- 15 Şubat 2024
- 2.443
- 3.256
- 33
Ne zaman yaptılar aşıyı canım bende yarın hepatit b nin 2. Si yaptırcam inşallah uyurlar dua edeyim de bugün bittimBenimki de uyumuyor Aşıdan sonra daha huzursuz oldu geceleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman yaptılar aşıyı canım bende yarın hepatit b nin 2. Si yaptırcam inşallah uyurlar dua edeyim de bugün bittimBenimki de uyumuyor Aşıdan sonra daha huzursuz oldu geceleri.
Dün yatakta uyuduk yatak serttiBenimki bizim yatakta yaramıyor ya sert geliyor hareket edemiyor çok
Ay benimkini ben yordum masaj falan yaptım hopladim zipladim yordum inan ki
Son süt diyorsun o zaman dur ona bı bakam ben genelde tek memeyi emzirmeye çalışıyorum ama bazen olmuyor
Kimyonlu su yaptım ben bugünGece mesaisi başladı tüm gün uyumadı şimdi de uyumuyor gaz sancısı var yavrum kıvranıyor yaa
4 gün oldu canım Hepatit B 2. dozu yaptırdık biz de. İnşallah canımNe zaman yaptılar aşıyı canım bende yarın hepatit b nin 2. Si yaptırcam inşallah uyurlar dua edeyim de bugün bittim
Herhalde kimyonlu çayı bende vercem arkadaşım veriyordu onu demleyip bi kenara mı koyuyorsun canım aslında bu kadar olmuyordu bugün arkadaşım geldi aaa ne güzel uyuyor dedi gün içinde ilk defa uzun süre uyuduğu dakika eşimde bıktım senin arkadaşlarından diyor ne zaman birisi gelse gerçekten sabaha kadar uyku yok bize bende bıktım gelenden gidenden normalde misafir seven bi insanım aslında ama çocuktan sonra asla sevemiyorumDün yatakta uyuduk yatak sertti
Bugün koltukta uyuduk koltuk yumuşak
Kimyonlu su yaptım ben bugün
Kimyonlu çekirdeklerini kaynamış suya atıp demledim 1 çay kaşığı verdim iyi geldi gibi kakadan önce daha az kıvrandı
Bi de sabah 5 6 gibi gaz oluyor o da az olursa ben ilacımı buldum demektir
Hemen geçiyor acısı dediler ama 4 gündür huzursuzlukta zor yaş4 gün oldu canım Hepatit B 2. dozu yaptırdık biz de. İnşallah canım
Evet çok zor yeni uyumuştu yine uyandıHemen geçiyor acısı dediler ama 4 gündür huzursuzlukta zor yaş
Evet başta o hatayı yaptım, kiwi makine ile sağdım aman allahım sağdıkça çoğaldı sonradan burda kızlar yazmıştı sağdıkça çoğalır diye kestim. Bu grup iyiki var kızlar çok şey katıyorsunuz her zaman yazmasam da kaçırmadan okuyorumnAlıyoruz canım ağzından taşıyırsyr mutlaka süt ona bak canım taş kesiliyor ama memeyi terbiye etmek amaçlı en fazla dört saat tut arayı birde asla sağma sağarsan meme ihtiyaç var deyip üretmeye devam ediyor ön spr ilk başlarda duru gibi duruyordu ama bir memeyi iki saat üst üste emzşrmiş olunca o yağlı süt gelmeye başladı ebe sonraki günlerde duru süt gelmez artık tamamen yağ gelir kilo alımında anlarsın demişti gerçekten bebek Baha kilo aldı ve takviye ilk başta mama kullanmıştım ben doktor bırak sütün çok iyi yaramış senin dedi
Valla benimde ümidim 3. Ay bugün ekstra bi huzursuz. Bendede grip belirtileri başladı gibi üç buçuk atıyorum. Beyaz gürültü dinlemekten başım beynim döndü artık. Azıcık onda sakinliyorAl benden de o kadar aha 7.30dan beri uyanık meme veriyorum emiyor ilk sonra başlıyor ağlamaya neden uykusu var uyutuyorum 10 dakika uyuyor sonra geri kalkıyor valla en son zorla uyuttum yalancı memeyi verdim ama kollarım belim koptu bakalım kaça kadar uyuyacak 3. Aydan sonra düzelir diyolar inşallah hepsi düzelir uyku düzenleri gazları falan
Benim bugün sinirlerim falan laçka oldu uyumuyor esniyor ama uyumuyor yok yani nasıl olacak bilmiyorumValla benimde ümidim 3. Ay bugün ekstra bi huzursuz. Bendede grip belirtileri başladı gibi üç buçuk atıyorum. Beyaz gürültü dinlemekten başım beynim döndü artık. Azıcık onda sakinliyor
Kimyon çayı bizede çok iyi geliyor. O saatlerde bizimde kıvranmamız oluyor ama onu kesmek için 4-5 çay kaşığı verdiğimde gün içinde kıvranmadı diye gözlemledim. Sende 1 çay kaşığı işe yarar inşallahDün yatakta uyuduk yatak sertti
Bugün koltukta uyuduk koltuk yumuşak
Kimyonlu su yaptım ben bugün
Kimyonlu çekirdeklerini kaynamış suya atıp demledim 1 çay kaşığı verdim iyi geldi gibi kakadan önce daha az kıvrandı
Bi de sabah 5 6 gibi gaz oluyor o da az olursa ben ilacımı buldum demektir
Aynen bizdede öyle canım esnemekten ağzı yırtıldı ama yok. Bunların bu dönemlerde çok uyuyup büyüdükçe uykusunun azalması gerekmiyor muyduBenim bugün sinirlerim falan laçka oldu uyumuyor esniyor ama uyumuyor yok yani nasıl olacak bilmiyorum
çayı nasıl hazırlıyorsunuzKimyon çayı bizede çok iyi geliyor. O saatlerde bizimde kıvranmamız oluyor ama onu kesmek için 4-5 çay kaşığı verdiğimde gün içinde kıvranmadı diye gözlemledim. Sende 1 çay kaşığı işe yarar inşallah
Gece uykusunun artıp gündüz uykusu azalması gerekiyor maşallah bize hiç uyku yok benim arkadaşımın nazarı değdi bugünAynen bizdede öyle canım esnemekten ağzı yırtıldı ama yok. Bunların bu dönemlerde çok uyuyup büyüdükçe uykusunun azalması gerekmiyor muydu
Bende şimdi biraz yatırdım 5 te yeniden ayaktayızBenimki yeni bitti size kolay gelsin 1 2 saat ben dinleneyim ya
Bende gazını çıkarmaya ugraşıyorum çıkmıyorGece mesaisi başladı tüm gün uyumadı şimdi de uyumuyor gaz sancısı var yavrum kıvranıyor yaa
Ayy benimde arkadaşlarımın geldiği gece sabahı sabah etmiştim yaaHerhalde kimyonlu çayı bende vercem arkadaşım veriyordu onu demleyip bi kenara mı koyuyorsun canım aslında bu kadar olmuyordu bugün arkadaşım geldi aaa ne güzel uyuyor dedi gün içinde ilk defa uzun süre uyuduğu dakika eşimde bıktım senin arkadaşlarından diyor ne zaman birisi gelse gerçekten sabaha kadar uyku yok bize bende bıktım gelenden gidenden normalde misafir seven bi insanım aslında ama çocuktan sonra asla sevemiyorum
4 5 miiiKimyon çayı bizede çok iyi geliyor. O saatlerde bizimde kıvranmamız oluyor ama onu kesmek için 4-5 çay kaşığı verdiğimde gün içinde kıvranmadı diye gözlemledim. Sende 1 çay kaşığı işe yarar inşallah
Benimkinin de çıkmıyor ya omzum ağrıdıBende gazını çıkarmaya ugraşıyorum çıkmıyor