- 31 Aralık 2023
- 589
- 587
- 28
Hahahah benimki de içiyorKız birikenide içiyor benimki valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah benimki de içiyorKız birikenide içiyor benimki valla
Oburiksler yaa aman iyi olsunlarda valla bu gaz bitirdi bizi yavrum yaHahahah benimki de içiyor
Ben sabun soktum bi kere kaka yaptı hemde saniyesinde ya da kulak çubuğu ile zeytinyağı sürüp uyar. Bir de kovaya sıcak su koydum banyo suyu gibi, kollarından tuttum o ayaklarını çırptı bi 10 dk falan (suyu seviyorsa ağlamaz) çıktıktan sonra yine tüm içini boşalttı.Kızlar benim bebek yarın 1 aylık olacak nasipse. 2 gündür kaka yapamıyor. Sancısı mahvetti çocuğu. Gaz yapıyor üstten ve alttan ama kaka yapamamış olması zorluyor sanırım. Ikınmıyor ama mama içerken sancı giriyor kıvrandırıyor. Tam uykuya dalacak sancı geliyor kıvranıyor.
Resmen tüm günümüz gecemiz uyutmaya çalış gaz çıkar mama ver emzşrmeye çalış tekrar uyutmaya tekrar tekrar tekrar.
Kucağıma alıp bi iki kelime konuşamıyorum çocukla ağlamasından ötürü. Yok tumy time vs asla yapamıyoruz.
Süt sağacak vakit bulamıyorum yemin ederim. Mahvetti beni 2 gündür.
Probiyotik ve bi tane zinco diye damla veriyoruz ama gaz yapsa da yeterli gelmiyor sanırım. Kaka sorunumuzu nasıl çözeriz.
Canım senin bebiş ne kadarlık180 bırakıyorum canım ben her 2 saatte bir 90 içerse diyorum içiyorda
Bnmkide öyle iki gün oldu bugün ve dün asla kaka gelmedi napicam şaşirdim peobiyotik verdim oda fayda etmedi sanirim üstüne halsiz bugün çok uykulu hep uyumak istiyor uyuyorda uyandiramiyorum asla çok zor çişi yapiyor ama çişli bezimiz hep var şaşirdim kaldim dün sancidan kivraniyodu kaka yapamadiği için bugünde çok uyuyoKızlar benim bebek yarın 1 aylık olacak nasipse. 2 gündür kaka yapamıyor. Sancısı mahvetti çocuğu. Gaz yapıyor üstten ve alttan ama kaka yapamamış olması zorluyor sanırım. Ikınmıyor ama mama içerken sancı giriyor kıvrandırıyor. Tam uykuya dalacak sancı geliyor kıvranıyor.
Resmen tüm günümüz gecemiz uyutmaya çalış gaz çıkar mama ver emzşrmeye çalış tekrar uyutmaya tekrar tekrar tekrar.
Kucağıma alıp bi iki kelime konuşamıyorum çocukla ağlamasından ötürü. Yok tumy time vs asla yapamıyoruz.
Süt sağacak vakit bulamıyorum yemin ederim. Mahvetti beni 2 gündür.
Probiyotik ve bi tane zinco diye damla veriyoruz ama gaz yapsa da yeterli gelmiyor sanırım. Kaka sorunumuzu nasıl çözeriz.
Al benden de o kdr bugün tüm gün yatti uyuyor die canımı sıkıyorumKızlar bu bebe şimdide bütün gün emdi yattı emdi yattı bi sorun mu var ya valla uyusa dert uyumasa dert
Son çare biz de sabun soktuk valla korka korka. Şükür yaptı. Alışsın istemiyorum ama perişan oldu kuzum.Ben sabun soktum bi kere kaka yaptı hemde saniyesinde ya da kulak çubuğu ile zeytinyağı sürüp uyar. Bir de kovaya sıcak su koydum banyo suyu gibi, kollarından tuttum o ayaklarını çırptı bi 10 dk falan (suyu seviyorsa ağlamaz) çıktıktan sonra yine tüm içini boşalttı.
Nasıl yaptiniz hemen yapti miSon çare biz de sabun soktuk valla korka korka. Şükür yaptı. Alışsın istemiyorum ama perişan oldu kuzum.
Sabundan sonra rahatladı şükür. İnşallah şu sıkıntılarımız bir an önce biter.
İkisi de hormon içerdiği için çoğu kadında düzensizlik ve lekelenmeler yapıyordur. Doktorunuza danışın.Herkeste aynı mı oluyor peki yani herkeste mi adet düzensizliği yaşıyor kişiden kişiye değişiyor mu ?
Ben sivenonun %100 doğal bebek yağını kullanıyorum canım memnunum.Kızlar bebek yağı olarak ne kullanıyorsunuz? Ben kullanmıyordum zaten asla dokundurtmuyor bizim bebiş yada ben beceremiyorum bilmiyorum duş sonrasi kremi bile zor sürüyorum ama şimdi 40 uçurma için spaya götüreceğiz oradan masaj yağı getirmenizi istediler ne almaliyimm
Oh maşallah inşallah hep öyle giderNormalde 5. Haftadab beri gecemiz yok gibiydi 2de fakan kalkıp sabaha kadar oturur dün bütün gün ayakta kaldı gece banyo ettik mamada verince sabaha kadar uyumuş ama sonrada uyumaya devam etti uyku uykuyu mu çekti ne yaptı
Ebebekde var sanırım canim bana eltim vermisti görselini atıyorumNerden aldın canım onu
İki saat geçti emmek istedi e sütüde sonra içsin diye sagdik o sıra ne icicek ay bilmedigimden soruyorum kusur bakma canimCanım şöyle yapıyorum 2 saatte bir emiyor öyle bir yere gittiğim zaman en son emzireli 2 saat olduysa hemen sağıyorum süt saklama poşetine koyuyorum oda sıcaklıpında 3-4 Saat kalabiliyor daha fazla kalacakaa eğer buz aküsü alıyorum yanıma onun yanına koyuyorum. Philipsinnne memesi uyumlu yenidoğan biberonunu kullanıyorum meme reddi yapmadı canım
Tamam teşekkür ederimİkisi de hormon içerdiği için çoğu kadında düzensizlik ve lekelenmeler yapıyordur. Doktorunuza danışın.
Asla bebekler doydum demiyor canım eşimde ilk başlarda iki memeyi emzirirken mamayı yapar gelirdi onunda içerdi arkasından ağlardı ama bildiğin oyun yapıyor bize anladık zaten fazlasını mutlaka kusuyorBenimki de emiyor sonra hic tepki vermiyor, gayet mutlu gorunuyor ama denemek icin mama teklif edince de hayir demiyor, acaba doymuyor da utaniyor mu doymadim demeye
Kuzum sen ne kadar sağarsan sağ bebek çektikçe emin ol süt geliyor yumuşacık oluyor benim göğüsler ama oğlan bi çekiyor süt geliyor ben bugün sabah sağdım solu 90 ml çıktı koydum onu biraz bekledim sağı sağdım onu da koydum 15 dakika sonra oğlan ağlayınca emdi uyudu baktım şöyle ucunu sıktırdım süt geldiİki saat geçti emmek istedi e sütüde sonra içsin diye sagdik o sıra ne icicek ay bilmedigimden soruyorum kusur bakma canim
45 günlük canımCanım senin bebiş ne kadarlık