Cahillik mi işlerine mi öyle geliyor artıkBenim de öyle cinnet geçirtir bunlar insana cahilliğin nirvanasını yaşiyolar
Geliniz ya kendi kizlarina yapılsa bu hemen nasıl olurlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cahillik mi işlerine mi öyle geliyor artıkBenim de öyle cinnet geçirtir bunlar insana cahilliğin nirvanasını yaşiyolar
Bizde bugün asi olduk canım hemşireye sordum ateş falan yapmaz ama bazen bebekten bebege fark ediyor dedi ben adil 2. Ay verem adisindan korkuyorum yaaBiz bugün hepatit 2. Hatirlatma olduk ve bir aylık olduk cok şükür inşallah yan etki yapmaz aşimiz
Bana bir şey demediler 50 günlük oldu. Geç mi kaldık acaba1aylıkken diye biliyorum
O daha mı yan etkili bi aşiymiş canım uyuyo beş dk 15 dk da bi uyaniyo suan mız mızlaniyoBizde bugün asi olduk canım hemşireye sordum ateş falan yapmaz ama bazen bebekten bebege fark ediyor dedi ben adil 2. Ay verem adisindan korkuyorum yaa
Nurseye döndüm ben sab simplex işe yaramadi ama hepsi aynı ya iyi gelen bi gaz damlasi bulamadim nbl probiyotik kullanmaya başlicam evde var üşeniyorum her gün belki o iyi gelirKızlar gaz damlası ne kullanıyorsunuz Metsil önerdiler ama yan etkileri ve zararları baya fazla diyorlar. Gaz sancısından çocuk uyuyamıyor kıvranıyor.
Kilo alımı çok iyi maşallah merak etmeyin , stres de yapmayın kendinize.Ne bileyim kuzum ya yarın 1 aylık oluyoruz en son 3500 kg olmuştu bebiş 2850 ile dünyaya gelmişti 2700 e falan düşmüştü şimdi 3500
Yarın asi olurken tarttircam bakalım
Kız diyor senin sütun cıvık nerden biliyorsa sütün az sütün acı sütun beslemiyor hep böyle psikolojimi bozdu şuan bebek emmiyor uykusu var uyumuyorda acaba diyorum doğrumu olmadığını bile bile
Hepatit ateş yapmıyor canım.Biz bugün hepatit 2. Hatirlatma olduk ve bir aylık olduk cok şükür inşallah yan etki yapmaz aşimiz
Süt yorumu saçma olmuş canım ama yastığı bizde yapacağız. Önceden yazmıştım bizim aşırı kusma sorunumuz var ne yazık ki bu düz yatmaktan reflüye çevirmiş. Annemde eskiden biz çok ince yastık yapardık yapalım mı demişti kızmıştım bende. Ama tıpta son çare hep annelerimizin dediğine geliyor. Doktor kendisi dedi yükselt başını diye. Şimdi tıpış tıpış anneme ben geldim yapalım diye birde şu 50 günde hem doktor hemde tecrübeli kişilerin tavsiyelerini denedim(bunları son çare olarak) inan hep annelerin tavsiyelerinden sonuç aldımArtık cildircam yaa kv durmuş senin sütun yaramıyor cıvık yağsız diyor niye dedim öyle olmasaydı bebeğin hergun kakasını yapmazdı 2 3 güne bir yapardı diyor
Yahu doktor çok iyi diyor bu kadın yok diyor
Cidden böyle bazen hiç konusasim falan gelmiyor bugünde ince bı yastık yapmış bebeğin başının altına koyuyor ya dedim o yenidogdu yastık yasak yok diyor eşimde ona uyuyor bende kaldırdım esimede kızdım koyma başının altına bişey olursa görürüm dedim
Evet bu yorumunu okurken oğlumun hala kucağımda uyumasıSiz boyle yazinca moralim duzeliyo. Bizimki gunduzleri hep kucakta uyuyo ama normalmis ya.
Ben patlıcan oturtma yapacağım bugünKızlar yemek yapiyormusunuz yapıyorsanız ne yapıyorsunuz pratik yemek fikirlerine açığım kısa süreli hazırlanan
Relactaz ve maflor kullanıyorum o ağlama krizleri neredeyse bittti maşallahKızlar gaz damlası ne kullanıyorsunuz Metsil önerdiler ama yan etkileri ve zararları baya fazla diyorlar. Gaz sancısından çocuk uyuyamıyor kıvranıyor.
Sab Simplex benim bebeğime de fayda etmedi Relactaz ve maflor kullanıyorum çok faydası oldu tavsiye ederim dene benceNurseye döndüm ben sab simplex işe yaramadi ama hepsi aynı ya iyi gelen bi gaz damlasi bulamadim nbl probiyotik kullanmaya başlicam evde var üşeniyorum her gün belki o iyi gelir
Bende kestim süt ürünlerini kuruyemiş tahin falanda yiyemiyorum ama bence sadece gaz sancısı olduğu için durmuyordu bebeğim 2 hafta oldu ama artık sıkıldım bu durumdan bebeğe süt yapacak hiç bir şey yemiyorum süte de vitamin geçmiyor geri kalan yiyecekler de gaz yapıyor farklı yediğim her şey o günü burnumdan getiriyor bir bitseydi şu gaz sorunu ikimizde kurtulsaydıkBizim ki de öyle kaka yapıyor hatta sıvı kakası biraz da mukuslu doktor alerjiden şüphelenip süt ürünlerini kestirdi bana ama belki de seninki gibi bir şey
O başını yükseltme kısmı reflü yatağı ya da beşin ayaklarına bir tarafına kitap koy eşit olarak demişti doktor bana yani biraz böyle yüksekten Alçağı doğru yatsın yastığı kastetmiyorlarSüt yorumu saçma olmuş canım ama yastığı bizde yapacağız. Önceden yazmıştım bizim aşırı kusma sorunumuz var ne yazık ki bu düz yatmaktan reflüye çevirmiş. Annemde eskiden biz çok ince yastık yapardık yapalım mı demişti kızmıştım bende. Ama tıpta son çare hep annelerimizin dediğine geliyor. Doktor kendisi dedi yükselt başını diye. Şimdi tıpış tıpış anneme ben geldim yapalım diye birde şu 50 günde hem doktor hemde tecrübeli kişilerin tavsiyelerini denedim(bunları son çare olarak) inan hep annelerin tavsiyelerinden sonuç aldım
Reflü yatağındada çözüm bulamadık canım ama yastığın mantığıda aynı. Bizimki gibi yastıklar değilde 2 parmak kalınlığı gibi. Birde biz artık durmadığı için ayakta sallıyoruz onada yastık lazım olduO başını yükseltme kısmı reflü yatağı ya da beşin ayaklarına bir tarafına kitap koy eşit olarak demişti doktor bana yani biraz böyle yüksekten Alçağı doğru yatsın yastığı kastetmiyorlar
İnanır mısın canım 45. Gün mü 47. Gün mü ne çıkabildim sezeryandan sonraKızlar benim sezeryan sonrası kabızlık devam ediyor ve artık çok ciddi bir boyut almaya başladı ayıptır söylemesi yarım saat tuvalette ikindim basur olmaktan korkuyorum artık canım çok yaniyor ve çıkamadım da hala napicagimi şaştım
Verem aşısı ya kuzum tam etkisini bilmiyorum ama hemşire her çocuk farklı oluyor bazı bebekler ateşleniyor bazıları ateşlenmiyor bazıları mızmızlanıyor bazılarımızdanmıyor dedi yani tam bilmiyorum ben deO daha mı yan etkili bi aşiymiş canım uyuyo beş dk 15 dk da bi uyaniyo suan mız mızlaniyo