2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bende bu damladan +maflor kullanıyorum kolik diye düşündüğüm bebeğime o kadar iyi geldi ki bugün ağlama krizi dışında bayadır kriz yaşamıyoruz bugünde gece çıkaramadığımız gaz sancılarının acısı çıktı
Ben de 2 kere kullandim ama daha simdiden iyi geldi sanki. Sen nasil veryorsun?

Kızlar selam, uzundur yazamıyorum yoğun bebek temposundan. Sütüm az olduğu anne çayı lohusa yağı ve damla kullanıyordum. pzt hastanelik oldum ce yatışım verildi, 41 günlük bebeğimden ayrı düştüm :KK43:(( cumartesiye kadar hastanedeyim sonra çıkacağımda net değil duruma göre bakacaklar :KK43: servise çıkamadım servise çıkınca yanıma bebeğimi alsam onu çok mu riske atmış olurum:KK43: onu çok özledim
Geçmiş olsun canım. Neden yatışın yapıldı hastaneye anlamadım.
Tek odada kalacaksan almanda sakınca olmaz ama yine de hastane ortamı dikkat etmek gerekir

Bu akşam bizim de zorlu geçti reflüsü oluyor sanırım sürekli boğazını kaşıyor gibi yutkunur gibi sesler.. dalamadı bir türlü.
Bir de bebeğinizin makatı ve çevresi normal tenine göre kızarık mı? Benimkinin hep öyle. Galiba alerjiden kaynaklı. Zaten diyet yapıyoruz doktor alerjiden böyle olur demişti. Ama ben bebeğimin alerjik olduğuna inanmak istemediğimden normaldir diye duymak istiyorum her semptomu 🥲

Kızlar selam, uzundur yazamıyorum yoğun bebek temposundan. Sütüm az olduğu anne çayı lohusa yağı ve damla kullanıyordum. pzt hastanelik oldum ce yatışım verildi, 41 günlük bebeğimden ayrı düştüm :KK43:(( cumartesiye kadar hastanedeyim sonra çıkacağımda net değil duruma göre bakacaklar :KK43: servise çıkamadım servise çıkınca yanıma bebeğimi alsam onu çok mu riske atmış olurum:KK43: onu çok özledim
Geçmiş olsun bende Bestlak ve lacmix i aynı anda içince kusuyorum ama sebebi bu değil di miyim

Ya sağım yapmaya çalışanlar nasıl yapıyorsunuz güya iki buçuk saatte bir yapmam gerekiyor nerede 7 saat oldu daha yapamadım bebek ağzına sürmüyor memeyi olan damla damlaları da kaybetmeyeyim ilaç niyetine midesine gitsin diye çabalıyorum ama çocuk hep kucak istiyor uyumuyor nasıl olacak 😩

Geçen hafta kv küsüz ama buraya geldiler bebeği Sevmeye ilk doğduğunda tiroiti biraz düşük çıkmıştı eşimde hemen söylemiş hemşire kuzeni var hemen kv ona söylemiş sormuş danışmış çünkü o sülalenin danışmanı kendisinden nefret ediyorum kendisi de kv olacak gelini ona anyayla Konya’yı öğretsin de bizlere fikir aktaramasın inşallah diye dua ediyorum hep 😁neyse buraya geldi konuşmadığımız halde yok tiroit gelişim geriliği yaparmış kilo almazmış falan bende yooo dedim gayet kilosu da boyu da iyi dedi doktor siz doktordan iyi mi bileceksiniz yok kızım aban böyle dedi yüksek olunca böyle olurmuş dedi bende yüksek değil düşük çıktı dedim ayrıca o benim abam değil aklım var fikrim var bi sıkıntı olunca doktora götürür sorarım dedim yani kuzum bunlara ne dersen de hep kendi bildiklerini yapıyorlar daha önce de dedim bu kıza sormayın benimle ve bebeğimle ilgili yada ailemle ilgili bir şey anlatmayın istemiyorum ama madın yine anlatıyor yine anlatıyor ben içimi döküyorum diyor anlatamıyorum özel hayatımla ilgili bğtün kardeşleri kuzenleri hakim kadın susamıyor elinde bi telefon herkes herşeyden haberdar göğsüme süt durduğuna kadar
Aha benimde öyle herşeyi biliyolar fikislerimden dolayı oturamadigima kadar ki akrabayı geçtim arkadaşları bile biliyor benim ne alakaysa
Bizdeki tiroid olayını net bilmiyorlar bende söylemedim bizde de görümcem hemşire ama Allah'tan o benim tarafımı tutuyor 🥳 bugün kilosu 4 çıktı bı şaşırdı kv

X