2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Evet 2 senedir uğraşıyoruz ilk bebeğimiz olucak inşallah ama aynı dediğin gibi ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım
O kadar uğraşmamıza rağmen sürpriz oldu sanki hadi benim hormondan böyle, eşim de aynı şaşkınlığı atlatamadı inşallah hemen düzelir ya bu şekilde nasıl zaman geçicek bilmiyorum

Ben de İnan ki evde hiçbir iş yapmıyorum
Full yatıyorum ve 2 çocuk daha var onları bile okula eşim hazırlıyor 24 saat yatsam yatarım ama çalışıyorum da
Ben şuan evde olmayı o kadar isterdim ki
Allah cidden size, çalışanlara, çocuğu olanlara sabır versin ya çok zor gerçekten
İş stresi yol yorgunluğu zaten insanı baştan tüketiyor
Bi süre sonra toparlayacağımızı umuyorum ama emin de değilim

Hanımlar az önce idrarda kan olmadan ip gibi kırmızı birşey geldi ama kan yok idrar rengim de normal napacağımı şaşırdım
Canım bir doktoruna sor ilk kez böyle birşey duydum belki enfeksiyon belirtisidir belki çok önemsizdir . Sen yine de doktoruna sor canım

Kızlar selam, En yakın arkadaşım için yazıyorum. Telefonu bozuk gelemedi. Arkadaşım 4 gün önce kan testi yaptırmıştı. Betası 32 geldi. Erken baktığı için bekleyelim dedik. Bugün yine test yaptırdı sonucu 29 geldi. Betanın düşmesi kimyasal gebeliğe mi işaret ? Buna benzer bir şey yaşayan var mı ? Çok üzgün şuan bir şey bilen varsa bana yol gösterebilir mi ?

Allah razı olsun inşallah toparlariz başlarda böyle normal zamanla çok daha güzel olacak inşallah

Maşallah size ben tutmuyoru çünkü yaştan dolayı da sıkıntı olur sonra toparlamam zor olur diye düşündüm
Ama sonrası daha zor olacak bu kadar borç

Evet canım kimyasala işaret. Düştükten sonra adet kanaması oluyor ne yazık ki

Bende 6+2. Kilom aynı ama pantolonlar olmuyor. Doktora da sorduk normal rahim şişiyor hamile gibi göbek çıkar bu aylar ödemler zamanla inecek dedi inşalalh tabi
Bende şiştim canım yaa tartıda da bir kilo fln farketti sanki

Maşallah size ben tutmuyoru çünkü yaştan dolayı da sıkıntı olur sonra toparlamam zor olur diye düşündüm
Ama sonrası daha zor olacak bu kadar borç
Öyle valla biraz zorlanıyorum açıkçası acıkma noktasında ikindiye doğru oluyor o da ama Rabbim yardım ediyor bir şekilde, doktorum en ufak bir olumsuzluk deseydi tutmayacaktım, sıkıntı yok deyince tutayım dedim, hem Allaha yönelen ne kaybeder ki bütün yavrular ona emanet ama olsun Tutsak ta tutmasakta bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemli

Aynen benim gittiğim bir baska doktor da tutabilirsin dedi. Ama benim kan değerlerim başlarken bile kötüydü emin olamadim o yüzden.

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel bebiş düşündüğünden büyük çıkmış maşallah bu arada mide bulantılarınız ne zaman başladı hatırlıyor musunuz
Teşekkür ederim 8 haftalığım. Yaklaşık 10 gündür var. Ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum zor bir durum.
Sabahları yoğun oluyor benim ve gün boyunca devam ediyor. Yiyecek içecek görmeye de düşünmeyede tahammül edemiyorum. Şu an bu saatte bile aynıyım.

Kızlar merhaba benim de dün kontrol um vardı, bulantım pek yoktu midem çok yanıyordu doktoruma bahsettim bana onun için şurup verdi o kadar rahatlattı ki
Sizde bu tarz şikayetlerinizi doktorunuza söyleyin çözüm bulsun
Herkeslere sağlıklı huzurlu bir süreç dilerim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…