Bizim ki de öyle kaka yapıyor hatta sıvı kakası biraz da mukuslu doktor alerjiden şüphelenip süt ürünlerini kestirdi bana ama belki de seninki gibi bir şeyYok bizde laktozu sindiremiyor patlar kaka yapıyor diye verdi ama reflüye de iyi geliyor dedi canım
Olabilir yavrum bizim hala öyle kaka yapıyor doktora sordum zamanla geçecek dediBizim ki de öyle kaka yapıyor hatta sıvı kakası biraz da mukuslu doktor alerjiden şüphelenip süt ürünlerini kestirdi bana ama belki de seninki gibi bir şey
İnşallah geçer ya yavrularımız acı çekmesin hiçOlabilir yavrum bizim hala öyle kaka yapıyor doktora sordum zamanla geçecek dedi
Valla inşallahİnşallah geçer ya yavrularımız acı çekmesin hiç
Benimde iki saat uyudu kalktık şimdii
Ooo ben süperim o zaman 4 saat uyudu 4 den 8 eBenim de 2 saat uyudu kalktık şimdi ama çok uykum var salak gibiyim
Benimki de yaa hem ıkındı hem ağladı yavrum daha şimdi yaptı yazıkValla inşallaho kadar damla kullanıyoruz sabaha karşı yine ıkındı durdu
Benim de öyle cinnet geçirtir bunlar insana cahilliğin nirvanasını yaşiyolarAl benden de o kadar valla canımı sıkıyor artık bı gideydi diyorum sütüm yaramiyormus ulan doktor iyi diyor valla evden kacasim var
Ben de yemedim bizde hep kucaktayız vallahi.
Kucağımdan inmiyor daha bir lokma bir şey yiyemedim
Maşallah maşallahOoo ben süperim o zaman 4 saat uyudu 4 den 8 e
Huzursuzluğu olabilir ama ateş falan olmuyorBiz bugün hepatit 2. Hatirlatma olduk ve bir aylık olduk cok şükür inşallah yan etki yapmaz aşimiz
Ay inşallah ya ateş düşürüc almadim görümcem eczanede çalişiyo olursa ona getirtirim dedim yarına çıkarsak daha bişi kalmaz heraldeHuzursuzluğu olabilir ama ateş falan olmuyor
Benim kızım 48 günlük 10 -15 dakika emiyordur belki daha kısa bilmiyorumKızlar bebekleriniz gece uyanınca aktif kaç dk emiyor ?
Biz bugün hepatit 2. Hatirlatma olduk ve bir aylık olduk cok şükür inşallah yan etki yapmaz aşimiz
Bizde bir şey olmadı şükür çok etkilemiyor sanırım hepatit
Siz boyle yazinca moralim duzeliyo. Bizimki gunduzleri hep kucakta uyuyo ama normalmis ya.Ben de yemedim bizde hep kucaktayız vallahi
Kaç gün yapmamıştı bebeğin? Biz 4. Güne uyanıyoruz.
Kulak çöpünü yağlayıp poposuna hafifçe gel git yaparak uyarı veriyorum.Ben yakma falan yapmıyorumBenim kız da 1 günü geçti yapmadı kaka
Bu zeytinyağını iyice mi yakıyorsunuz bana bi tarif edermisiniz yaa
Ben kantoron yapa batırıyorum parmağımı ve poppsuna msj gibi yapıyorum onu yaparken susuyor kesiliyor ağlaması ama kakaya ne kadar yardımcı oluyor bilmiyorum
Zeytinyağını yapmak istiyorum
Yapmaz mı hem nasıl yaptı sakinleşti pamuk gbi oldu yavrum sonraKaka yapmadı mı?
Bana da ağlayınca sussun diye hemen emziriyorum alıyorum diye ağlasın ciğerleri açılır diyorlarMillet kafayı yemiş inan ki sanki kendileri ağlatmadann büyüttüler
1aylıkken diye biliyorumBu arada göz doktoruna götürdünüz mü bebekleri? Ne zamana kadar götürmek lazım acaba