benceKızlar selam. 2 aylık bebesi olanlar geceleri uyanmadığı sürece beslemek için uyandırıyormusunuz?
Yada gece uyandırmayı ne zaman bıraktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?