Ben de 2 kere kullandim ama daha simdiden iyi geldi sanki. Sen nasil veryorsun?Bende bu damladan +maflor kullanıyorum kolik diye düşündüğüm bebeğime o kadar iyi geldi ki bugün ağlama krizi dışında bayadır kriz yaşamıyoruz bugünde gece çıkaramadığımız gaz sancılarının acısı çıktı
Relactaz I günde 6 defa 6 damla emzirme öncesinde kullanıyorum günde bir defa 6 damla da maflorBen de 2 kere kullandim ama daha simdiden iyi geldi sanki. Sen nasil veryorsun?
Bizde ikiside varda reflü için doktor mamayi değiştirdiEvet, hangisi bilmiyorum ama gaz ya da reflu icin verdi, neden ki?
Maşallah ne güzel faydası olmuşBende bu damladan +maflor kullanıyorum kolik diye düşündüğüm bebeğime o kadar iyi geldi ki bugün ağlama krizi dışında bayadır kriz yaşamıyoruz bugünde gece çıkaramadığımız gaz sancılarının acısı çıktı
Geçmiş olsun canım. Neden yatışın yapıldı hastaneye anlamadım.Kızlar selam, uzundur yazamıyorum yoğun bebek temposundan. Sütüm az olduğu anne çayı lohusa yağı ve damla kullanıyordum. pzt hastanelik oldum ce yatışım verildi, 41 günlük bebeğimden ayrı düştüm(( cumartesiye kadar hastanedeyim sonra çıkacağımda net değil duruma göre bakacaklar servise çıkamadım servise çıkınca yanıma bebeğimi alsam onu çok mu riske atmış olurum onu çok özledim
Bizde relactaz kullanıyoruz bize lactoz sindirimi için verdiTam bilmiyorum, laktoz ile alakali bi damla ama bizde hem reflu hem gaz var, ikinsinden biri icindir diye dusunuyorum
Benimde iki saat uyudu kalktık şimdiiBen hala uyutamadım 5 dk gözü kapamıyor açıyor
Benim de 2 saat uyudu kalktık şimdi ama çok uykum var salak gibiyimBenimde iki saat uyudu kalktık şimdii
Bunu ben de soracağım ya iyi geliyorsa alayım. Bunu reflü için mi kullanıyorsnBizde relactaz kullanıyoruz bize lactoz sindirimi için verdi
Geçmiş olsun bende Bestlak ve lacmix i aynı anda içince kusuyorum ama sebebi bu değil di miyimKızlar selam, uzundur yazamıyorum yoğun bebek temposundan. Sütüm az olduğu anne çayı lohusa yağı ve damla kullanıyordum. pzt hastanelik oldum ce yatışım verildi, 41 günlük bebeğimden ayrı düştüm(( cumartesiye kadar hastanedeyim sonra çıkacağımda net değil duruma göre bakacaklar servise çıkamadım servise çıkınca yanıma bebeğimi alsam onu çok mu riske atmış olurum onu çok özledim
Aha benimde öyle herşeyi biliyolar fikislerimden dolayı oturamadigima kadar ki akrabayı geçtim arkadaşları bile biliyor benim ne alakaysaGeçen hafta kv küsüz ama buraya geldiler bebeği Sevmeye ilk doğduğunda tiroiti biraz düşük çıkmıştı eşimde hemen söylemiş hemşire kuzeni var hemen kv ona söylemiş sormuş danışmış çünkü o sülalenin danışmanı kendisinden nefret ediyorum kendisi de kv olacak gelini ona anyayla Konya’yı öğretsin de bizlere fikir aktaramasın inşallah diye dua ediyorum hepneyse buraya geldi konuşmadığımız halde yok tiroit gelişim geriliği yaparmış kilo almazmış falan bende yooo dedim gayet kilosu da boyu da iyi dedi doktor siz doktordan iyi mi bileceksiniz yok kızım aban böyle dedi yüksek olunca böyle olurmuş dedi bende yüksek değil düşük çıktı dedim ayrıca o benim abam değil aklım var fikrim var bi sıkıntı olunca doktora götürür sorarım dedim yani kuzum bunlara ne dersen de hep kendi bildiklerini yapıyorlar daha önce de dedim bu kıza sormayın benimle ve bebeğimle ilgili yada ailemle ilgili bir şey anlatmayın istemiyorum ama madın yine anlatıyor yine anlatıyor ben içimi döküyorum diyor anlatamıyorum özel hayatımla ilgili bğtün kardeşleri kuzenleri hakim kadın susamıyor elinde bi telefon herkes herşeyden haberdar göğsüme süt durduğuna kadar
Ah kuzum ah gel anlat hatta bigun duyuyorum gorumceme bu bebek kilo almıyor sütü yaramıyor diyor o da yarıyordur kilo alıyordur sen anlamıyorsundur dediYahu kilo alımı çok iyi daha ne olsun evde evcil hayvan beklemiyoruz. Ayda 5 kilo alcak hali yok
10 dk falan çoğunlukla tek memede uyuyorKızlar bebekleriniz gece uyanınca aktif kaç dk emiyor ?
.Benim de 2 saat uyudu kalktık şimdi ama çok uykum var salak gibiyim
Yok bizde laktozu sindiremiyor patlar kaka yapıyor diye verdi ama reflüye de iyi geliyor dedi canımBunu ben de soracağım ya iyi geliyorsa alayım. Bunu reflü için mi kullanıyorsn