- 19 Ocak 2021
- 1.997
- 3.315
- 83
- 35
Ben 2. Ayda yaptırdım daha dün 6. Ayda tekrar çağırdı ışığı takip ettirecekmişkızlar rutin göz muayenesi varmış. doktor bize bilgi vermedi ne zaman yapılıyor bilginşz var mı
Tabi bilgilendiririm. Koku yok ama krem gibi oluyor bazen. Bazen de kasık ağrım oluyor regl olacak gibibenide bilgilendirirmisin canim akintin kokulumu
Bence sağdıkça değil de emdikçe çoğalıyor süt. Çoğalıyor mu bilmiyorum ama ihtiyacı görüyor heralde vücut. Benim hiç öyle akan dolu dolu göğsüm olmadı. Sütyenlerim bile hala 75B. Ama çok şükür oğluma yetiyor diye düşünüyorum. Sağmaya cesaretim yok ama dışarda falan çooook zor oluyor devsmlı emzirmek zorunda kalıyorumValla benim bir ara sütüm azaldı regl iken sağdıkça çoğalır diyorlardı sağdım ay bebeğime süt kalmadı hiçte biberon vermemiştim alışmasın diye almadım bile süt sağma makinesinin içinde varmış biberon onla geri içirdim bir daha da sağmadım şimdi yine göğsüm yumuşak gibi ama sağmam memeyi reddetse hiç bir şeye yaramayacak
Uyku saati derken şimdi uyuyor sabaha kadar devam mı. Emmeye kalkar tabi de. Rutin saat olarak mı yaniKizin uyku saatini sozde erkene cekmek icin girisimde bulundum o da bana GÜREŞimde bulundu. Resmen ben ayakta pispis yapmaya direndim o da benle edirne kirkpinar gurescileri gibi güreşti. Uc kere uyandi ucunde de kündeye getirdim. Ama tabi saat yine 10 oldu…
Yok kiz nerde sabaha kadar.. 11e kadar 12ye kadar cin gibi oturuyodu. 9 gibi sekerleme yapiyodu dedem gibi. Biraz bi saat ayarlamasi yapmaya calisiyorum. Bakalim ne kadar uyucak.Uyku saati derken şimdi uyuyor sabaha kadar devam mı. Emmeye kalkar tabi de. Rutin saat olarak mı yani
Ben de ona çabalıyorum ama ne kadar erken götürürsem götüreyim 10dan sonra uyuyorYok kiz nerde sabaha kadar.. 11e kadar 12ye kadar cin gibi oturuyodu. 9 gibi sekerleme yapiyodu dedem gibi. Biraz bi saat ayarlamasi yapmaya calisiyorum. Bakalim ne kadar uyucak.
ay benim kokulu yaTabi bilgilendiririm. Koku yok ama krem gibi oluyor bazen. Bazen de kasık ağrım oluyor regl olacak gibi
Canım belki babalık süreci etkilemistir eşini kv iacaba kocani dolduruşa getiriyor olabilir mi? Yani insanlar bı değişik ve bunu hamile ve lohusayken daha iyi anladık hepimizKızlar bu dertleşme postudur bu saat oldu oğlum hala uyumadı eşim yanımda horul horul uyuyor
Biliyorsunuz ben kv gil ile doğum sürecinde çok kavga ettim kadın beni hep senin huzurunu bozarım mutluluğunu elinden alırım dedi ve bunu başardı galiba bilmiyorum eşim bana karşı doğum yaptığımdan beri aşırı derecede soğuk eskiden bana seni seviyorum demeden asla uyumazdı şimdi uyuyor öpmeden sarılmadan bana çatmadan günü geçmezdi şimdi günlerce öpmediği oluyor lohusalık bitti ama bir kere bile ilişki olmadı neden istemiyor musun diyorum sen yoruluyorsun bir de beni mi çekeceksin diyor öpüyorum sen farkında değilsin diyor ne istersem yapar istediğimi alır gelir ama bende doğum yapmama rağmen kürklü çocuğumu kaç kere bırakıp gittim işe maddi manevi hep yardımcı oldum oluyorum da annesi gil bana dünya hakaret etti hakaret davası açsam kazanırdım ama ben sustum sineye çektim eşim için gelsinler gitsinler kötülük olmasın dedim ama hissediyorum bi soğukluk var arada hem çocuk uyutmaya çalışıyorum hem ağlıyorum sinirlerim bozuldu hiç böyle hayal etmemiştim çocuğu çok istiyorduk ikimizde ama bilmiyorum yani oğlumdan önce ikimizde diyoruz hayatın anlamı yokmuş ama şimdi de sanki karı koca biz yok olduk
Kaç günlük bebeğinizYok ya bu çocuk uyumuyor. Ayağımda sallıyorum kucağımda sallıyorum uyumuyor.
Kaç günlük bebeğini
Üzülmeyin yalnız değilsiniz şuan bende öyleyim bebeğim 49 günlükYok ya bu çocuk uyumuyor. Ayağımda sallıyorum kucağımda sallıyorum uyumuyor.
Al benden de o kadar oturup ben ağlıycam az kaldı ciddenYok ya bu çocuk uyumuyor. Ayağımda sallıyorum kucağımda sallıyorum uyumuyor.
Özellerin bu sacmalıklarına sinir oluyorum. Paylaşamazmıs, bazılarının her şey para için26 canim istenilen tahlilleri soylemediler bende istedim evlette yaptirmak istiyorum dedim danisma vermedi paylasamam doktorunuzla gorusn filanbdedi. bebis durmadigi icin cikamadim tekrar doktora. bubarada banada muayeneden once kolonskopi dedi direkt dteshisi net koyabilmeknicin sanirim canim
Olur canım ilaç ismi. Zaten bu hemoroid için ot falan kaynatırdı annem iyi geliyormuş ama emzirdiğini için girişmiyorum o işlere ama şurubu merak ettim Dr vermiş .Hayırlısı olsun Allahtan şifalar dilerim sana dabu arada ilaclarla gecebilcek bi sorun degil bu benimki muhtemelen canim ilacda fitil catlak tedavisi icin surupda organik bir surupmus sadece gunu kurtaracak anlayacagin. muaynede karnima bastirdi ve baya agri olustu karnimda yani muhtemelen bi peoblem var ama ne bilmiyorum..istersen surubun adini atayim baya organik birseymjs
Eşim işe giderken sabah konuşmadım o farketmiş zaten aradı iş yerinden biz uyanınca size sürprizim var akşam 5’e hazırlanın dedi şaşırdım bende hazırlandık önce yemeğe gittik telefonum bozuktu uzun süredir idare ediyordum istediğim model vardı ıphone da onu aldı hediye olarakCanım belki babalık süreci etkilemistir eşini kv iacaba kocani dolduruşa getiriyor olabilir mi? Yani insanlar bı değişik ve bunu hamile ve lohusayken daha iyi anladık hepimizama sen genede yaklaşmaya çalış bence devam et illaki bı yerde o ördüğü duvarlar yikilacaktik yani beli senin ve annesinin böyle olmasıda eşini etkilemiş olabilir seni hala çok seviyordur belki sana kiyamiyordur
Benim eşimde benimle ilişkiye girmiyor zaten yoruluyorsun diyor bebekle ilgileniyorsun kendini toparla diyor
Yani erkekler bizim gibi değil kafaları daha değişik çalışıyor canım
Zaman bırak zaman herşeyin ilacıdır ama bence eşinde duzelecek
Canım benim senin adına inan çok sevindim yazdıklarını okurken gülümsedim içim ısındıEşim işe giderken sabah konuşmadım o farketmiş zaten aradı iş yerinden biz uyanınca size sürprizim var akşam 5’e hazırlanın dedi şaşırdım bende hazırlandık önce yemeğe gittik telefonum bozuktu uzun süredir idare ediyordum istediğim model vardı ıphone da onu aldı hediye olaraksonra beraber kahve içtik evimize geldik yolda da kırk kere sizi çok seviyorum benim sizden başka kimsem yok dedi durdu acaba yazdıklarımı falan mı okudu dedim ama çok mutlu oldum uzun zamandır böyle mutlu edilmemiştim çok iyi geldi bana da oğluma da eşime de
Ay mama kullanmıyoruz bugün kuzenimde tutturdu zeytinyağı verin diye. Vermek istemedim ya ama iyice çaresiz kalırsam naparım bilmiyorum onun yerine totosunu zeytinyağı ile uyarıyoruz öyle yapıyor. Sizinki özel muamele seviyorsaMamasına zeytinyağı damlat biraz olsun rahatlatıyor. Benim bebeğimde 4-5 günde bir kakasını yapıyor. Biz ekstra nurse harveys kullanıyoruz gazı için. Kakasını yapamadığında ı love you yöntemi var masaj olarak onu deniyorum. Ayaklarını sıcak tutuyoruz. Bacaklarına bisiklet sürer gibi hareketler yaptırıyoruz. Sonrasında alt açma bezini serip kakasını yapmasını bekliyoruz. Alt açma bezini dolduruyor resmenBizimki bezine yapmayı sevmiyor gibi geldi bana :)
O muhtemelen enfeksiyondan kaynaklı olabilir. Bi kültür ver bence kuzumay benim kokulu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?