Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    9
ben 5+4 te koyu kırmızı kanama yaşadım ve hastaneye yatırdılar dün çıktım hastaneden ama 1haftadır kahverengi lekelenmem devam ediyor bitmiyor daha dün (6+2)kalp atışını tekrar duydum 1hafta için günde 3defa 100mg progestan verildi ama akıntım hiç bir şekilde durmuyor bebek iyi görünüyor o yüzden eve göderdiler ama benim içim hiç rahat değil böyle neden bu kadar uzun sürdü ki, başına gelen var mı böyle bişeyin 😔😔
Ben bir gün kırmızı kanama yaşadım canım yine aynı 5+2ydi. Sonrasında da birkaç gün kahverengi lekelenme devam etti. Doktorum sadece tuvalete kalk onun dışında yemeği bile yattığın yerden ye dedi. Geçti. Hiç eğilip kalkmadım, hiç iş yapmadım. Yani tabiri caizse 24 saat yattım canım.

Ben bir gün kırmızı kanama yaşadım canım yine aynı 5+2ydi. Sonrasında da birkaç gün kahverengi lekelenme devam etti. Doktorum sadece tuvalete kalk onun dışında yemeği bile yattığın yerden ye dedi. Geçti. Hiç eğilip kalkmadım, hiç iş yapmadım. Yani tabiri caizse 24 saat yattım canım.
yatim cnm ya hastanede yatırdılar çok sıkıldım yine bişiy yapmıyorum ama durmuyor çok üzülüyorum öyle olunca 😔

yatim cnm ya hastanede yatırdılar çok sıkıldım yine bişiy yapmıyorum ama durmuyor çok üzülüyorum öyle olunca 😔
Sakin ol kuzum bebeğin iyiyse kese etrafında kanama yoksa endişe etme. Sıkılsan da yat kalkma. Bir süre sonra geçer inşallah 🙏🏻

Canlar benim göğüslerim acayip şişti sizlerde var mı böyle bir durum?🙈 kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Resmen evdeki hiç bir sütyenimi takamıyorum fırlıyorlar🥶

Bir çok pantolonum taytım da karnımı rahatsız ediyor. İkincilerde karın çabuk büyür diyorlardı da, henüz gözle görülür bir büyüme olmamasına rağmen kıyafetlerim sıkıyor. Daha 6.haftada böyleysek yandık🫠

Yedekte ovulasyon testim vardi yapayım dedim bu kadar koyu cizgiyede şok oldum 😂
IMG_5232.jpeg

Merhabalar arkadaşlar bugün itibariyle 7 haftalık hamileyim kalp atışını da duyduk çok şükür ama doktorum rahmimin kalp şeklinde olduğunu söyledi bi sorun olmazmış ama gelişim geriliği ve bebeğin ters gelme ihtimali varmış çok kafama takıldı rahmi bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan varmı çevrenizden vs.. görüp duyduğunuz oldu mu çok araştırdım erken doğum riski ilerleyen haftalarda kalbinin durması yaşayan çok varmış sağlıkla dünyaya getiren de varmış fikri olan var mı arkadaşlar sevinemiyorum bile bebegımın olmasına 😞😞😞

Canlar benim göğüslerim acayip şişti sizlerde var mı böyle bir durum?🙈 kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Resmen evdeki hiç bir sütyenimi takamıyorum fırlıyorlar🥶

Bir çok pantolonum taytım da karnımı rahatsız ediyor. İkincilerde karın çabuk büyür diyorlardı da, henüz gözle görülür bir büyüme olmamasına rağmen kıyafetlerim sıkıyor. Daha 6.haftada böyleysek yandık🫠
8 haftaya o göğüs rahatlar merak etme ve neden sondu diye endişe edersin 😂 ama o göbüş bilemiyorum

Benimde bazı kot pantolonlarımı kapatamıyorum. Şişkinlik mi cidden erken mi büyüyor bilemedim. Bu sefer bişey yiyemiyorumda, oğlumda öğrendiğim gibi 3-4 kiloyu birden alıvermiştim 🙈

8 haftaya o göğüs rahatlar merak etme ve neden sondu diye endişe edersin 😂 ama o göbüş bilemiyorum
Aman iyi göğüsler insin durup dururken 2 beden büyük iç çamaşırına geçmeyelim😅
Benimde bazı kot pantolonlarımı kapatamıyorum. Şişkinlik mi cidden erken mi büyüyor bilemedim. Bu sefer bişey yiyemiyorumda, oğlumda öğrendiğim gibi 3-4 kiloyu birden alıvermiştim 🙈
Valla ben de anlamadım, şişkinlik var demek ki. Resmen pantolonlarımı fermuarı ve düğmesi açık bırakarak giyiyorum ancak😅 gitse gitse böyle 1 ay daha idare ederim sonra napıcaz🥲

Valla ben de anlamadım, şişkinlik var demek ki. Resmen pantolonlarımı fermuarı ve düğmesi açık bırakarak giyiyorum ancak😅 gitse gitse böyle 1 ay daha idare ederim sonra napıcaz🥲
7 haftalık bebo yüzünden hamile taytı aldım iyi mi 😂😂😂

7 haftalık bebo yüzünden hamile taytı aldım iyi mi 😂😂😂
Valla alınır şuan inanırım🙈 ben de bir hurçları çıkarsam iyi olacak 1-2 tane taytımı saklamıştım ilk hamileliğimden. Ama işe giderken giyecek pantolon bulmak sıkıntı🥲

Ay bende şişkinim ama bi baksana kasik kismi ve göbüş kisminin arasinda cizgi olur ya kulotdan kalma cizgimi ne orada şişlik varmi ya sadece kasikda şişlik ayreten göbüşte şişlik varmi ben ama 8nci haftada şişmeyi erken buluyorum progestan yapıyor diyorlar şişliği bide

Ay bende şişkinim ama bi baksana kasik kismi ve göbüş kisminin arasinda cizgi olur ya kulotdan kalma cizgimi ne orada şişlik varmi ya sadece kasikda şişlik ayreten göbüşte şişlik varmi ben ama 8nci haftada şişmeyi erken buluyorum progestan yapıyor diyorlar şişliği bide
Aa olabilir mi gerçekten çünkü ben de progestan kullanıyorum geçen hafta kanamam olmuştu. Suçlu bulundu demek progestan🙈
Evet o külot çizgisi var; normalde karın büyürken alttan büyüyor ilk kasıktan o çizgi kayboluyor. O yüzden bizimki daha çok şişkinlik belli ki

Aa olabilir mi gerçekten çünkü ben de progestan kullanıyorum geçen hafta kanamam olmuştu. Suçlu bulundu demek progestan🙈
Evet o külot çizgisi var; normalde karın büyürken alttan büyüyor ilk kasıktan o çizgi kayboluyor. O yüzden bizimki daha çok şişkinlik belli ki
Evet progestan ben fitil olarak kullanıyordum gunde 2defa bide 100 mg oral kullanmaya başladim bir hafta önce ve şiştim

Ayrica o külot çizgisinden nefret ediyorum kurtulamadim gitdi😂

X