Ay sağol kuzum bende bulamadım kuzu ya ama bakam yarın yaEbebekde var sanırım canim bana eltim vermisti görselini atıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sağol kuzum bende bulamadım kuzu ya ama bakam yarın yaEbebekde var sanırım canim bana eltim vermisti görselini atıyorum
Bütün memeyi mi sagiyorsun canım ben bugün sagdim toplam 50 CC çıktı ama hepsini sagmadim memede süt kalmazsa diye bide hergun mu sagiyorsun veya aç karna falan miKuzum sen ne kadar sağarsan sağ bebek çektikçe emin ol süt geliyor yumuşacık oluyor benim göğüsler ama oğlan bi çekiyor süt geliyor ben bugün sabah sağdım solu 90 ml çıktı koydum onu biraz bekledim sağı sağdım onu da koydum 15 dakika sonra oğlan ağlayınca emdi uyudu baktım şöyle ucunu sıktırdım süt geldi
Canım ben kundak yapıyorum sarıp sarmaladım resmen gözünün önüne de bişey örttüm uyudu kaldıBen nöbete giriyorum kızlar hatdi bre
Bol bol su fırsat buldukça uyu dinlen canımArkadaşlar sütüm gittikçe azalıyor az önce sağdım 2 memeden toplam 30 cc çıktı. Sütü iyi olan anneler takviye kullanıyor mu? Ya da ne yiyip fayda gördü. bestlak damla kullanıyprım incir dut falan yiyorum ama gittikçe azalıyor. Bebeğim 20 dk memede dursa bile doymuyor boş çekiyor gibi arkasından mama veriyorum doymadı diye 60 cc içiyor demek ki meme boş
Hergün sağmıyorum canım iş için bir yere gideceğim zaman sağıyorum mesela oğlan solu içtiyse yarım saat sonra solu sağıyorum hergün evdeysen niye sağıyorsun ki onu anlamadım bende sütün artsın diye mi sağıyorsunBütün memeyi mi sagiyorsun canım ben bugün sagdim toplam 50 CC çıktı ama hepsini sagmadim memede süt kalmazsa diye bide hergun mu sagiyorsun veya aç karna falan mi
Hazır stıkta sütün olması lazım bu arada dışarda sağdığın sütü termosada koyabilirsin buz aküsü falan uğraşmak istemezsenİki saat geçti emmek istedi e sütüde sonra içsin diye sagdik o sıra ne icicek ay bilmedigimden soruyorum kusur bakma canim
Minik bi parça kestik sabundan sonra kenarları çizmeyecek şekilde düzelttik. Zeytinyağı da sürdük sabuna poposundan içeri fitil gibi yolladık. 15-20 dk sonra yaptı şükür. Sabun da kakayla beraber tamamen çıkıyorNasıl yaptiniz hemen yapti mi
Senin masallah ii cabım bnm iki meme top 80 cikioKuzum sen ne kadar sağarsan sağ bebek çektikçe emin ol süt geliyor yumuşacık oluyor benim göğüsler ama oğlan bi çekiyor süt geliyor ben bugün sabah sağdım solu 90 ml çıktı koydum onu biraz bekledim sağı sağdım onu da koydum 15 dakika sonra oğlan ağlayınca emdi uyudu baktım şöyle ucunu sıktırdım süt geldi
Benimki de uyumuyor canım gece bu saat oldu ağlamıyor da ama uyumuyor da dalamıyor daSenin masallah ii cabım bnm iki meme top 80 cikio
Benim de 1 göğsüm güzel doluyor bir göğsüm de azcık var bebeğin göğsü emmesi ve uyku 1. ÖncelikArkadaşlar sütüm gittikçe azalıyor az önce sağdım 2 memeden toplam 30 cc çıktı. Sütü iyi olan anneler takviye kullanıyor mu? Ya da ne yiyip fayda gördü. bestlak damla kullanıyprım incir dut falan yiyorum ama gittikçe azalıyor. Bebeğim 20 dk memede dursa bile doymuyor boş çekiyor gibi arkasından mama veriyorum doymadı diye 60 cc içiyor demek ki meme boş
Fitil niye vermediniz canım bizim oğlanda kabız gibi muhtemelen dönemsel bir çok benekte aynı sorun çünküMinik bi parça kestik sabundan sonra kenarları çizmeyecek şekilde düzelttik. Zeytinyağı da sürdük sabuna poposundan içeri fitil gibi yolladık. 15-20 dk sonra yaptı şükür. Sabun da kakayla beraber tamamen çıkıyor
Bebeklerin yaşadığı kabız değil ki seyrek kaka yapma olarak geçiyor. Normal yani. Eğer alt gazını çıkarabiliyorsa 1 hafta normaldir dedi doktorFitil niye vermediniz canım bizim oğlanda kabız gibi muhtemelen dönemsel bir çok benekte aynı sorun çünkü
Müsait olduğun istediğin zaman sağabilirsin buzlukta 4 ay kalıyor zaten normal buzdolabında da 4 gün. Ben buzluktakini benmari usulü eritip veriyorum.ve ben hepsinde biberon kullandım alışcağını da düşünmedim çünkü inan çok az verdim bu şekilde genelde kendim emziriyorum. Alışcağını da düşünmedim kesinlikle.. Derkenn bir gün mememi emerken ağlama krizine girdi bi itti kendini o gün boyunca Allah dedim haklılarmış. Ondan sonra gerektiğinde kaşıkla verdim vazgeçyti tekrar o huyundan. Sana da kesinlikle kaşık ya da enjektör tavsiye ederimKızlar ben hiç sütümü sağmadim ilk iki gün mama takviyesi verdik siringayla onun dışında sadece sütle besleniyor çok şükür kilo alımı filanda çok iyi. Sütün terbiye olma olayı varmış sanırım bir süre sonra ne kadar üretmesi gerekiyorsa okadar üretiyormus ama benim bebissiz gitmem gereken yerler olduğunda ( misal kuaför) nasıl yapacağım? Ne zaman sagmam ve nasıl vermem gerekiyor biberonla verince biberona alismazmi?
Vallshi bizi de mahvetti. Dün bi dışarı çıkalım dedik kıysmetler koptu sakinleşsin diye emziriyorum bu sefer memeyi bırakmak istemiyor bıraktırdım diye kızıyor.Oburiksler yaa aman iyi olsunlarda valla bu gaz bitirdi bizi yavrum ya
Genede şükürler olsun başka kötü biseyleri olmasinda
Canim bizimki tek memede doyup fazlasi icin aglamiyor iste biz kendi kafamiza gore veriyoruz mama, doyuyo desem niye daha verince iciyo, doymadiysa da niye aglamiyo , fazla da degil ki kusmuyor da. Ay valla midesine doyummetre taktiricamAsla bebekler doydum demiyor canım eşimde ilk başlarda iki memeyi emzirirken mamayı yapar gelirdi onunda içerdi arkasından ağlardı ama bildiğin oyun yapıyor bize anladık zaten fazlasını mutlaka kusuyor
Valla benimki emziği bile emdikten sonra memeyi verince emzik gibi bı değişik emiyor normal emmeye başlaması iki üç dk sürüyor cok çabuk alisiyorlarbherseye bende ondan korkuyordum canim tamam vermiyim biberonla bari. Sagdikca süt çok cogalmaz dimi sürekli sagmayacagim zaten ama günde bir kere sahip buzluğa atsam mesela çok etkilemez dimiiMüsait olduğun istediğin zaman sağabilirsin buzlukta 4 ay kalıyor zaten normal buzdolabında da 4 gün. Ben buzluktakini benmari usulü eritip veriyorum.ve ben hepsinde biberon kullandım alışcağını da düşünmedim çünkü inan çok az verdim bu şekilde genelde kendim emziriyorum. Alışcağını da düşünmedim kesinlikle.. Derkenn bir gün mememi emerken ağlama krizine girdi bi itti kendini o gün boyunca Allah dedim haklılarmış. Ondan sonra gerektiğinde kaşıkla verdim vazgeçyti tekrar o huyundan. Sana da kesinlikle kaşık ya da enjektör tavsiye ederim
Yaa benimde 3 gündür bir göğsüme süt doluyor diğeri cıvık neden olur ki sıra sıra da emziriyorumBenim de 1 göğsüm güzel doluyor bir göğsüm de azcık var bebeğin göğsü emmesi ve uyku 1. Öncelik
2. Kompostolsr ve takviyeler
3. Yemekler bence