- 18 Mart 2024
- 60
- 53
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 senedir uğraşıyoruz ilk bebeğimiz olucak inşallah ama aynı dediğin gibi ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayımhormonlaaarrın şuan mendili almış eline halaybaşı olmuş durumda valla ben okadar net görüyrum ki hormonlarımın tepe taklak oluşunu bir kere ne kadar istersek isteylim bir bbeğimiz olacak düşüncesi bile insanı aptallaştırıyor ben napıcağımı ne hissediciğeimi bilemedim halada bilemiyorum yani çok tuhaf bi süreç bence çok normalll
Allah cidden size, çalışanlara, çocuğu olanlara sabır versin ya çok zor gerçektenBen de İnan ki evde hiçbir iş yapmıyorum
Full yatıyorum ve 2 çocuk daha var onları bile okula eşim hazırlıyor 24 saat yatsam yatarım ama çalışıyorum da
Ben şuan evde olmayı o kadar isterdim ki
Canım bir doktoruna sor ilk kez böyle birşey duydum belki enfeksiyon belirtisidir belki çok önemsizdir . Sen yine de doktoruna sor canımHanımlar az önce idrarda kan olmadan ip gibi kırmızı birşey geldi ama kan yok idrar rengim de normal napacağımı şaşırdım
Henüz doktorum yok acile mi gitsem diyorumCanım bir doktoruna sor ilk kez böyle birşey duydum belki enfeksiyon belirtisidir belki çok önemsizdir . Sen yine de doktoruna sor canım
Allah razı olsun inşallah toparlariz başlarda böyle normal zamanla çok daha güzel olacak inşallahAllah cidden size, çalışanlara, çocuğu olanlara sabır versin ya çok zor gerçekten
İş stresi yol yorgunluğu zaten insanı baştan tüketiyor
Bi süre sonra toparlayacağımızı umuyorum ama emin de değilim
Maşallah size ben tutmuyoru çünkü yaştan dolayı da sıkıntı olur sonra toparlamam zor olur diye düşündümBende 8+3, Benimde öyle sabah kahvaltısı çok güzel oluyordu ama akşam zulüm zorla yutuyorum acıkıyorum da kusma da yok ama hiç zevk vermiyor ek gıdaya başlayan bebeler gibiyim 2 haftanın ardımdan cumartesi gününden itibaren oruca başladım şimdilik öyle devam ediyorum bakalım nasıl olacak
Evet canım kimyasala işaret. Düştükten sonra adet kanaması oluyor ne yazık kiKızlar selam, En yakın arkadaşım için yazıyorum. Telefonu bozuk gelemedi. Arkadaşım 4 gün önce kan testi yaptırmıştı. Betası 32 geldi. Erken baktığı için bekleyelim dedik. Bugün yine test yaptırdı sonucu 29 geldi. Betanın düşmesi kimyasal gebeliğe mi işaret ? Buna benzer bir şey yaşayan var mı ? Çok üzgün şuan bir şey bilen varsa bana yol gösterebilir mi ?
Bir kere geldiyse sıkıntı etme canım. Takipte kal. Acil kanama olmadığı sürece bir şey yapmıyorHenüz doktorum yok acile mi gitsem diyorum
Bende şiştim canım yaa tartıda da bir kilo fln farketti sankiBende 6+2. Kilom aynı ama pantolonlar olmuyor. Doktora da sorduk normal rahim şişiyor hamile gibi göbek çıkar bu aylar ödemler zamanla inecek dedi inşalalh tabi
15 gün snra canm saoşasm balımMaşallah maşallah şükür bir sonraki randevu ne zaman peki ?
Oy oy benimde 3 Nisan da nasıl bekleyeceğim şaşırıyorum15 gün snra canm saoşasm balım
Öyle valla biraz zorlanıyorum açıkçası acıkma noktasında ikindiye doğru oluyor o da ama Rabbim yardım ediyor bir şekilde, doktorum en ufak bir olumsuzluk deseydi tutmayacaktım, sıkıntı yok deyince tutayım dedim, hem Allaha yönelen ne kaybeder ki bütün yavrular ona emanet ama olsun Tutsak ta tutmasakta bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemliMaşallah size ben tutmuyoru çünkü yaştan dolayı da sıkıntı olur sonra toparlamam zor olur diye düşündüm
Ama sonrası daha zor olacak bu kadar borç
Aynen benim gittiğim bir baska doktor da tutabilirsin dedi. Ama benim kan değerlerim başlarken bile kötüydü emin olamadim o yüzden.Öyle valla biraz zorlanıyorum açıkçası acıkma noktasında ikindiye doğru oluyor o da ama Rabbim yardım ediyor bir şekilde, doktorum en ufak bir olumsuzluk deseydi tutmayacaktım, sıkıntı yok deyince tutayım dedim, hem Allaha yönelen ne kaybeder ki bütün yavrular ona emanet ama olsun Tutsak ta tutmasakta bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemli
Ben 2 kg dan fazla aldımBende şiştim canım yaa tartıda da bir kilo fln farketti sanki
Teşekkür ederim 8 haftalığım. Yaklaşık 10 gündür var. Ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum zor bir durum.Hayırlı uğurlu olsun ne güzel bebiş düşündüğünden büyük çıkmış maşallah bu arada mide bulantılarınız ne zaman başladı hatırlıyor musunuz
Sabahları yoğun oluyor benim ve gün boyunca devam ediyor. Yiyecek içecek görmeye de düşünmeyede tahammül edemiyorum. Şu an bu saatte bile aynıyım.Kızlar mide bulantısı yaşayanınız var mı? Tarif edebilir misiniz? 2 3 gündür sabah uyandığımda daha yoğun sürekli bi midemde doygunluk gibi bulantı hissi var ara ara ağrı da hissediyorum benim stresten de midem bulanır ayırt edemiyorum bişey yediğimde bulantı hissi daha da artıyor öksürme ve öğürme hissi geliyor
Günaydn bebeimOy oy benimde 3 Nisan da nasıl bekleyeceğim şaşırıyorum
Çokçaa amin canmbide bizim ilk olunca o acıyı allah ımm o özelleere dökülen paralari Allah im mubarek ramazan günü isteyen herkese nasip etsin aminn