2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Philips avent var bende de. Sarılık döneminde meme sonrası bazen kullandım hiç meme reddi yapmadı. Ben geçen uçakta biberonla veririm diye sağım yaptım, kendisi bir memeyi emdi ben diğerini sağdım. 3 saat geçince de hemen doldu göğsüm. Gündüz sürekli memede olmak istiyor o yüzden ben akşam saatinde sağmıştım ama doğrusu bu mudur bilemiyorum

Kızlar doğum yapalı tam 52 gün oldu ben hala kendimi ilişki için hazır hissetmiyorum. Burası dert dökme yeri zaten. Eşimin tayini sebebiyle taşındık 40lı çocukla o yapılmaz denilen her şey benim başıma geldi bu süreçte çok gerildik taşınma işi beni çok yordu hem bedenen hem ruhen. Şuan eşimden kendimi çok uzak hissediyorum hiç bir lafını kaldıramıyorum iyiliği bile batıyor. Bu kadar uzun süre ilişki yaşamamak da etkilemiş olabilir ama mentalite olarak hazır değilim ne yapacağım bilmiyorum çok soğudum

aynen bizimki de oyle. bu zamanlarda herkes aynı durumu yasıyor sanırım. iyi yapmıssın canım cok gecmiş olsun. biz 1 hafta once ası yaptık bu gece ateşlendi acile gittik en sonunda
Yapma ya bizde pazar acildeydik zaten naneliydi çocuğun ama salgın varmış ne dediler ne yaptılar ateş için

ya benimki sabah aksam memede ahshhss birtek gece uyuyor ondada bende uyuyorum shdjjd

Yapma ya bizde pazar acildeydik zaten naneliydi çocuğun ama salgın varmış ne dediler ne yaptılar ateş için
serum taktılar kan aldılar enfeksiyon var mı diye ama yokmuş. serumdan sonra iyi oldu minigim. ama hala halsiz sanki gün boyu uyudu

kızlar rutin göz muayenesi varmış. doktor bize bilgi vermedi ne zaman yapılıyor bilginşz var mı

serum taktılar kan aldılar enfeksiyon var mı diye ama yokmuş. serumdan sonra iyi oldu minigim. ama hala halsiz sanki gün boyu uyudu
Benimkide çok halsiz uyumaya meyilli bide doktor zaditen yazdı henüz kullanmadım o da çok uyku yapıyormuş zor uyandırdım diye

Benim var canım sarı akıntı 54.gün lekelenmem bitti ama akıntım var. Pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek

Ben de bunun cevabını merak ediyorum gece gündüz devamlı emiyor ben ne zaman sağmalıyım bilemiyorum. Göğsüm her an boş gibi zorla sıkınca damla damla geliyor. Sağarsam bebişe kalmaz diye de korkuyorum bilemedim ama ben göğüs kalkanı almıştım bebiş küçükken hepsini çekemiyordu sanırım ona doluyordu onları biriktiriyordum. Şuan ona da dolmuyor hiç istersen sen gece uykudayken onu bi dene.

ay oda sicakliginda 3 saat durabilir diyorlar gece kalkip onu toplayip buzluga atmak hic gozum yemedi ay acaba sutum azda ondanmi surekli emiyor diyede dusunmedim degil ben. belki saginca cogalir

Valla benim bir ara sütüm azaldı regl iken sağdıkça çoğalır diyorlardı sağdım ay bebeğime süt kalmadı hiçte biberon vermemiştim alışmasın diye almadım bile süt sağma makinesinin içinde varmış biberon onla geri içirdim bir daha da sağmadım şimdi yine göğsüm yumuşak gibi ama sağmam memeyi reddetse hiç bir şeye yaramayacak

Kizimin kiyafetleri kuculmeye basladi. Ne ara buyudu de kuculen kiyafet ayirmaya basladim ben ya :’)
aynısını bugun yasadım kıyafetleri ayırırken ben de düşündüm. hep bi an once doğsun diyordum sonra 2-3 aylık olsun sevilsin diyordum. hepsi oldu ve zaman hala su gibi geçiyor

Bugün bebisle ilk kez avm ye gittik çok korkuyla gittim :) ilk kez bebek arabasına bindik. Tam 2 saat disardaydik. Canım yavrum beni utandırdı ve sesini bile çıkarmadı jddj şoktayım kızlar sbdjej ejderya yavrum adeta küçük bir kedi gibiydi :)

Kizin uyku saatini sozde erkene cekmek icin girisimde bulundum o da bana GÜREŞimde bulundu. Resmen ben ayakta pispis yapmaya direndim o da benle edirne kirkpinar gurescileri gibi güreşti. Uc kere uyandi ucunde de kündeye getirdim. Ama tabi saat yine 10 oldu…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…