Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Kızlar gerçekten zaman çok hızlı geçmiş, kontrollere gitmeyi beklerken zaman durmuş gibi geliyor ama aslında sona çok yaklaşmışız. Biraz duygulandım, yorgunluklarınız, ağrılarınız umarım hafifler ve daha katlanılabilir bir hal alır. 💖 bizlerden hafta olarak ileride olduğunuz için daha erken yaşıyorsunuz çoğu belirtileri.🥹
Burada o minik ayakları görmek için sabırsızlanıyorum. Her birinin güzel, sağlıklı uzun bir ömrü olsun. 🍀
Cidden öyle. Mart anneleri patır patır doğuruyor bitti bile neredeyse😆 2 ay sonra bizde doğum anılarımızı sutlerimizi konuşuyor olucaz🥰🙏🏻

İyi akşamlar kızlar ben dün kendimi çok yordum ve dünden beri kasık ağrım var uzanınca rahatlıyorum ayakta tekrar batma vs oluyor 😭 geçer mi acaba

Kızlar merhaba iyi akşamlar. Kilo ile benim de başım dertte napcam bilmiyorum daha şimdiden 20 kilo aldım bile. Ama elimde değil napiyim aşırı yemek de yemiyorum tatlı ile hiç aram yok şeker zaten tüketmiyorum normal besleniyorum akşamları 8 den sonra bir şey de yediğim yok. Serklajdan dolayı mecbur yatıyorum hareket yok fiziksel aktivite yok su içsem yarıyor doğuma +30 35 kilo falan giricem heralde moralim çok bozuk ya doğumdan sonra bir de bunları vermesi var eşim sürekli dır dır ediyor çok kilo aldın çok kilo aldın diye lokmaları boğazıma diziyor resmen yemek yerken çekiniyorum artık bu kadar anlayışsız olunamaz ya gerçekten bunalıma girdim.

Herkese hayırlı akşamlar kızlar evi taşıdık iki gün önce çok yoruldum bir haftadır ev kabataslak yerleşti sayılır sağolsun kız kardeşim herşeye koşturdu teyzemler falan kasıklarımda ağrı sertleşme oluyo ister istemez stresle bile yordum kendimi sagsagilm kucaklarimiza alalım bebeklerimizi Allah'a emanet olsunlar zaten az kaldı doğuma 3 ay sonra falan girerim eve şimdilik yerleştiği kadar diğer taşınacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum Allah yardımcıniz olsun stresi bile adamı yoruyor cidden neysekki atlattik

Kızlar merhaba iyi akşamlar. Kilo ile benim de başım dertte napcam bilmiyorum daha şimdiden 20 kilo aldım bile. Ama elimde değil napiyim aşırı yemek de yemiyorum tatlı ile hiç aram yok şeker zaten tüketmiyorum normal besleniyorum akşamları 8 den sonra bir şey de yediğim yok. Serklajdan dolayı mecbur yatıyorum hareket yok fiziksel aktivite yok su içsem yarıyor doğuma +30 35 kilo falan giricem heralde moralim çok bozuk ya doğumdan sonra bir de bunları vermesi var eşim sürekli dır dır ediyor çok kilo aldın çok kilo aldın diye lokmaları boğazıma diziyor resmen yemek yerken çekiniyorum artık bu kadar anlayışsız olunamaz ya gerçekten bunalıma girdim.
Canım sanki ben yazdım bunları bende öyle çok kilo aldım ama artık takmıyorum sende keyfini çıkar canım doğumdan sonra veririz insallah bende aşırı yemiyorum ama her geçen gün artıyor kilom engel olamıyorum

Canım sanki ben yazdım bunları bende öyle çok kilo aldım ama artık takmıyorum sende keyfini çıkar canım doğumdan sonra veririz insallah bende aşırı yemiyorum ama her geçen gün artıyor kilom engel olamıyorum
Ya çıkaramıyorum canım tadını inan ki eşim beni daha beter strese sokuyor ağzıma bir şey attığımı gördüğü an hemen başlıyor söylenmeye yani napiyim aç mi kalayım anlamadım ki bazen gizli sakli yemek yiyorum delirtti beni yaa birazcık destek olsa belki takmicam bu kadar.

Kuzum sen nasılsın? En son ne zaman gittin kontrole? Bebişin gelişimi nasıl merak ettim 🥰

Iste buna cok kizarim yani sende keyfinden almiyorsun sende farkindasin durumun ama onune gecilemeyen bazi seyler var ayip ediyir esin gercekten ama seni dusunuyor oda zorlanirsin sonra diye dogumda zorlanirsin die sanirim

Iste buna cok kizarim yani sende keyfinden almiyorsun sende farkindasin durumun ama onune gecilemeyen bazi seyler var ayip ediyir esin gercekten ama seni dusunuyor oda zorlanirsin sonra diye dogumda zorlanirsin die sanirim
Doktor son kontrolde, zaten sürekli yatıyorsun hamur işinden falan uzak dur kilo alma fazla bebek için hiç iyi değil dedi. Bunu duydu ya rahat vermiyor hic sürekli tepemde lokmalarimi sayıyor yani zehir ediyor yemeği ben de biliyorum dikkat de ediyorum ama daha fazla elimden gelen bir şey yok 🥺

Back