• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar bebişleriniz akşam kaçta uykuya geçiyor. Gece uykusuna geçmek diye bişey sizde var mı? 7 de 8 de gece uykusuna geçen influencerlar görüyorum çıldırıyorum 😭
Var canım biz gece uykusunun hakkını veriyoruz gece 3’te geçerek 🤣🤣🤣meme oldu emzik artık beni iyice tanıyor ve babasında çığlık çığlığa duşa bile giremez oldum tuvalete gidince bağırıuor ağlıyor bi değişik olduk bu aralar sürekli gözü ile beni takip ediyor

21 kasımda bebek 2 aylik olacak sanırım atak haftası. Böyle bir şey yok anca uyudu. Ayağımda salladım kucağımda salladım çığlık kıyamet. En son emzirme yastığına 2 dk gelişi güzel koydum esimin yanına ağlamasın bak diye. Sut ısıtmaya gittim. Çocuk uyudu. Ben şok bssh saat 03.00 ten sesleniyorum. Buralar çok sessiz kizlaaaar

kizlar bebeginiz cok sesli yabanci bir ortwma girince etkileniyormu? benim ablamin iki tane cocugu var canavsr gibiler mubarek asla sessizce usluca oynayalim demezler annemlerde bir araya geldik elimden geldigince sessiz odalarda tutmaya çalıştım ama bebeler kapiyi bile pat kut acip odaya giriyor. neyse eve geldik uyudu gece bir anda uykudam uyanip aglamaya basladi ama 2 aydir ilk defa boyle ciglik cigliga agladini goruyorum emince sustu birde gaz atti gazdanmi korktumu bilmiyorm ama simdi en ufak bibseste acayip sicrayarak uyaniyor ses olmadigindada surekli su moro refleksi denilen seyi yapiyo gibi arkw arkaya uc dort kes oluyo uyaniyo cocugum

kizlar bebeginiz cok sesli yabanci bir ortwma girince etkileniyormu? benim ablamin iki tane cocugu var canavsr gibiler mubarek asla sessizce usluca oynayalim demezler annemlerde bir araya geldik elimden geldigince sessiz odalarda tutmaya çalıştım ama bebeler kapiyi bile pat kut acip odaya giriyor. neyse eve geldik uyudu gece bir anda uykudam uyanip aglamaya basladi ama 2 aydir ilk defa boyle ciglik cigliga agladini goruyorum emince sustu birde gaz atti gazdanmi korktumu bilmiyorm ama simdi en ufak bibseste acayip sicrayarak uyaniyor ses olmadigindada surekli su moro refleksi denilen seyi yapiyo gibi arkw arkaya uc dort kes oluyo uyaniyo cocugum
Benim bebeğim yabancılardan korkuyor ağlıyor hemen. Sanki canı yanıyor gibi ağlıyor Bi de öyle mızmızlık falan değil. Kucaklarına alınca ya da yabancı ses duyunca başlıyor ağlamaya. Hatta daha ilginci biriyle görüntülü konuşuyorsam da ağlıyor 😅

Benim bebeğim yabancılardan korkuyor ağlıyor hemen. Sanki canı yanıyor gibi ağlıyor Bi de öyle mızmızlık falan değil. Kucaklarına alınca ya da yabancı ses duyunca başlıyor ağlamaya. Hatta daha ilginci biriyle görüntülü konuşuyorsam da ağlıyor 😅
Hahaha ay ne güzel insan sevmiyor 😂

Back