2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
bizleri onlara ebeveynlik yapmaya mecnur bırakıyorlar gercekten zor bi durum allah yardimcimiz olsun ve muhtac etmesin

Koci askerden geldi kızlar. Benim bebe yaramazlık şov tabi. Adam diyor sen ne yaşıyor mussun. Kucağına slip uyutmak için salladı, kendince enerji hsrcatti oyun oynadı. Umarım heves değildir:)) ayrıca kızlar bugun sanırım 49 . Gün öyle sahmistim. Sezeryan doğum yaptım. Beraberlik gerceklesecekti Çok canım acıdı. İçim çekildi resmen.

kızlar bebegimin ateşi varcalpol verdim üstünü incelttim.bu gece bana uyku yok. başka ne yapabilirim?

Ben de bu dertlerden müzdaribim hatta tatmin olmadım 2. Dr gittim. Günlük 20,30 gr dedi bugün bana da. Haftalık 150,200 gr olmalı aylık en az 500gr dedi. Benim kız da şuan memeyle devam ediyor. Mamayı kabul etmedi. 1 haftada 150 gr kadar almış sınırdayım. Napmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık. Emzirme danışmanı ne dedi size? Şu ravla yağı da kullanıyorum millet bebeğe deli kilo aldırdı demiş ben de etkisi yok henüz

Benim cocugum gazdan ve şu 4,5 günde bir kaka yapmaktan geceleri asla, saglıklı uyuyamıyor. Bu da dert oluyor bana. Bugün Dr dedi diye totosunu zeytinyağı ile uyardık. Çok az kaka yaptı ama her zamanki gibi cıvık değildi kayı gibiydi çok zorlandı çok ağladı. Bu durumları yaşayan var mı aranızda.. Valla yüreği dayanmıyor insanın analık bu yönlerden çok zormuş

Korkma tedbirli ol sadece derecesi önemli. Aşı fln mı oldu
gecen perşembe olmuştu aşıyı ateş yapar mı ki kaç gün gecti. ateşölçer de yok. şuan ilk fark ettigime göre bir tık az inşallah düşmeye devam eder

benim kızım da oyle. kendini sıkıyor sıkıyor yapamıyor. mamasına zeytinyagı koyuyorum 1 yemek kaşıgı ondan hemen sonra yapıyor. ilk yaptıkları zeytin gibi top şeklinde ve kaya gibi sonra daha sulu yapıyor. ama yapana kadar mahvoluyor ben de eriyorum karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…