2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Evet malesef ilk dönem böyle oda dünyaya adapte olmaya çalışıyor işte. Zamanla midesi alışacak süte hıçkırmadan hava yutmadan emmeyi öğrenicek inşallah biraz sabır bu sıralar

Bnm de birden degişti bebeği de riske atmamak gerek hayırlısı olsun

Hanımlar dualarınıza ihtiyacım var. Pazartesi günü nöroşirürjiye dudak uyuşması yüzde his kaybı ve ellerimdeki sinir sıkışmaları için gittim. 4 gündür geçmeyen bir baş ağrısıyla birlikte aşırı baş dönmesi el ayak uyuşmalarımın artması ve dudağımdaki uyuşmanın yüzüme yayılmasını yaşıyorum. Hiçbir şey tutamıyorum ellerimden düşüyor herşey bir anda başım dönüyor durduk yere yer altımdan kayıyor otururken bile. Ben çok korkmaya başladım. Pazartesi günü 1 yıl önceki boyun mr ımda bir lekelenme gördüğünü söyledi ve bunu araştırmak istedi bende 3 gün önce geçmeyen aşırı baş ağrımdan acile gittiğimde çekilen ilaçlı mr la nöroşirürji doktoruna tekrar gittim çarşamba günü randevum var nöroşirürjiye değil de nörolojiye önce randevu almalıymışım yanlış almışım nörolojiye gidicem çekilen ilaçlı mr ve eski kayıtlarla. 3 yıla yakındır yaşıyorum ve giderek artmaya başladı yaşadıklarım günlerdir yanımda biri olmadan yürümeye korkar hale geldim. Pazartesi bebeğimle yola düştüm sağlık ocağı çıkışı bir de neyseki oğlumu iyi korudum birşey olmadı ama çok korkuyorum bir anda düşüyorum bacaklarım kitleniyor resmen... Tomografi ve mr yüzünden 3 gündür emziremiyorum da oğlum mama süt değişiminden dolayı kabız oldu bir de onunla uğraşıyorum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…