Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senle aynıyız süperrr ben de 5+3 bugün bn iki hafta sonra gidicem kalp atışınaKızlar selamlar inşallah hepiniz iyisinizdir :) az önce doktordan çıktık, bugün 5+3 teyim, kese göründü ama doktor iki kese görüyorum biri biraz daha küçük dedi, ikiz mi değil mi haftaya perşembe tekrar bakacağız
ben erkek hiisediyorum kız olsun ister gönlüm ama bu şekildeKızlar cinsiyetle ilgili birşey hissediyor musunuz. Allah nasip edip o günlere geldiğimizde tahminlerimiz tutacak mı acaba
yaaaa beraber tam günü gününe takipte olucaz harika bizde ikiz ihtimali olduğu için haftaya tekrar istedi bakalım ikimiz de hayırlı güzel haberler alırız inşallah <3senle aynıyız süperrr ben de 5+3 bugün bn iki hafta sonra gidicem kalp atışına
Hmm tamamdr bebeim cok teşekkürlerEvet kuzum not alıyorlar herhangi bir kanama lekelenme olmazsa 28. Haftada yapılıyor iğnemiz
4+3 5. Hafta oluyor canımkızlar birşey sorucam bizim şimdi 4+3 bu 4. hafta mı sayılıyor 5. haftamıı? yani misal 5. haftada kese görünüyor diyorlarya o 5. hafta 5+xxx olanmı 4+xx olanmı Dddfad
Ben hissetmiyorum ama coğunluk erkek diyorKızlar cinsiyetle ilgili birşey hissediyor musunuz. Allah nasip edip o günlere geldiğimizde tahminlerimiz tutacak mı acaba
Insallah bnmde iki yumurta vardi ikizdir diye bekledim ama kese bir tane göründü iki hafta sonra bakalım belkii içimde hala umut var ikinci çikar mi die bir yerlerde saklanmiştir belki Hala ümidim varyaaaa beraber tam günü gününe takipte olucaz harika bizde ikiz ihtimali olduğu için haftaya tekrar istedi bakalım ikimiz de hayırlı güzel haberler alırız inşallah <3
Oyy gözünüz aydn canmmBiz de çook şükür bugün kalp atışını duyduk bebeğimizin 6+5 te. Çokk küçük hafif bi kanama alanı gördü, bir de kesenin şeklinin daha yuvarlak olmasını istiyoruz dedi ama bu haftalarda çok normal dert edilecek hiçbirşey yok dedi. Sabah akşam progestan kullanacağım. Bir de clexan iğne hem çok sevindik hem endişelendik ister istemez. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hiçbirimizi korkutmasın
Aminn canım benimOyy gözünüz aydn canmm
Korkman biraz normal ama şükür doktor da kötü bişey dememiş
İnşallah sağlıkla kavuşacağız evlatlarımıza
Oh güzel tamam saolcanım günler geçmiyor çünkü4+3 5. Hafta oluyor canım
allah gönlünüze göre versin, umarım çok güzel bir süpriz olur size iki hafta sonra :) sağlıkla güzellikle gelsinler de tekil çoğul hiç farketmiyorInsallah bnmde iki yumurta vardi ikizdir diye bekledim ama kese bir tane göründü iki hafta sonra bakalım belkii içimde hala umut var ikinci çikar mi die bir yerlerde saklanmiştir belki Hala ümidim var
Olsun belki ters köşe yaparben erkek hiisediyorum kız olsun ister gönlüm ama bu şekilde
SelamlarrMerhabalar benim son adet tarihim 14 şubat
20 martta beta hcg 126
22 martta beta hcg 216
25 martta 870 sizce değerler nasıl kızlar
aminn aminnallah gönlünüze göre versin, umarım çok güzel bir süpriz olur size iki hafta sonra :) sağlıkla güzellikle gelsinler de tekil çoğul hiç farketmiyor
Hmm tamamdr bebeim cok teşekkürler
Ben hissetmiyorum ama coğunluk erkek diyor
Açıkçası benim kızdan yana gönlüm
Belki de Hayırlı bir evlat olsunda hiç önemli değil kız erkek sen?Olsun belki ters köşe yapar
Senin kan değişimindede erkek çıkmıştı dimi, bakalım 2-3 haftaya yavaş yavaş belli olmaya başlar ay reklamlardan bir türlü yazamıyorumBen hissetmiyorum ama coğunluk erkek diyor
Açıkçası benim kızdan yana gönlüm