2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Muhtemelen her şeye yeten biriydin kimseden destek istemeden elinden her şey geldi. Ve böyle alıştı ailen ve çevren.
Hani derler ya çok güçlü bu kadın diye.
Ama çok haklısın insan bazen güçlü olmak değil. Destek görmek yüklerinin hafifletilmesini bekliyor. Allah sabır versin. Zor bi durum. Kendini üzme canım. Evladını düşün. Annenin sana yaptığı hataları kendi evladına yapmayarak gönlünde ki burukluğa şifa bulursun inşallah

Kızlar bi sorum var size. 40. Gün kanamam bitmişti. Zaten silik geliyordu.

Dün akşamdan beri (46. Gün) tekrar silik kan geliyor kırmızı.
Bu regli mi özür mü ? Neye göre davranacağım.

Kızlar bi sorum var size. 40. Gün kanamam bitmişti. Zaten silik geliyordu.

Dün akşamdan beri (46. Gün) tekrar silik kan geliyor kırmızı.
Bu regli mi özür mü ? Neye göre davranacağım.
Benim de silik geliyor ara ara sanırım iç dikişlerimden geliyor çünkü ağrı da var bi miktar :/

Kızlar ben normal doğum yaptım ince böyle kan geliyor ara sıra. Galiba iç dikişlerimde hafif açılma oldu. Başına gelen var mı?

Bizimki bazen tutuyor kafasını bazen tutmuyor. Tummy time yapmak lazım çokça. Ellerini emiyordu artık inanılmaz salyası akıyor

ay okadar dogruki cok teşekkür ederim iyi geldi

Bu tmmy time yapmaya ne zaman basladinz benmki 3 aylık pek daha yapmadm
46 günlüğüz ara ara deniyorum nefret ediyor yüz üstü yatmaktan benim kız hiçbir şeyi sevmiyor. Ana kucağı sevmez , oyun halısı aldım onu sevmiyor. Baksana oyuncaklara çocuğum yok anca anasıyla sohbet etsin. Anası konuşsun o sırıtsın

Bende 1 2 denedim pek sevmedi muhabbete gelince herşey güzel

Günlük 15gr almasını bekleriz mi dedi. Ya ben anlamadım 18 günde 300 gr almış bebeğim, böldüğümde günlük 16gram yapıyor. Doktor çok az almış diyerek emzirme danışmanına yolladı. Çok moralim bozuldu. Biz sadece anne sütüyle ilerliyoruz mama mı vermeliyim diye düşündüm anlamadım şimdi senin doktor 15gr demiş biri öyle biri böyle diyor ya

Ya bunun bi standardı olamaz minimum maksimum vardır ama hepsi aynı olamaz. Bebek doyuyorsa fazlasını istemiyorsa yeterlidir bunlar 2 3 günlük değil ki aç olsalar yıkarlar ortalığı

Bizimki normalde bitirmezdi 80 liğğ bugün ne olduysa 120 bile yetmiyor artık sma comfort kullanıyorum

Valla öyle dedi bana. Fazla almasın dedi. Çok verme mamayı emzikle oyala dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…