2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bence sağdıkça değil de emdikçe çoğalıyor süt. Çoğalıyor mu bilmiyorum ama ihtiyacı görüyor heralde vücut. Benim hiç öyle akan dolu dolu göğsüm olmadı. Sütyenlerim bile hala 75B. Ama çok şükür oğluma yetiyor diye düşünüyorum. Sağmaya cesaretim yok ama dışarda falan çooook zor oluyor devsmlı emzirmek zorunda kalıyorum

Uyku saati derken şimdi uyuyor sabaha kadar devam mı. Emmeye kalkar tabi de. Rutin saat olarak mı yani

Uyku saati derken şimdi uyuyor sabaha kadar devam mı. Emmeye kalkar tabi de. Rutin saat olarak mı yani
Yok kiz nerde sabaha kadar.. 11e kadar 12ye kadar cin gibi oturuyodu. 9 gibi sekerleme yapiyodu dedem gibi. Biraz bi saat ayarlamasi yapmaya calisiyorum. Bakalim ne kadar uyucak.

Yok kiz nerde sabaha kadar.. 11e kadar 12ye kadar cin gibi oturuyodu. 9 gibi sekerleme yapiyodu dedem gibi. Biraz bi saat ayarlamasi yapmaya calisiyorum. Bakalim ne kadar uyucak.
Ben de ona çabalıyorum ama ne kadar erken götürürsem götüreyim 10dan sonra uyuyor sonra 12 1 gibi uyanıp gece boyu parça parça devamlı uyanıyor

Canım belki babalık süreci etkilemistir eşini kv iacaba kocani dolduruşa getiriyor olabilir mi? Yani insanlar bı değişik ve bunu hamile ve lohusayken daha iyi anladık hepimiz ama sen genede yaklaşmaya çalış bence devam et illaki bı yerde o ördüğü duvarlar yikilacaktik yani beli senin ve annesinin böyle olmasıda eşini etkilemiş olabilir seni hala çok seviyordur belki sana kiyamiyordur
Benim eşimde benimle ilişkiye girmiyor zaten yoruluyorsun diyor bebekle ilgileniyorsun kendini toparla diyor
Yani erkekler bizim gibi değil kafaları daha değişik çalışıyor canım
Zaman bırak zaman herşeyin ilacıdır ama bence eşinde duzelecek

Kızlar 2. Ay asilarindan bahsediliyor bize hemşire sadece veremi söyledi ama başka asilarda var adlarını bilmiyorum onları söylemedi ve biz ayın 18 de 2. Ayı dolduruyoruz ama aşıyı 30 da olacaz yani 2. Ayı geçmiş olacaz sizinkilerde mi öyle yoksa tam 2. Ayda mi aşıları oldunuz

Özellerin bu sacmalıklarına sinir oluyorum. Paylaşamazmıs, bazılarının her şey para için
Evet iki yıl önce gittiğimde muayene dahi etmeyip, içerde ne var çektirmeden bilemeyiz demişti. Bakalım kararsızım son dakika yine vazgeçebilirim muayeneden sırf sigortam bitmek üzere diye aceleye bindi
Olur canım ilaç ismi. Zaten bu hemoroid için ot falan kaynatırdı annem iyi geliyormuş ama emzirdiğini için girişmiyorum o işlere ama şurubu merak ettim Dr vermiş .Hayırlısı olsun Allahtan şifalar dilerim sana da

Benimki de uyumuyor. Genelde dizi falan izliyorum hani ışıkları kapatayım desem uzun sürüyor I yüzden oyalanıyorum bende emzirirken sallarken bazen onu seyrediyorum konuşuyorum bazen ekrandayım bazen burada. İçim kıyılıyor ekmek arası ya da kuru meyve galan yiyip duruyorum minik minik bölüyorum tabi bebek böyle uyumayınca sabah uyanamıyorum ertesi gün yarısı bitmiş oluyor eşimle büyük oğlum kendileri hazırlanıp gidiyorlar, büyük oğlumla ilgilenemiyorum çocuğu ne kadar ihmal ettim çok zayıflamış demin farkettim birinci sınıfa gidiyor.

Çok üzülüyorum kızlar ya. Ben de en büyük stresimi bu konuda yaşıyorum. Dehb ne zor bir şeymiş meğer. Allahım çaresiz dert vermesin dert diyorum ama, vicdan azabından ölüyorum bir yandan yok fazlası olmuyor benden. Eve geç geliyorlar okul uzak, koştur koştur yemek (sofrada oturamıyor hep dikkati başka yere gidiyor iştah da yok bağırış çağırış yaşanıyor) sonra ödev (başına oturmuyor otursa yapmıyor başka çocuğun 15 dakikada yapacağı iş bizde en az bir saat) sürekli evde bir şeyler dağılıp dökülüyor ama öyle böyle normal bir dağılma dökülme değil. Eşimle artık çocuğa bağırıp duruyoruz onu yapma buna dokunma öyle davranma normal ol artık yat yemeğini ye dişini fırçala, çok hırpalanıyor ama yok hiç bir tesiri yok. Bunları kavga çıkmadan, bağırmadan kötü söz duymadan yapmıyor. İlaç dışında destek almamız lazım devlette olmuyor özelde uçmuş. Biraz bebeklik videolarına baktım demin. Ne bebekliğini sevenşlmisim doğru düzgün ne anneliğimi yaşamışım hep stres hep koşturma. Tabi zorlanmamızın nedeni buymuş dehb varmış çocukta ama bir şeyler daha farklı olabşlirdi. Onyızden bu bebeğimde saha bilinçli olcam önceliğim yavrularım diyorum kimseyi de takmıcam o öyle dedi bu böyle olmalı değil en önemlisi mutlu bir yuva yapabilmek diyorum. Ama sabah bir beslenme hazırlayamıyorum hala onu ihmal ediyorum küçükle ilgilenecem diye düzeltecem iyi bir anne mutlu çocuk mutlu es diye diye çocuk 6,5 yaşına geldi…

Eşim işe giderken sabah konuşmadım o farketmiş zaten aradı iş yerinden biz uyanınca size sürprizim var akşam 5’e hazırlanın dedi şaşırdım bende hazırlandık önce yemeğe gittik telefonum bozuktu uzun süredir idare ediyordum istediğim model vardı ıphone da onu aldı hediye olarak sonra beraber kahve içtik evimize geldik yolda da kırk kere sizi çok seviyorum benim sizden başka kimsem yok dedi durdu acaba yazdıklarımı falan mı okudu dedim ama çok mutlu oldum uzun zamandır böyle mutlu edilmemiştim çok iyi geldi bana da oğluma da eşime de

Canım benim senin adına inan çok sevindim yazdıklarını okurken gülümsedim içim ısındı ya eslerimizde yeni bı hayata alışıyor baba olmakta zor bı anda eşinle kendi hayatın değişiyor herşey tepetaklak oluyor ailesi ve senin aranda kalıyor o süreç zorlamıştır ama sonradan anlamıştır
Rabbim mutlulugunuz daim etsin canım inşallah hep böyle mutlu olursunuz huzurlu olursunuz

Ay mama kullanmıyoruz bugün kuzenimde tutturdu zeytinyağı verin diye. Vermek istemedim ya ama iyice çaresiz kalırsam naparım bilmiyorum onun yerine totosunu zeytinyağı ile uyarıyoruz öyle yapıyor. Sizinki özel muamele seviyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…