Bende bilmiyorum doktora soracam Çarşamba ya da cuma gidinceVallahi ben de bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilmiyorum doktora soracam Çarşamba ya da cuma gidinceVallahi ben de bilmiyorum
Canım gazını çıkartıyorum her emzirmeden sonra hatta meme değiştirirken falanda çıkartıyorumCanım belki de derdi açlık değildir? Uyumak istediği için ağlıyordur ya da gazdan başka bir derdi vardır belki
Acaba neden böyle oluyor fark ediyorum her bu şekilde bu olduğunda bebeğim çok rahatsız oluyor sancıdan duramıyorBen de sadece anne sütü veriyorum bizim de böyle oluyor kakası zaman zaman su ayrı pütürler ayrı
Kızlar bebeğimçn yüzünde sürekli böyle şeyler çıkıyor neden acaba iki gün önce çok daha beterdii hiç geçmiyorlar
Ayy evet bizimde tutuyor ama kavga ediyor bazen sıkıp çekiyor ısırır gibi zevkle emmediği için mi az doluyor acabaEvet benimde öyle doğduğundan beri sevemedi o göğsü ama sonradan tutmayı öğrendi sıkıntı yoktu yine aynı göğüsle sürekli kavga halinde bıdık
Canım benimkide emmeyi reddediyor gibi. Gece neredeyse hiç emmiyor gibi birşey bi kaç çekip uykuya geçmeye çalışıyor almıyor sabaha kadar. Gündüz çekip bırakıyor çekip bırakıyor aralıksız bi emme yok. Dediğin gibi mama verince gayet güzel emiyor. Bana görede çocuğun aç olması gerekir. O kadar saat aç kalamaz. İnternette en geç 4 saatte beslenmesi lazım diyor ama emincede çok az emiyor. Benimde canım çok sıkılıyorPeki gece falan emiyor mu senin ki canım ya 1.5 saattir emzirmeye çalışıyorum emiyor baya güzel sonra başlıyor ağlamaya gazını var diyorum çıkarıyorum sonra gene veriyorum 2 dakika ya emiyor ya emmiyor geri başlıyor napacagimi şaşırdım mama verince iyice ona alışıyor vermesem yok mu aç mi anlamıyorum kafayı yeme derecesine geldim Allah aşkına bir bana bı akıl versin hergun ağlamaktan helak oldum ya çarşambadan beri böyleyiz hatta son 2 gündür dahada fazlalaştı sürümde geliyor hayır desem doymuyor geceleri emip yatıyor o zaman nasıl doyuyor anlamıyorum anlam veremiyorum çok sinirlerim bozuldu benim kızlar biriniz bı akıl verin ne olur
Bizde daha beterdi hatta göğsüne indi. Doktor bepantol egzama karşıtı krem verdi.Kızlar bebeğimçn yüzünde sürekli böyle şeyler çıkıyor neden acaba iki gün önce çok daha beterdii hiç geçmiyorlar
Golden goat kullanıyorum canım palm yağı ve mısır glukozu yok. Sadece kakalar pırtlar keçi sütü kokuyorKizlar hangi mamayi kullaniyorsunuz bebişlerinize ve holle organic mamayi kullanan bilen varmi bana mama onerisi verir misiniz
Onuda keçi sutu oldu icin yeni doganda sanirim pek onermiyorlar hipp organic combiotic kullaniyorum ama kabiz yapdi ve sanirim artik begenmiyor ilk etapda iciyordu suan icmek isdemiyor gibi tavirlar sergiliyorBizde daha beterdi hatta göğsüne indi. Doktor bepantol egzama karşıtı krem verdi.
Golden goat kullanıyorum canım palm yağı ve mısır glukozu yok. Sadece kakalar pırtlar keçi sütü kokuyor
Benim KV her şeye laf ediyor ona da ediyor. Alıştım ama çıktık valla çiçeğim iyi geldi çok durmadıkŞansımıza bu sene havalarda bı serin yavrum şimdi çıksak hasta olurlar mı diye insan düşünüyorsa valla yarın bı çıkalım dedim eşime ama bakalım kv de yanımızda olduğundan laf eder mi etmez mi bilemiyorum
Ama yarım saatligine olsa bı dolanmak istiyorum ya
Biz doktorla görüştük dikişli yöntem ile yapıyormuş yavrum bu hafta olacak inşallahGenellikle dikişli cerrahi yöntem öneriliyor galiba klipsli bizdeki şuana kadar bir sıkıntımız hala yok pazartesi çıkacak klips bir hafta da öyle geçer tam iyileşmesi umarım tim bebekler en güzel şekilde atlatır bu durumu.sorunsuz şekilde sünnet bende bile travma yarattı vallahi
Relactaz benimde favorimBen myflor dan çok Relactaz ın işe yaradığını düşünüyorum çünkü onu günde 6 defa 6 damla veriyorum gün içinde de maşallah iyi oluyor Clinikid i sürüyorum masaj yapıyorum hemen kaka yada gaz çıkarıyor birikmeyince de akşam rahat geçiyor akşam da myflor veriyorum benim kızım ayaklarına masaj yapınca ağlıyorsa da hemen susuyor denedin mi bilmiyorum bir dene bakalım belki senin bebekte de işe yarar inşallah senin yavrun da hemen füzelir canım çok zor o ağlama krizleri
Burada ki önerilerle bende bugün oldum. Allah razı olsun kimden görüp aldıysam mahvolmuştu çiçeğim ağlamaktan. Şükür iyi geldi maşallah subhanallahRelactaz benimde favorim
Kuzum bende hemşire görümcem.ona sordum çocuk 4 5 saat aç kalsa sıkıntı olmaz tabiki aç kalmaması daha iyi ama emmiyorsa 2 saatte bir ver mama verme alır memeyi dedi bende onu deniyorum bugün bı tık daha iyi gibi Allah'ım nazarlardan korusunCanım benimkide emmeyi reddediyor gibi. Gece neredeyse hiç emmiyor gibi birşey bi kaç çekip uykuya geçmeye çalışıyor almıyor sabaha kadar. Gündüz çekip bırakıyor çekip bırakıyor aralıksız bi emme yok. Dediğin gibi mama verince gayet güzel emiyor. Bana görede çocuğun aç olması gerekir. O kadar saat aç kalamaz. İnternette en geç 4 saatte beslenmesi lazım diyor ama emincede çok az emiyor. Benimde canım çok sıkılıyor
Oh en güzelini yapıyorsun boşverBenim KV her şeye laf ediyor ona da ediyor. Alıştım ama çıktık valla çiçeğim iyi geldi çok durmadık
Bende uykuyla alakalı diye düşünüyorum canım, az uyuyor uykuyu alamayınca iştah olmuyor. Diğer ihtimal atak haftasındayız ondan dolayı. Bende mama vermeme kararı aldım. Ama emmiyor akşam olunca. Gecede emmeyecek bu çocuk nasıl karnını doyuracak bilmiyorumKuzum bende hemşire görümcem.ona sordum çocuk 4 5 saat aç kalsa sıkıntı olmaz tabiki aç kalmaması daha iyi ama emmiyorsa 2 saatte bir ver mama verme alır memeyi dedi bende onu deniyorum bugün bı tık daha iyi gibi Allah'ım nazarlardan korusun
Ağlıyor gene ama en azından doyuyor biliyorum fazda olsa doyuyor yani o bile yetiyor bana şuan ama uykuyla çok savaşıyor ya uyumuyor ondan dolayida çok huysuz ee bunun üstünde az emince ağlıyor habire ya
Baktin emmiyor bı kere ver mama kuzu çokta aç bırakma bu seferde sıkıntı olur yaBende uykuyla alakalı diye düşünüyorum canım, az uyuyor uykuyu alamayınca iştah olmuyor. Diğer ihtimal atak haftasındayız ondan dolayı. Bende mama vermeme kararı aldım. Ama emmiyor akşam olunca. Gecede emmeyecek bu çocuk nasıl karnını doyuracak bilmiyorum