Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    9
Kızlar merhaba
Ben bugün vajina girişimde bi şişlik var gibi geldiği için randevus alıp doktora gelmiştim bi sorun yokmuş ama bu vesile ile bebeğin kalp atışının olmadığı farkedildi. İki doktora gittim teyit edildi alınacak. Kısmet böyleymiş süpriz gelmişti minik..lekelenmeler beni şüphelendiriyordu zaten bulantılarım da çok artmayınca böyle birşey olabileceğini hissediyordum. Ama iyiye odaklıyordum kendimi. Allah evlatlarımıza var olanlara hayırlı ömür versin diyorum yoluma devam ediyorum inşallah bilginiz olsun Eldorin Eldorin beni silebilirsin🌸

Canlar benim göğüslerim acayip şişti sizlerde var mı böyle bir durum?🙈 kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Resmen evdeki hiç bir sütyenimi takamıyorum fırlıyorlar🥶

Bir çok pantolonum taytım da karnımı rahatsız ediyor. İkincilerde karın çabuk büyür diyorlardı da, henüz gözle görülür bir büyüme olmamasına rağmen kıyafetlerim sıkıyor. Daha 6.haftada böyleysek yandık🫠
Bende de durum aynı göğüslerim çok hassas şişti ve acıyor canım özellikle yatarken ben de 6. Haftamdayım🤗

Kızlar merhaba
Ben bugün vajina girişimde bi şişlik var gibi geldiği için randevus alıp doktora gelmiştim bi sorun yokmuş ama bu vesile ile bebeğin kalp atışının olmadığı farkedildi. İki doktora gittim teyit edildi alınacak. Kısmet böyleymiş süpriz gelmişti minik..lekelenmeler beni şüphelendiriyordu zaten bulantılarım da çok artmayınca böyle birşey olabileceğini hissediyordum. Ama iyiye odaklıyordum kendimi. Allah evlatlarımıza var olanlara hayırlı ömür versin diyorum yoluma devam ediyorum inşallah bilginiz olsun Eldorin Eldorin beni silebilirsin🌸
Geçmiş olsun 💐 ben çok üzüldüm kalp atişinda duymuşsun ama kısmet işte hayırlısı buymuş demekten başka bir şey gelmiyor dilime

Kızlar merhaba
Geçmiş olsun canım 😔 çok üzüldüm inşallah rabbim en kısa zamanda acını dindirecek hayatına güzellikler katacak 🤲💜

Kızlar merhaba
başınız sağ olsun 💐 dediğiniz gibi Allah evlatlarınıza hayırlı ömürler versin .

Kızlar maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Prof. Recep Has’a gidip bir fikir yönlendirme alabilirsiniz. O takip yapmıyor benim bildiğim kadariyla ama yorumunu söyler ve konumuzla ilgili güvendiği bir hekime yönlendirir. Benim doktorumu da o önermişti.

Benimde bazı kot pantolonlarımı kapatamıyorum. Şişkinlik mi cidden erken mi büyüyor bilemedim. Bu sefer bişey yiyemiyorumda, oğlumda öğrendiğim gibi 3-4 kiloyu birden alıvermiştim 🙈
Sürekli biz gaz patlaması var bende de, öğrendiğimden bugüne 1,5 kilo verdim ama dün esneme payı olmayan bir kotumu kapatamadım:KK43:

Valla alınır şuan inanırım🙈 ben de bir hurçları çıkarsam iyi olacak 1-2 tane taytımı saklamıştım ilk hamileliğimden. Ama işe giderken giyecek pantolon bulmak sıkıntı🥲
Bana bir de hamile pantolon taytlarımın karnıma gelen kısımları dermatit yapmıştı, full elbise ve lastikli beli olan krep şifon gibi pantolonlar vardı onlardan giymiştim, havalar ısınınca yine geçeriz inşallah efil efil elbiselere :halay:

Kızlar merhaba
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin, gönlünüzden geçeni en kısa sürede nasip etsin

Bana bir de hamile pantolon taytlarımın karnıma gelen kısımları dermatit yapmıştı, full elbise ve lastikli beli olan krep şifon gibi pantolonlar vardı onlardan giymiştim, havalar ısınınca yine geçeriz inşallah efil efil elbiselere :halay:
Benim ilk hamileliğim direkt kış hamileliğiydi, ocak doğumlu kızım. Bu da bambaşka bir deneyim olacak tam yazın en sıcak günleri😅 dediğin gibi en iyisi elbise etekler olacak sanırım

Eldorin Eldorin
merhaba öncelikle gruba yeni katılıyorun
SAT 13Kasım aşılama ile hamile kaldım
5+4te keseyi gördüm
6 haftalıkken tam kalp atışını duydum çok şükür
tahmini doğum 20 ağustos
Selam canım hoşgeldin tablodaki diğer bilgileri de hepsini sırayla yazarsan listeyi güncelleyeyim ❤️

X