2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Canım görümcemin oğlu da böyle olmuştu 4.aydan sonra birden bire istemez oldu içmedi ama zamanla geçmişti. Denemişsindir mutlaka ama hafif eğimli yatırıp çay kaşığıyla içirmeyi denesen. Önüne oyuncak falan koysan unutmuşken ağzına tıksan. Ben bugün çay kaşığıyla zeytinyağı verdim kaşığı baya yaladı belki seninki de sever yani inşallah 🤲🏻
Kendi sağdığım sütümü vermeyi denedim canım istemedi bende ziyan olmasın diye heöde artık sinirlendiğim için zorla içirdim 1 damla geçsin diye zaten sütüm yok. Ama her zaman yapamam boğazına kaçıyor. Korkuyorum Allah korusun.

Hemen ameliyat mı dediler benim kızımın da doğduğunda 3 deliği vardı yapılacak bir şey yok bekleyeceğiz kilo almasını dedi doktor aynı şekilde ciğere giden damardada darlık vardı şimdiye kadar 2-3 kere kontrole gittik en son gittiğimde darlık düzelmiş ve delikler kapanmış önemli olan bir tane delik vardı onun kapanması çok iyi oldu bir tane önemsiz bir yerde var oda %90 kapanır dedi doktor siz tek doktora mı gidiyorsunuz bana hiç ameliyat demedi hatta dediki doğuştan kalbi delik olup kaç yaşına gelmiş insanlar var dedi
Merhaba biz dogumdan sonra 3 hafta hastanede kaldık bu süreçte kontrol altındaydık,
Daha sonra eve geçtik 2 haftada bir kontrollere gidiyoruz ve bizdede kilo almasını beklediler ameliyatı 4 - 5 aylıkken yapmayı uygun gördüler,
Deliklerden 2 tanesi önemsiz ama 1 tanesi için ameliyat şart kendi kendine kapanması mümkün degil o delikten cigerlere fazla kan gidiyor belli bi mm den sonra ameliyat belirleniyor galiba arkadaşımın çocugunda aynı problem var ama ona ameliyat istenmedi.
damar darlıgıda şuan kanın fazla gitmesini engelliyor bizim için iyi birşey böyle olmasaydı belki öncesi süreçte bi daraltma ameliyatı yapılacaktı ona gerek kalmadı. tek ameliyatla bütün sorunları halletmeyi planlıyorlar.
Yurt dışında yaşıyorum Biz burda büyük hastaneye gidiyoruz kalp için özel bölüme belki sizinki bizimki kadar önemli degildir bilemiyorum zor bir süreç bizim için.

Kızlar iyi geceler. Sürekli giremiyorum. Hızlıca okudum. Şifa bekleyen bebeklere şifalar en acilinden şifalar diliyorum.
Kızlar geçen haftadan beri uyku gerilemesi üstümden yır gibi geçti hala geçmeye devam ediyor. Uykuya dalamama, gece gündüz uykuların mahvolması, kucakta gezme, istemeyince aglamak, sürekli memede ve ara ara meme reddi.... Ve daha nicesi...
Ya geceleri dalgın bir şeklide yatırıyorum 1 saat sonra başlıyor ayaklarını kaldırıp kaldırıp tekrar itmeye. Bunu yaşayan var mı ayaklarını iterken uyanıyor ağlamaya başlıyor. Gaz değil çünkü sonra kucagıma alıyorum gaz çıkarsın diye uğraşıyorum gaz değil. Kucagımda uyuyor. Napcagımı şaşırdım dehşet uykusuzum saat başı kucagımda nerdeyse 24 saat boyunca. Ne uyku gerilemesi ne biçim atakmış sıçramaymış yahu. 😑

Kızlar iyi geceler. Sürekli giremiyorum. Hızlıca okudum. Şifa bekleyen bebeklere şifalar en acilinden şifalar diliyorum.
Kızlar geçen haftadan beri uyku gerilemesi üstümden yır gibi geçti hala geçmeye devam ediyor. Uykuya dalamama, gece gündüz uykuların mahvolması, kucakta gezme, istemeyince aglamak, sürekli memede ve ara ara meme reddi.... Ve daha nicesi...
Ya geceleri dalgın bir şeklide yatırıyorum 1 saat sonra başlıyor ayaklarını kaldırıp kaldırıp tekrar itmeye. Bunu yaşayan var mı ayaklarını iterken uyanıyor ağlamaya başlıyor. Gaz değil çünkü sonra kucagıma alıyorum gaz çıkarsın diye uğraşıyorum gaz değil. Kucagımda uyuyor. Napcagımı şaşırdım dehşet uykusuzum saat başı kucagımda nerdeyse 24 saat boyunca. Ne uyku gerilemesi ne biçim atakmış sıçramaymış yahu. 😑
Hepimiz aynıyız.. Sabah 6.30da alarm çalınca ok şükür bu gün de sabah oldu diyorum. Gündüz de kolay değil ama gece hiiiç kolay değil 😔

Kızlar birisi bana bi akıl versin Allah aşkına 😔 oğlum bütün gece emiyor. Bıraktığım an 30 dk dayanıyor maksimum 1 saat. Tekrar tekrar emmek istiyor. 12 den sabah 6 7 ye kadar böyle 🫠 4.ay. Uyku gerilemesi desem doğduğundan beri böyle hiçbir zaman uyumadık 3 saat. Bir iki kez 2 saat uyumuşuzdur 😔 yatağında yatmıyor resmen ya sürekli ya koynumda ya göğsümde

Kızlar birisi bana bi akıl versin Allah aşkına 😔 oğlum bütün gece emiyor. Bıraktığım an 30 dk dayanıyor maksimum 1 saat. Tekrar tekrar emmek istiyor. 12 den sabah 6 7 ye kadar böyle 🫠 4.ay. Uyku gerilemesi desem doğduğundan beri böyle hiçbir zaman uyumadık 3 saat. Bir iki kez 2 saat uyumuşuzdur 😔 yatağında yatmıyor resmen ya sürekli ya koynumda ya göğsümde
Senin kokunu istiyor olabilirmi? Yanına bir tişörtünü koysan nasıl olur? Ben öyle yapıyorum. Hoş bizimki emmiyor ama sürekli kucağımda istiyor. Arada yanımda yatırıyorum. Ve sürekli bir tişörtüm onun dibinde rahat uyuyor

Ya ense göğüs sıcak ama elleri yüzü soğuk oluyo bazen ama inanın ev 25-26 derece daha ne kadar giydirebilirim doktorlara kalsa o sıcaklıkta sadece zıbın giysin diyorlar
Bence gayet iyi erkek çocuğu ise sevmez sıcağı
Eller yüz ısınmaz bebeklerde o normal

Back