2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benimde yara olup kanıyordu kabuk bağlamıştı çok acıyordu emerken mastit olmamak için ama emzirdim devamlı streç poşetini koy gögüsüne o nemli tutacak kabuğu atacak göğüsün yumuşayacak inşallah düzelecek benim öyle oldu poşet kurtardı beni yaradan emzirmeyi istemeyecek hale gelmiştim

Çook geçmiş olsun canım Bi krem karışımı vardı bepantol, garmastan bir de fito ydu sanırım 3ünü karıştırıp sürüyorlardı ama bence doktora görün mutlaka. Çok üzüldüm

Orayı çok havalandır. Mümkünse hiçbir şey giyme hava alsın. Gümüş kapak varsa o da iyileştiriyor diyorlar. Bende yok ama hep öyle duymuştum

Kızlar oğlum normaldede sürekli emmek isteyen bir bebekti 1 saatte bir emmek istiyordu mesela ama bugün yarım saato zor dolduruyor sürekli emmek istiyor ve emiyorsa eşim grip bende hafiften oluyor gibiyim hasta olmuş olabilir mi niye böyle yapıyor

Makinayla sağıyorum canım makina bu hale getirdi

Yara üstüne hemen koyamadım gümüş kapağı ama gece koyacağım üzerine çok saol cnm

Vallahi. Yeni mastit olmuştum çok fena bişey covid gibi yattım tüm kemiklerim ağrıdı 39 derece ateşle Allah kimseye yaşatmasın çok zor

Cildiyeden randevu almayım o zaman genel cerrahiden mi almam gerek randevu ?

Canım çok büyütmeden yarayı doğal kantaron yağı bul al göğüs kalkamları var onlardan al kantaron sür lansinohu da sür o göğüs koruyucuyu da koy göğsüne yani atletine sütyene ucu değmeyecek çok rahatlarsın öyle bmyle değdikçe yara daha da açılır

Bak göğüs kalkanı da bu canım bende iki takım var yara oldu mu bu kurtarıcım benim

Eklentiler

• IMG_5317.jpeg
    220 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_5316.jpeg
    197,5 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_5315.jpeg
    224,9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_5314.jpeg
    199 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı kızım da kalça çıkılığı yokmuş şükür çok korkmuştum ondan herşeyi de iyi dedi bıngıldağı 0.5 cm ama kafa büyüklüğü normal korkulacak bir şey yok dedi
Yara üstüne hemen koyamadım gümüş kapağı ama gece koyacağım üzerine çok saol cnm
Gümüş kapağı buzluğa at az soğut öyle koy bakalım rahatlatır belki

Selam kızlar, burada eşlerinizin durumlarından ve aacemiliklerinden bahsediyorsunuz. İnanın bebeklerinizin şimdiki zorluğu da geçecek, eşlerinizin sorumluluk aldığı zamanlar da gelecek. Erkeklere babalık biraz geç yükleniyor malesef, ama aile olmanın tadını aldıklarında hayat en çok anne için güzelleşiyor. Bebeklerinize birlikte yeni bişeyler öğrettikçe, aşı zamanları ya da hastalıklarında birbirinizi teselli ettikçe onlar da baba olduklarını hissedecekler ve inanın bazen sizden daha çok merhametli olacaklar.
Hepsi geçecek, evlatlar büyüyecek ve siz yine arabada ön koltuğa kocanızın yanına oturacaksınız, hayatı paylaşmanın ne kadar güzel olduğunu hatırlayacaksınız.

Benimkide aynı bugün 60. Günümüz sanki sütüm yetmiyor gibi geldi mama verdim yine durum aynı . Uyku yok

Yapıom da cnm sağmaya gelince yara tekrar açılıyo mecbur da sağacam

Yapıom da cnm sağmaya gelince yara tekrar açılıyo mecbur da sağacam
Sürekli
Bu üründen al canım sürekli kullan ben ne zaman bunu takmasam benimde çok kötü yara oluyor ve acıyor bebek emerken çok bu ürün çok güzel iç çamaşırına gögüs ucu sürünmediği ve hava aldığı için hemen iyileşiyor yara olmuyor ben çok memnunum

Eklentiler

• Screenshot_20241228_234223_trendyol.com.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 12
Benimkide aynı bugün 60. Günümüz sanki sütüm yetmiyor gibi geldi mama verdim yine durum aynı . Uyku yok
Saat 6da kalkmıştı. Uyumakta direndi. Denemediğim pozisyon kalmadı doğru düzgün emmedi. Mama verdim. Şimdi zorla uyudu. Ben de Emmediği sütleri sağıyorum mecbur ben sağana kadar uyanmaz inşallah

Bizim resmen rutinimiz oldu akşam assla uyumuyor 5-10 dklıklar hariç. Akşam 9 gibi başlıyo ve istisnasız her gece 3-3.5 arasında uyuyor resmen o saatin olmasını bekliyor. 3 ten sonra iyi uyuyor sabah da fena değil iyi Ama her gün böyle nasıl rutin oluşturabilir ki daha 1 aylık iyi bi rurin değil bu arada afsgsg

Onlar için iyi bir rutin benimki de bağrıma iki elini dayıyor kafayı kaldırıyor karanlıkta etrafı izliyor uyuyalım oğlum diyorum yalandan dalar gibi yapıyor gözü açıyor 3-3.5 ta uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…