Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    104
kızlar merhaba benim bebito bu gün hiç hareket etmedi normalde sabah uyanınca hissederdim normal değil mi böyle olması gece de çok üşüdüm trqbzona köye tatile geldik evler soğuk oluyor kırk tane şey döndü aklımdann 2 gün önce gördüm bebişimi herşey yolundaydı çok şükür 480 gram olmuştu

kızlar merhaba benim bebito bu gün hiç hareket etmedi normalde sabah uyanınca hissederdim normal değil mi böyle olması gece de çok üşüdüm trqbzona köye tatile geldik evler soğuk oluyor kırk tane şey döndü aklımdann 2 gün önce gördüm bebişimi herşey yolundaydı çok şükür 480 gram olmuştu
Canım bazen 3 gün hissetmez 1 gün hissedersiniz gibi bir şey yazıyordu 20. 21. Haftada neler oluyor diye okumuştum telaş yapma ☺️ballı ılık süt iç bakalım uzan hareketlenir 🥰

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize♥️ doktorum hastaneye öğleden sonra geliyor o gelene kadar radyoloji tetkik ultrasona götürdüler. Detaylı her seye bakıldı. Sonuc olarak 20 haftalık olmusuz, 32cm oglusum🧿plesanta fundal dedi, aminiyon sıvısı yeterliymis. Herhangi bir sıkıntı yok gözükmüyor dedi🙏🏻şimdi drumuzu bekliyoruz
Maşallah bende 20 haftalığım oğlum 22 cm. Anne baba olarak uzun musunuz

Geçen bende aynı kaygıya düştüm de geri düzeldi yorulunca falan onlar da yoruluyor herhalde dinlenirseniz hissedersiniz

Ben 20+2 yim. İki gündür uzun süre sağa ya da sola doğru yatamıyorum bisüre sonra sırtımda inanılmaz bir ağrı oluyo diğer tarafa dönmek zorunda kalıyorum. Benim gibi olan var mı?

Ben 20+2 yim. İki gündür uzun süre sağa ya da sola doğru yatamıyorum bisüre sonra sırtımda inanılmaz bir ağrı oluyo diğer tarafa dönmek zorunda kalıyorum. Benim gibi olan var mı?
Çok normal artık bu haftadan sonra ağrılarımız başlayacak😊 bende geceleri sağa sola dönerken mutlaka uyanıyorum.

Canım bazen 3 gün hissetmez 1 gün hissedersiniz gibi bir şey yazıyordu 20. 21. Haftada neler oluyor diye okumuştum telaş yapma ☺️ballı ılık süt iç bakalım uzan hareketlenir 🥰
Ya ben de 20 haftalık ama çok nadir hissediyorum sürekli hissetmiyorum doktorum 22 den sonra daha çok hissedersin demişti. Benimki sürekli uyuyor sanırım😂

Maşallah 😊 22+2deyim canım artık bebiş de karnım da büyüdü 30lu haftaları düşünemiyorum. 🙈
Maşallahh canıım tabi büyür benimde iki haftadır karnım çok büyüdü🧿 Hani karnımıza dışardan bakınca bebeğin hareketi belli oluyor ya biran önce o ana gelmek istiyorumm acaba kaçıncı hafta da dediğim gibi oluruz?😂

X