2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Çok haklısınız gereksz yere moralimi bozdu şimdi de diyor haklsın Allah akıl versin 5 saat boyunca neler yaşadım şimdi de 10 gün sonra gel diyor bir daha gider miyim
Sakın gitme bence de
Çok iyi kadın dogumcular var özele gidiyorsan hangi sehirdesin

ya kim dedii bunu cok saçmaaa hayır yaaa bnmde 5haftalıkti tamm ctsi gittm baktim şimdi 5.4 çikmiş bnmde dpktorum profosor aslaa kötü bişi demedi
Öğleden sonra da idarr sonucu için gittim şimdi de sorun yok 10 gün sonra kalp Atışı için gel diyor gerçekten aklımı yedim o sürede sabah olumsuz şimdi sorun yok diyor

Bir de bazıları Allahtan baştan belli ediyorlar
Domuz gribi ilk patladığı zaman insanlar yine ölüyor ben 27 haftalık hamileydim ilk gebeliğim doktoru aradım çok kötüyüm falan diye domuz gribi olmussundur asistanuma aktarayım randevu al dedi bana ve kapattı telefonu o kadar ağlamıştım ki acile gittim hemen yan odadan dediler ki yazık hamile kadın domuz gribi olmuş o gün bıraktım doktoru

Sen o doktoru değiştir bir kere kötü başladınız aklın kalır hep
Aynen kızlar özele gidecem öğleden sonra da tertemiz çıkmış sonucun işte 10 gün sonra gel haklısın şuanlık iyi diyor sabah öyle dedi gerçekten göz yaşlarım sel oldu zaten 2 ay önce kaybım var nasip artık

Öğleden sonra da idarr sonucu için gittim şimdi de sorun yok 10 gün sonra kalp Atışı için gel diyor gerçekten aklımı yedim o sürede sabah olumsuz şimdi sorun yok diyor
tam geri*ekali tamm ay gitme öylelerine laf olsun diye konusuyorlar morel bozmaktan başka biişi yok yazıktır ya dha yolun basındaki insana bu uslupla konusmak kçtü kötü

Depresyon da hamilelik belirtisi mi ya
bir süredir yerimden kalkamıyorum evin işlerini yapmak içimden gelmiyor
Yemek yemek bile istemiyorum
Dışarı çıkmak istemiyorum
İnsanlarla görüşmek istemiyorum
7+5teyim haftasonu hep karnım ağrıdı midem bulandı ama sebebi ishal olmammış bu da hamilelikte normalmiş
Benim de ayaklarım buz gibi oluyor çorap ve ev botumu ayağımdan çıkarmıyorum çıkarırsam hemen gaz sancısı oluyor
Kendimi şişmiş ve çirkinleşmiş hissediyorum ki yolun en başındayım
Yarın kalp atışını duyucaz farklı bi doktora gidicem onun da stresi var
Sabah 9da uyandım ama resmen şimdi kendimi zorlayarak kalkıyorum hızlıca bekleyen işleri halledip yemek yapıcam
1 ay önce işsiz kaldım ev hayatına adapte olmakta da güçlük çekiyorum
hiçbir derdim sıkıntım da yok çok şükür ama niye böyleyim anlamadım

Evet sabah çok kötü diyor öğleden sonra her şey yolunda diyor yemin ederim
Ben de çok karşilaştim ağladim çok devletteydi ama özeldede bardi gerçi senin cocun olmaz dediler bana neler neler eşte sorun vardi bzm giidn tüp bebek müp bebek ağlayarak çikmiştim kaç kez odalarından hiç üzülme bida asla hemen üzülme bi başka dra git başka git ama ona bida asla gitme

Hayır bir de zaten bir yasanmislik var risk bile görüyorsan doğru düzgün bir üslupla yaklassan nolur

Benimde midem bulaniyo ama kusma işi nanay hgelmiyo kizlar sizde de öyle oluyomu içeride bi bulanti var ama çikmiyo 5+2 bugün

hormonlaaarrın şuan mendili almış eline halaybaşı olmuş durumda valla ben okadar net görüyrum ki hormonlarımın tepe taklak oluşunu bir kere ne kadar istersek isteylim bir bbeğimiz olacak düşüncesi bile insanı aptallaştırıyor ben napıcağımı ne hissediciğeimi bilemedim halada bilemiyorum yani çok tuhaf bi süreç bence çok normalll

Bana da aynen senin tüp bebekle bile olmaz ama yine de bir tüp bebek merkezie git dediler o gün tüm gün ağladım sonra doktoruma geldim sağolsun beni öyle güzel rahatlattı ki ilk aydan hamile kaldım

Benimde ilk doktorum ilk hamilelikte bebeği sorunlu diye not almış ya madem bebek sıkıntılı okey hatırlamak için öyle not aldın da yüzüme vurmaya ne gerek var. Sonra diğer doktor kiloma taktı ki 69 kiloydum boyum da 167 hani aşırı şişmanda değilim. Her kontrolde ay biz bu kiloyla napcaz rahmi boşver deyip diyet listesi yazdı bana. Ki yeni kürtaj olmuşum adet olamıyorum Kadın Rahmi boşver deyip diyetisyencilik oynadı. Kısaca doktor çok önemli bu 3. Doktor benğm bay araştırdım aşırı memnunum şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…