2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben kucağımda çok pispiliyorum bazen şöyle bı donduresin geliyor 🤣🤣 uyumuyor yaa
Geçecek demi bu dönemler yoksa biz kendimizi mi avutuyoruz
Gerçi bizim daha 40 mız bile çıkmadı 🥳🥳🥳
Hahahah Allah affetsin bende bazen döndürmek istiyorum. 😂😂😂 Bak bir saattir memede bırakınca ağlıyor uyumuyor da. Kolum ağrıdı

Kızlar bizim pişiğimiz oldu 😔 bu kadar sık değişmemize rağmen pişmiş poposu canım çok sıkıldı yaşayan oldu mu bunu

Yazmasam da ara ara yazılanları okuyorum. Genel olarak bebeğin uyumadığından şikayetçi anneler.Ben de öyleydim.
Bebeğim 22 günlük. Elektrikli anakucagından aldım iki gündür bizimle ve çok rahat ettim.
Almayan varsa mutlaka alıp denesin derim. Ben uygun fiyatlı aldım gayet iş görüyor.

Hiç birşey yapasim da gelmiyor yemek yiyesim bile gelmiyor artık sadece uyumak istiyorum. Hatta belki şımarıklik ediyorum ama bebeksiz bir odada uyumak istiyorum uyandım birşey oldumu tedirginliği olmadan kesintisiz uyku lütfen 😁
Hahahah valla şımarıklık değil ihtiyaç ama yavrularımız için tüm dengemiz değişti 😂

Bizde de reflü var doktor bana beslenme sonrası en az 15 dk dik tut kucağında yatırma dedi. Öyle yaptığım zaman çıkarmıyor ama bazen çok ağlıyor ya da bir şey oluyor yatırmak zorunda kalıyorum beslenme sonrası hemen lak diye çıkarıyor
Ayni yaa 😂 sutu mundar etmesin diye sekilden sekile giriyorum, hatta 1 saatten fazla dik tuttugum oluyor ama yataga yatinca cikariyor, icim gidiyor. Lanet olasi reflu

Bizimkiler oldu prima kullanıyordum tertemizdi çocuk bezi bitti idareden 1 gün molfix e geçtik evde var diye çocuk pisik oldu
Biz de prima ve molfixle gittik bi sure, prima cok iyi cidden, sadece mavi cizgisi yaniltici oluyor cunku emiciligi cok fazla oldugu icin baya kuru tutuyor yuzeyi ama mavi cizgi full dolmuyor.

Yazmasam da ara ara yazılanları okuyorum. Genel olarak bebeğin uyumadığından şikayetçi anneler.Ben de öyleydim.
Bebeğim 22 günlük. Elektrikli anakucagından aldım iki gündür bizimle ve çok rahat ettim.
Almayan varsa mutlaka alıp denesin derim. Ben uygun fiyatlı aldım gayet iş görüyor.
Ne aldın acaba paylaşırmısın

Benim aldığım Elele amore elektrikli ana kucağı. Bebeğim 24 saat kucağımdaydı resmen. İki gündür dünya varmış diyorum.
İnşallah alanlarda da bu şekilde işe yarar.ne kadar yorucu olduğunu biliyorum çünkü
cesaret edemiyorum bazi bebekler seviyo bazisi hic sevmiyo. Alirim bi de elimde patlar ben de oturamayacagim icin :KK70: keske oturabilsem gerci bayilirim saga sola sallaniym.

cesaret edemiyorum bazi bebekler seviyo bazisi hic sevmiyo. Alirim bi de elimde patlar ben de oturamayacagim icin :KK70: keske oturabilsem gerci bayilirim saga sola sallaniym.
Bende öyle düşündüğüm için bekledim ama kardeşim ısrar etti al diye. İyi ki de etmiş diyorum şimdi.
Karnı tok altı temizken yüzüstü yatırıp emzik veriyorum mesela o şekilde uykuya dalıyor.
Ya da yatırırken uyanıyordu benim bebiş.simdi önce ona koyup iyice dalınca yerine yatırıyorum.
Tabii tercih sizin ben burda yazılanları görünce kendimde aynı durumda olduğum için önerdim ☺️

Hahahah Allah affetsin bende bazen döndürmek istiyorum. 😂😂😂 Bak bir saattir memede bırakınca ağlıyor uyumuyor da. Kolum ağrıdı
Ay o çok zor oluyor ya hepsi aynı bu bebeklerin ya 🤣🤣 kuzum insanız sonuçta baz n sabır kalmıyor ama yapmıyoruz sonuçta 🤣🤣 bende biraz önce emzirdim uyandı ama memede uyuyor yavaş yavaş emiyor

X