Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    77
Benim 12. Haftada çift taraflı direnç çıkmıştı. Kan sulandırıcı ilaç başladılar. 21. Haftada geçtiğini öğrendim. Ama önlem amaçlı hala kullanıyorum 32. Haftaya kadar. Tek taraflı direnç olması bildiğim kadarıyla ciddi bir şey değil. Geçer inşallah bir an önce sizin de :)
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. İnşallah geçer.🤲🏼🥰 sizin adınıza da çok sevindim. Sağlıkla vaktinde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah. Ben zaten başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyordum, doğuma kadar devam edelim artık dedi dün doktorum.

Gunaydin sevgili annisler, park yatak içine yatak alanlar orta yükseklikte (11-12 cm) kalınlığında mı tercih ettiniz, ince mi tercih ettiniz? Aldığınız marka modelleri iletebilir misiniz? Yıl başı sonrasına kalmadan almak istiyoruz. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim 🙏
Kraft comfort aldım işbir yatak malzemesiyle üretilmiş park yatağı alırken tavsiye ettiler 10cm kalınlığı

Gunaydin sevgili annisler, park yatak içine yatak alanlar orta yükseklikte (11-12 cm) kalınlığında mı tercih ettiniz, ince mi tercih ettiniz? Aldığınız marka modelleri iletebilir misiniz? Yıl başı sonrasına kalmadan almak istiyoruz. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim 🙏
Bamboo nun kalın yatağını aldım ama kendi süngeride var park yatağın bazı bebekler yatmıyor park yatakta aslında yatıp yatmayacağını görüp ona göre alınabilir idarelik süngeride varsa

Biz orta yükseklikte aldık yatastan; modelini hatırlamıyorum. Gayet güzel oldu park yatağın içine 70*110

Ben yataş twiny aldım 9 cmmiş #reklam değil 😄

Kraft comfort aldım işbir yatak malzemesiyle üretilmiş park yatağı alırken tavsiye ettiler 10cm kalınlığı

Bamboo nun kalın yatağını aldım ama kendi süngeride var park yatağın bazı bebekler yatmıyor park yatakta aslında yatıp yatmayacağını görüp ona göre alınabilir idarelik süngeride varsa

Biz orta yükseklikte aldık yatastan; modelini hatırlamıyorum. Gayet güzel oldu park yatağın içine 70*110
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Kalinlik 5 cm geçmesin vb yazılar gordugum için merak ettim. Bir de paket yay olmasın doğal malzeme olsun muhabbeti var. Bu kriterlere bakınca da yatak kalmıyor 😃

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Kalinlik 5 cm geçmesin vb yazılar gordugum için merak ettim. Bir de paket yay olmasın doğal malzeme olsun muhabbeti var. Bu kriterlere bakınca da yatak kalmıyor 😃
😆aslında bukadar önemli şeyler değil
Evet çok kalın olursa absürt duruyor bizimki baya kalın geldi korumalıkları engin kaldı

Kızlar bebişler için sepet beşik park yatak ne seçtiniz? Alanlar varsa link atabilir mi 😍😍 nasıl bişey alacağıma karar veremedim ilk bebek tecrübesizliği 🫠

Kızlar bebişler için sepet beşik park yatak ne seçtiniz? Alanlar varsa link atabilir mi 😍😍 nasıl bişey alacağıma karar veremedim ilk bebek tecrübesizliği 🫠
Bebek kendi beşiğini kendi seçiyor doğumca ama önceden alacaksanız park yatak pratik hafif kullanışlı oluyor
Ben görüntünolarak sevmedim ama kullanışlı buldum aldım oğlumda oda sevdi
Sallama yönünden iyi değil sallamak istemediğim için de sallanmasını sorun etmedim sallarım dersen güzelde dursun dersen ahşap yada pratik sallanan beşiklere bakabilirsin buarada parak yatağın kullanım süreside çok uzun üç yaşına kadar yatabilir korunaklıda kademeli bebeğe göre düşmemesi için cepleri var bez vs koymak için anne yanıda oluyor elele madre benimki diğer beşikler hakkında çok bilgim yok ilk bir ayda beşik kullanmadım ben nerdeyse

Bende park yatak almıştım ilk çocuğumda bunda da kullancam. Evet görüntü olarak çok güzel durmuyor ama çok kullanışlı aşırı memnun kalmıştım umarım oğlum da sever . Ben içinin yatağını hatırlamıyorum ne markaydı da yatağı alırken almıştık ama çok ince sonra pişman oldum yani üst kademedeyken iyi ama büyüdükçe en alta geçince yatak ince olduğu için sanki böyle çok aşağıda kaldı kızım biraz kalın bir yatak olabilirmiş benim incecik birşeydi yani dediğim gibi üst kademede çok iyi ama 5-6 ay sonra alt kademede çok ince kalmıştı altına kayınvalidem pamuk doldurup bir yatak gibi birşey daha yapmıştı biraz yüksek dursun çok aşağıda kalmasın çocuk orada diye

Hiç moralin bozulmasın, ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım. Doğumdan çıktığımda 16 kilo gitmişti, sonraki hafta 7 kilo daha gitti. Bence 9-10 kilo alanlar hamileyken kilo veriyorlar yoksa mumkun değil.
Selam, siz 30 kilo aldığınız gebelikte ilk 4 ayda kaç kilo almıştınız? Ben 16.haftamdayum hiç kilo vermedim ama almadım da. Bende tersine şey diyorum gebelikte kilo alanlar nasıl slıyor diye😄 hiç iştahım yokta. Kişiden kişiye değişen bir durum sanırım

X