Bende öyle biliyomsun canımm aymiyiz bnde gerek kalmadan çok şükür kendi doktorumla olduBana da aynen senin tüp bebekle bile olmaz ama yine de bir tüp bebek merkezie git dediler o gün tüm gün ağladımsonra doktoruma geldim sağolsun beni öyle güzel rahatlattı ki ilk aydan hamile kaldım
Ben de İnan ki evde hiçbir iş yapmıyorumDepresyon da hamilelik belirtisi mi ya
bir süredir yerimden kalkamıyorum evin işlerini yapmak içimden gelmiyor
Yemek yemek bile istemiyorum
Dışarı çıkmak istemiyorum
İnsanlarla görüşmek istemiyorum
7+5teyim haftasonu hep karnım ağrıdı midem bulandı ama sebebi ishal olmammış bu da hamilelikte normalmiş
Benim de ayaklarım buz gibi oluyor çorap ve ev botumu ayağımdan çıkarmıyorum çıkarırsam hemen gaz sancısı oluyor
Kendimi şişmiş ve çirkinleşmiş hissediyorum ki yolun en başındayım
Yarın kalp atışını duyucaz farklı bi doktora gidicem onun da stresi var
Sabah 9da uyandım ama resmen şimdi kendimi zorlayarak kalkıyorum hızlıca bekleyen işleri halledip yemek yapıcam
1 ay önce işsiz kaldım ev hayatına adapte olmakta da güçlük çekiyorum
hiçbir derdim sıkıntım da yok çok şükür ama niye böyleyim anlamadım
Gerçekten zaten öğleden sonra gittim sadece açıklama bekledim hani sebebi ney şimdi de diyor şuanlık iyi lekelenme olursa hemen gel acile bol su iç falan filan ben 5 saat ağladığımla kaldım :))Hayır bir de zaten bir yasanmislik var risk bile görüyorsan doğru düzgün bir üslupla yaklassan nolur
Hamdolsun çok büyük bir nimetBende öyle biliyomsun canımm aymiyiz bnde gerek kalmadan çok şükür kendi doktorumla oldu
Olsun içini bosaltman lazimmisGerçekten zaten öğleden sonra gittim sadece açıklama bekledim hani sebebi ney şimdi de diyor şuanlık iyi lekelenme olursa hemen gel acile bol su iç falan filan ben 5 saat ağladığımla kaldım :))
Senin iş hayatından hareketli yaşamdan stabil sakin yaşama geçiş süreci bence canım. Bu belirtiler işte halsizlik hiç birşey yapmak istememek bende de var. Allahım dert vermesin böyle az büyüsünler geçecek bu günlerDepresyon da hamilelik belirtisi mi ya
bir süredir yerimden kalkamıyorum evin işlerini yapmak içimden gelmiyor
Yemek yemek bile istemiyorum
Dışarı çıkmak istemiyorum
İnsanlarla görüşmek istemiyorum
7+5teyim haftasonu hep karnım ağrıdı midem bulandı ama sebebi ishal olmammış bu da hamilelikte normalmiş
Benim de ayaklarım buz gibi oluyor çorap ve ev botumu ayağımdan çıkarmıyorum çıkarırsam hemen gaz sancısı oluyor
Kendimi şişmiş ve çirkinleşmiş hissediyorum ki yolun en başındayım
Yarın kalp atışını duyucaz farklı bi doktora gidicem onun da stresi var
Sabah 9da uyandım ama resmen şimdi kendimi zorlayarak kalkıyorum hızlıca bekleyen işleri halledip yemek yapıcam
1 ay önce işsiz kaldım ev hayatına adapte olmakta da güçlük çekiyorum
hiçbir derdim sıkıntım da yok çok şükür ama niye böyleyim anlamadım
bide bizim ilk olunca o acıyı allah ımm o özelleere dökülen paralari Allah im mubarek ramazan günü isteyen herkese nasip etsin aminnHamdolsun çok büyük bir nimet
Ay deme deme . Nasıl sığacağız biz bu evlere yataklaraKusmamak da iyi değil
Felaket kilo alıyorsun
Amin kızlar inşallah hepimiz sağ salim kucağınıza alırızOlsun içini bosaltman lazimmis
Bundan sonra Rabbim aglatmasin
Ya cidden çok dikkat etmek gerekiyor özellikle bir heyecanla gidiyorsun, yani iyi olsun ya da olmasın her şekilde teselli eder gibi sıcak yaklaşmalı bir doktor sonuçta ondan medet umarak gidiyoruz cidden bazen hiç anlamıyorum bazılarını neyse kü her şey yolundaymış kuzum rabbüm daim etsin İnşaAllahKızlar idrar verdim sonuç için gittm. Doktor şimdi de 10 gün sonra kalp Atışına gel sorun yok dedi gerçekten 5 saat boyunca boşa ağladım anlamadım neden öyle dedi sabah
Bende 8+3, Benimde öyle sabah kahvaltısı çok güzel oluyordu ama akşam zulüm zorla yutuyorum acıkıyorum da kusma da yok ama hiç zevk vermiyor ek gıdaya başlayan bebeler gibiyimBen hiç kusmadim 6+2
Ama midem bir huzursuz yediklerim zevk vermiyor ama yine de iştahım açık
Benim de bacaklarımin üstü çok ağrıyor değişik bir agri
Cümlemize canım benim inşallah Allah kolaylık versin sağ salim çocuklar bebiş ler nasip etsin inşallahYa cidden çok dikkat etmek gerekiyor özellikle bir heyecanla gidiyorsun, yani iyi olsun ya da olmasın her şekilde teselli eder gibi sıcak yaklaşmalı bir doktor sonuçta ondan medet umarak gidiyoruz cidden bazen hiç anlamıyorum bazılarını neyse kü her şey yolundaymış kuzum rabbüm daim etsin İnşaAllah
Allah hepimizinin yardımcısı olsun benim de kaybım var ondan..Ben de çok karşilaştim ağladim çok devletteydi ama özeldede bardi gerçi senin cocun olmaz dediler bana neler neler eşte sorun vardi bzm giidn tüp bebek müp bebek ağlayarak çikmiştim kaç kez odalarından hiç üzülme bida asla hemen üzülme bi başka dra git başka git ama ona bida asla gitme
Evet canım biraz hassasMidem normalde de ekstra hassas mı seninde?
Benım sadece bazı gunler bı kusma hissi ama kusmuyorum ve gegırme oluyor sonrasında gecıyor acımsı su gelıyor Boğaz’ıma akşamlarıKızlar bulantılar kaçıncı haftanızda başladı bende henüz yokta merak ettim ?
Bende neredeyse iki çorap giyecem ayak üşümesi cok var normalde yaz kış çorap gıymezdım evde ve bacaklarımda hanı böyle spor yaparsın agrır ya ona benzer ama daha hafıf bı agrı surekli ufalama hiisi gelıyor bacaklarımanasıl bi ağrı sizinki benim üşüme ayaklarımda çok oluyorrr
bnm kusma hissi bazen aç karna geliyo ama kusamiyorum çikmiyo oyle geliyo gidiyo geri çok şükür dhaa başlamadiKızlar benimde çok fena migd bulantım var bugün doktora gittik daha keseyi yeni gördü ama benim migdem çok fena yemek yiyemiyorum su icemiyorum herşey kokuyor bebek kaç haftalık bilmiyorum ya benim gibi olupta bı şekilde su falan içerken bişey yapan var mı
Selam bebek evet kızzz bgndüKoz senin bugün müydü doktor randevun aklımda pazartesi 17.30 diye kalmış ?
Maşallah maşallahSelam bebek evet kızzz bgndü
Duyduk kızz kalp atışını büyümüş yavrum 7 haftalık olmuş:)
Herşey normal desi çok şükürrrr