- 31 Aralık 2023
- 593
- 597
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bana değil eşime yattı hastanede yardımcı oldular başvurusuna benim hiç haberim olmadıNasıl başvuru yaptınız acaba ya da otomatik mi yattı, banka hesap numaranızı e devlette şahıs ödemeleri kısmına mı yazdınız?
Ayyy bugün biz öyleyiz ya bakıyor benim kucağımda meme de yanındaysa devam ediyor gün içinde iki saat uyku uyuyan çocuk bugün toplasan iki saat uyumadı bütün tuşlara bastım yok uyumuyor emip emip kusuyor birdeAnam benimki kız ama aynı illa memede uyuyacak başka yerde uyursa da hemen geri uyanıyor
Mememde uyuyunca yarım saat 1 saat daha kucağımda tutmam gerekiyor yatağa yatırmadan önce
Hatta 2 gündür kucağımda uyuyınca bende uyuyorum yavaşça yere bırakıp yanında uyuyorum arada gözünü açıp bakıyor yanındaysam uyumaya devam yok kalktıysam kendi de kalkıyor bulduk belayı
Alıyoruz canım ağzından taşıyırsyr mutlaka süt ona bak canım taş kesiliyor ama memeyi terbiye etmek amaçlı en fazla dört saat tut arayı birde asla sağma sağarsan meme ihtiyaç var deyip üretmeye devam ediyor ön spr ilk başlarda duru gibi duruyordu ama bir memeyi iki saat üst üste emzşrmiş olunca o yağlı süt gelmeye başladı ebe sonraki günlerde duru süt gelmez artık tamamen yağ gelir kilo alımında anlarsın demişti gerçekten bebek Baha kilo aldı ve takviye ilk başta mama kullanmıştım ben doktor bırak sütün çok iyi yaramış senin dediCanım öyle yapınca taş kesilmiyor mu göğsün? Sızlayıp ağrıyor resmen bir emzirme bekletince bile. Ama dediğin doğru mesela sağı emzirirken sol otomatik akıyor, göğüs pedi olmasına rağmen üstüme akıyor. Peki sence böyleyken son süt hani daha yağlıymış ya biz onu alabiliyor muyuz?
bazen 3 saat bazen 2 saat bazen emdigi için oyalanıyor. ama sütüm çok az sabah dolu haliyle sağıyorum 40 ml cıkıyor3 saatte bir mi alıyor benimki az ve sık yiyor
benimki deemzirdim mama verdim gazını aldım altını degiştirdim artık uyur dedim 2 saati gecti hala uyumuyor. tekrar acıktı başa döndük resmen tekrar mama+gaz+bez kontrolu vsvs ben uykusuzluktan ölüyorumYok uyumuyor çocuk 2 saat oldu halaa uyutmaya çalışıyorum ama bıraktığım an geri uyanıyor tecrübeli anneler lütfen geçtiğini söyleyin
Al benden de o kadar aha 7.30dan beri uyanık meme veriyorum emiyor ilk sonra başlıyor ağlamaya neden uykusu var uyutuyorum 10 dakika uyuyor sonra geri kalkıyor valla en son zorla uyuttum yalancı memeyi verdim ama kollarım belim koptu bakalım kaça kadar uyuyacak 3. Aydan sonra düzelir diyolar inşallah hepsi düzelir uyku düzenleri gazları falanYarım saat bazen çok geliyor bana kucağımda 5 dk kestirip onu uyku sayıyor çünkü bu bebeler nasıl bu kadar aynı oluyorlar anlamıyorum, hepsi bize kök söktürüyor. Bazen beni kullandığını düşünüyorum
Ay ne kadar tatlı ama senin yanında nasıl yatıyor kuzu yatak sert değil mi?Anam benimki kız ama aynı illa memede uyuyacak başka yerde uyursa da hemen geri uyanıyor
Mememde uyuyunca yarım saat 1 saat daha kucağımda tutmam gerekiyor yatağa yatırmadan önce
Hatta 2 gündür kucağımda uyuyınca bende uyuyorum yavaşça yere bırakıp yanında uyuyorum arada gözünü açıp bakıyor yanındaysam uyumaya devam yok kalktıysam kendi de kalkıyor bulduk belayı
Benimki yeni bitti size kolay gelsin 1 2 saat ben dinleneyim yaBizim saatler başladı
Yağlı sütü nasıl anlıyorsun canım benim doktorum bana hiç böyle şeyler demedi ya ama kilo alıyor benim oğlumAlıyoruz canım ağzından taşıyırsyr mutlaka süt ona bak canım taş kesiliyor ama memeyi terbiye etmek amaçlı en fazla dört saat tut arayı birde asla sağma sağarsan meme ihtiyaç var deyip üretmeye devam ediyor ön spr ilk başlarda duru gibi duruyordu ama bir memeyi iki saat üst üste emzşrmiş olunca o yağlı süt gelmeye başladı ebe sonraki günlerde duru süt gelmez artık tamamen yağ gelir kilo alımında anlarsın demişti gerçekten bebek Baha kilo aldı ve takviye ilk başta mama kullanmıştım ben doktor bırak sütün çok iyi yaramış senin dedi
Sert yumuşak farketmiyor ki onun için ben yanımda olim yetiyorAy ne kadar tatlı ama senin yanında nasıl yatıyor kuzu yatak sert değil mi?
Ah sorma o memede uyuması yok mu bu sıralar goguslerime yüz üstü yatıp uyumaya alıştı benim oğlumda bide salavat çekerek uyutuyorum susunca açıyor gözlerini
Artık ninnileri astım ben
Valllaa bende şimdi koydum 10 dk oldu bu sefer uyucak gibi bakalımBenimki yeni bitti size kolay gelsin 1 2 saat ben dinleneyim ya
Emzirmeden önce bak duru su gibi geliyor emzirdikten sonra beyaz daha kıvamlı geliyor o kıvamlı olan işte yağlı kısımYağlı sütü nasıl anlıyorsun canım benim doktorum bana hiç böyle şeyler demedi ya ama kilo alıyor benim oğlum
Benim böyle goguslerimden süt beyazımsı sarımsı geliyor yağlı mi değil mi anlamıyorum
Benimki bizim yatakta yaramıyor ya sert geliyor hareket edemiyor çokSert yumuşak farketmiyor ki onun için ben yanımda olim yetiyor
Valllaa bende şimdi koydum 10 dk oldu bu sefer uyucak gibi bakalım
Emzirmeden önce bak duru su gibi geliyor emzirdikten sonra beyaz daha kıvamlı geliyor o kıvamlı olan işte yağlı kısım
İyi kundak yapıyorsun canım benim oğlan hiç böyle durmuyor annem bizdeyken yapardı ellerini çıkartmak için ağlardı çıkınca susardibebegimin gözüne mendil attım daha çabuk uyudu. deneyin kızlar belki işe yarar
Teşekkür ederimValla bana değil eşime yattı hastanede yardımcı oldular başvurusuna benim hiç haberim olmadı
Emerken bakmanın önce duru gibi geliyo 4-5 dakikadan sonra beyaza dönüyor o daha doyurucu oluyorYağlı sütü nasıl anlıyorsun canım benim doktorum bana hiç böyle şeyler demedi ya ama kilo alıyor benim oğlum
Benim böyle goguslerimden süt beyazımsı sarımsı geliyor yağlı mi değil mi anlamıyorum
Benimki de uyumuyor Aşıdan sonra daha huzursuz oldu geceleri.Gece mesaisi başladı tüm gün uyumadı şimdi de uyumuyor gaz sancısı var yavrum kıvranıyor yaa