Benimde yara olup kanıyordu kabuk bağlamıştı çok acıyordu emerken mastit olmamak için ama emzirdim devamlı streç poşetini koy gögüsüne o nemli tutacak kabuğu atacak göğüsün yumuşayacak inşallah düzelecek benim öyle oldu poşet kurtardı beni yaradan emzirmeyi istemeyecek hale gelmiştimKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir
şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?
Çook geçmiş olsun canım Bi krem karışımı vardı bepantol, garmastan bir de fito ydu sanırım 3ünü karıştırıp sürüyorlardı ama bence doktora görün mutlaka. Çok üzüldümKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?
Makinayla sağıyorum canım makina bu hale getirdiBenimde yara olup kanıyordu kabuk bağlamıştı çok acıyordu emerken mastit olmamak için ama emzirdim devamlı streç poşetini koy gögüsüne o nemli tutacak kabuğu atacak göğüsün yumuşayacak inşallah düzelecek benim öyle oldu poşet kurtardı beni yaradan emzirmeyi istemeyecek hale gelmiştim
Yara üstüne hemen koyamadım gümüş kapağı ama gece koyacağım üzerineÇook geçmiş olsun canım Bi krem karışımı vardı bepantol, garmastan bir de fito ydu sanırım 3ünü karıştırıp sürüyorlardı ama bence doktora görün mutlaka. Çok üzüldüm
Orayı çok havalandır. Mümkünse hiçbir şey giyme hava alsın. Gümüş kapak varsa o da iyileştiriyor diyorlar. Bende yok ama hep öyle duymuştum
Vallahi. Yeni mastit olmuştum çok fena bişey covid gibi yattım tüm kemiklerim ağrıdı 39 derece ateşle Allah kimseye yaşatmasın çok zorÇok geçmiş olsun Rabbim Ya Şafi ismiyle şifa versin. Doktora sormanız sanki daha iyi olur genel cerrah bakar belki ama sağmazsanız da yine süt birikir ağrı olabilir mastit olursunuz Allah korusun.Ben nette görmüştüm ayva çekirdeği jeli yapıyorlar yaralar için bir araştırın isterseniz
Cildiyeden randevu almayım o zaman genel cerrahiden mi almam gerek randevu ?Çok geçmiş olsun Rabbim Ya Şafi ismiyle şifa versin. Doktora sormanız sanki daha iyi olur genel cerrah bakar belki ama sağmazsanız da yine süt birikir ağrı olabilir mastit olursunuz Allah korusun.Ben nette görmüştüm ayva çekirdeği jeli yapıyorlar yaralar için bir araştırın isterseniz
Canım çok büyütmeden yarayı doğal kantaron yağı bul al göğüs kalkamları var onlardan al kantaron sür lansinohu da sür o göğüs koruyucuyu da koy göğsüne yani atletine sütyene ucu değmeyecek çok rahatlarsın öyle bmyle değdikçe yara daha da açılırKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?
Bak göğüs kalkanı da bu canım bende iki takım var yara oldu mu bu kurtarıcım benimKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?
Gümüş kapağı buzluğa at az soğut öyle koy bakalım rahatlatır belkiYara üstüne hemen koyamadım gümüş kapağı ama gece koyacağım üzerineçok saol cnm
Seninkide peki memede ağlıyor mu özellikle gündüzleri biz bu 5. Hafta atagini atlatamadik galiba yaBende bendee kaderdaşim
Benimkide aynı bugün 60. Günümüz sanki sütüm yetmiyor gibi geldi mama verdim yine durum aynı . Uyku yokKızlar oğlum normaldede sürekli emmek isteyen bir bebekti 1 saatte bir emmek istiyordu mesela ama bugün yarım saato zor dolduruyor sürekli emmek istiyor ve emiyorsa eşim grip bende hafiften oluyor gibiyim hasta olmuş olabilir mi niye böyle yapıyor
Yapıom da cnm sağmaya gelince yara tekrar açılıyoCanım çok büyütmeden yarayı doğal kantaron yağı bul al göğüs kalkamları var onlardan al kantaron sür lansinohu da sür o göğüs koruyucuyu da koy göğsüne yani atletine sütyene ucu değmeyecek çok rahatlarsın öyle bmyle değdikçe yara daha da açılır
Bende de var bundan cnm bunu da kullanıyorum bazen iyileştirsin diye gümüş kapak koyuyorum şimdi krem sürüp streçliyorumBak göğüs kalkanı da bu canım bende iki takım var yara oldu mu bu kurtarıcım benim
Yarım saat dolduğu an çığlık kiyamet resmen yapışıyor memeye yaBenimkide aynı bugün 60. Günümüz sanki sütüm yetmiyor gibi geldi mama verdim yine durum aynı . Uyku yok
SürekliYapıom da cnm sağmaya gelince yara tekrar açılıyomecbur da sağacam
Bu üründen al canım sürekli kullan ben ne zaman bunu takmasam benimde çok kötü yara oluyor ve acıyor bebek emerken çok bu ürün çok güzel iç çamaşırına gögüs ucu sürünmediği ve hava aldığı için hemen iyileşiyor yara olmuyor ben çok memnunumKızlar benim göğüs ucum açık yara şeklini aldı Baya kötü oldu artık sağım yapamıyorum.Ama iyileşmesini beklersem süt de bitecek sanki o memede iyice diye korkuyorum.kısır döngü içine girdim.kabuk bağlamıştı duşa girdim yumuşattım sağayım dedim bu sefer açık yara olmuş az bi süt aktı full kanlı.elimde garmastan ve lansinoh krem var ama bu kanlı bölge iyileşmesi için ne yapabilirim.? Veya 3-5 gün sağmasam iyileşene kadar biter mi memede süt ? Diğerini sağmaya devam edeceğim o da yara olmak üzere ama bir şekilde devam etmem gerek, doktora gitsem nereye gidicem ? Kadın doğumcu garmastan ve antibiyotikli krem verdi sadece.dermatog ayrı bişi verir mi bunun İçin ?bir akıl verin.fotoğraf İçin kusura bakmayın, garmastanı direk kanlı bölgeye sürdüm o fotoda ama iyi mi ettim bilmiyorum ki ?
Saat 6da kalkmıştı. Uyumakta direndi. Denemediğim pozisyon kalmadı doğru düzgün emmedi. Mama verdim. Şimdi zorla uyudu. Ben de Emmediği sütleri sağıyorum mecburBenimkide aynı bugün 60. Günümüz sanki sütüm yetmiyor gibi geldi mama verdim yine durum aynı . Uyku yok
Onlar için iyi bir rutinBizim resmen rutinimiz oldu akşam assla uyumuyor 5-10 dklıklar hariç. Akşam 9 gibi başlıyo ve istisnasız her gece 3-3.5 arasında uyuyor resmen o saatin olmasını bekliyor. 3 ten sonra iyi uyuyor sabah da fena değil iyi Ama her gün böyle nasıl rutin oluşturabilir ki daha 1 aylık iyi bi rurin değil bu arada afsgsg