Biz çok zor şartlarda maddi ve manevi olarak büyüdük ev çok kalabalıktı oda annelik diye bildiği her şeyi yaptı ama evlenirkende çocuk doğuncada o anlatılan ve burda okuduğum o desteği göremedim. Bir sürü antidepresan kullanıyor ama nasıl anlatıyım onada annesi yapmamış diye bakıyorum hep . Mesela doğumda değil koskoca eşyaları yukadım ütüledim ayırdım hiç birinde yoktu. Eve geldi çocuğun bezini at diyorum ben kovayı açamam diyor benden çocuğu alıyor hadi pilav yap diyor o sıra kafama çok taktım çok ağladım el bile gelip iş yaptı evde ama canı sağolsun diyorum artık.
Tek bildiğim kızım doğursa bir dk oturmam Allah izin verirde o günleri gösterirse..
Koci askerden geldi kızlar. Benim bebe yaramazlık şov tabi. Adam diyor sen ne yaşıyor mussun. Kucağına slip uyutmak için salladı, kendince enerji hsrcatti oyun oynadı. Umarım heves değildir:)) ayrıca kızlar bugun sanırım 49 . Gün öyle sahmistim. Sezeryan doğum yaptım. Beraberlik gerceklesecekti Çok canım acıdı. İçim çekildi resmen.
Günlük 15gr almasını bekleriz mi dedi. Ya ben anlamadım 18 günde 300 gr almış bebeğim, böldüğümde günlük 16gram yapıyor. Doktor çok az almış diyerek emzirme danışmanına yolladı. Çok moralim bozuldu. Biz sadece anne sütüyle ilerliyoruz mama mı vermeliyim diye düşündüm anlamadım şimdi senin doktor 15gr demiş biri öyle biri böyle diyor ya
Ben de bu dertlerden müzdaribim hatta tatmin olmadım 2. Dr gittim. Günlük 20,30 gr dedi bugün bana da. Haftalık 150,200 gr olmalı aylık en az 500gr dedi. Benim kız da şuan memeyle devam ediyor. Mamayı kabul etmedi. 1 haftada 150 gr kadar almış sınırdayım. Napmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık. Emzirme danışmanı ne dedi size? Şu ravla yağı da kullanıyorum millet bebeğe deli kilo aldırdı demiş ben de etkisi yok henüz
Benim cocugum gazdan ve şu 4,5 günde bir kaka yapmaktan geceleri asla, saglıklı uyuyamıyor. Bu da dert oluyor bana. Bugün Dr dedi diye totosunu zeytinyağı ile uyardık. Çok az kaka yaptı ama her zamanki gibi cıvık değildi kayı gibiydi çok zorlandı çok ağladı. Bu durumları yaşayan var mı aranızda.. Valla yüreği dayanmıyor insanın analık bu yönlerden çok zormuş
Benim cocugum gazdan ve şu 4,5 günde bir kaka yapmaktan geceleri asla, saglıklı uyuyamıyor. Bu da dert oluyor bana. Bugün Dr dedi diye totosunu zeytinyağı ile uyardık. Çok az kaka yaptı ama her zamanki gibi cıvık değildi kayı gibiydi çok zorlandı çok ağladı. Bu durumları yaşayan var mı aranızda.. Valla yüreği dayanmıyor insanın analık bu yönlerden çok zormuş
benim kızım da oyle. kendini sıkıyor sıkıyor yapamıyor. mamasına zeytinyagı koyuyorum 1 yemek kaşıgı ondan hemen sonra yapıyor. ilk yaptıkları zeytin gibi top şeklinde ve kaya gibi sonra daha sulu yapıyor. ama yapana kadar mahvoluyor ben de eriyorum karşısında