2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Evet evet bacak ağrısından ama şöyleki ben oksaparı bebeğe daha kolay besin gitsin diye kullandım kaldı ki hiç kalp damarcı falan söylemedi hatta ortapedicinin bile haberi yok 7. Ayda dopplerin sonucuna göre kadın doğumcum başlattı çok ciddi bişey olsa bunun kararını kendi almazdı bence

Şu an Beyza diye birinden aldım netten online onla devam ediyoruz ama bilemiyorum çok da iyi değil motive olamıyorum
Emzirme danışmanından fayda gördünmü bende danışmanlık alsammi diyorum yani benmi yanlış yapıyorum diyorum

Şahsen oğlumda 40ı çıkana kadar aynı şekilde devam ettim 40ı çıktıktan sonra gece o uyanmadığı sürece uyandırmadım sarılıkta vardı tabi gık ses çıkarsa yinede veriyodum ama uyku da beslenme kadar önemli.

çok ağrıdı bacaklarım gerçekten ama başka bi sıkıntı yaşamadım emboli çorabı giydim hep

Neden sezeryan düşünüyorsunuz diye sormadın mı canım

Ben hamileyken aylar öncesinden kayınbabanın lohusa kadının yanında ne işi var diye söylenmeye başladım önce annem gelsin sonra sizinkiler neden kalabalık hurraaa geliyorlar dedim kocamda aman kalpleri kırılmasın diye bir şey diyemez ailesine gelene gelme nasıl diyim kendileri düşünemiyorda dedi ben idare ederim dedi bugün 18 gün oldu onunda burnundan geldi sürekli babasını oyalama dışarı çıkarma derdinde diken üzerinde oturuyor ben bir şey diyeceğin tartışma çıkacak diye bir ara canımın sıkıntısından sütüm azaldı ödü koptu oh olsun ama sınırını koyamadığı için ben kendi evimde hapis hayatı yaşadım lohusa lohusa annem desen tesettürlü kızının evinde rahat edemedi kayınbabam ağır bir adam değil gevşekliği var annem de gıcık alıyor ona ayrı üzüldüm kaynanam annemden bebeğimi kıskandı sürekli bebek üşür modundalar saçma sapan şeyler dua etsinler ki bende peygamber sabrı var ağzımı açıp bir şey demiyorum şükür depresyona girmedim cumartesi gidecekler ama annemde gidecek şöyle salonumda oturup anne kız keyif yapamadık odaya hapsolduk ben bunu düşünür düşünür üzülürüm

Gece 12de emzirdim gaz çıkarttı 2 defa bez değiştirmek zorunda kaldım, kustu üstünü değiştirdim bu saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum. Şimdi bir daha mı acıktı yani yine doyurup başa mı sarıcam çözemedim bunu bi düzen oturur sanırım zamanla. İlk bebeğim acemiyim

Şu an bende senle aynıyım yaa aklım 11’de uyandırıp sözde 12’de uyutacaktım ama olmadı bu sat oldu hala gözler açık sol mememin ahı gitti vahı kaldı 2 kere bez değiştirdim ama hala sol meme de gazı çıkartırken bi uyanıyor bütün yaptıklarım başa sarıyor

Şu an Beyza diye birinden aldım netten online onla devam ediyoruz ama bilemiyorum çok da iyi değil motive olamıyorum
Online bende ikna olamadm sanki yüz yüze daha iyi olucak gibi öyle birinide bulamadm hastaneye emzirme polikliniğine gidicem bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…