2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Öyle yapacam baktıktan sonra ağzını açmadı vitamin kullanıyor musun dedi yani bilmiyorum açıklama yapmadı yüzüme bile bakmadı sizce kese normal mi

MaşaAllah, Rabbim tamamına erdirsin ağrılar hepimizin çiçeği oldu sanırım Allah yardımcımız olsun

Bende de aynı sol bacağım ağrıyor bu gece yüksekte tuttum yattım sabah biraz daha hafiflemişti. 7+2 deyim daha belam kaydı alışmaya çalışıyor sanırım vücut hamileliğe

Bende de aynı sol bacağım ağrıyor bu gece yüksekte tuttum yattım sabah biraz daha hafiflemişti. 7+2 deyim daha belam kaydı alışmaya çalışıyor sanırım vücut hamileliğe
ahaha belam kaydı iyiymiş sizin yine iyi benim daha 4+3 D

Kızlar merdiven inmek çıkmakla alakalı bir yorum görmüştüm ama bulamıyorum şimdi direkt yazmak istedim. Benim beynimde pıhtı var nöroloji doktorumla enine boyuna geçen hafta konuştuk bol bol yürüyüş yapabilirsin, hareketsiz kalmanı asla tavsiye etmem dedi. Aynı şeyi kadın doğum doktorum da söyledi hamilelik asla bir hastalık değil dinleneceksin tabii ki ama asla hareketsiz kalma dedi. Hareketsiz kalmayın ağır işten spordan kaçının aşırı eğilip kalmaktan bahsediyorum ama normal şekilde yürüyüş merdiven inmek bunlar sorun değilmiş aksine hareketsizlik pıhtı açısından riskli

Bende çalışıyorum masa basındayım genelde ama sık sık yürümeye de çalışıyorum benim pıhtılaşma problemim var zaten iğne ve aspirin kullanıyorum zaten oturmak etkilerde bu kadar ağrıyı bilemedim yine

yorumunuzu gördükten sonra dün 5.kattaki evimin camlarını silen benn okadar bence düşünmeyin merdiven çıkmanın ne gibi bir zararı olabilir ki doktorlar bile yürüyüş yapın bile diyor son zamanlarda istesende zaten hareket edemeyeceksin normal hayatını sürdür bence

Kızlar grip oldum boğaz ağrım çok bu süreçte ne yapılır bişey içmeye korkuyorum nasıl atlatacağım?
ben sormuştuk doktoruma ılık süt içine bal koyabilirsin, ılık limonlu su eğer ağrın varsa parol içebilirsin ama ilaç tabi dayanamayacak gibi olursan

hahahaha bende dün sildim

kızlar 6+1 deyim kilo almış gibi hissediyorum sanırımda 1 kilo almışım sizde durumlar nedir kilo aldınızmı bana çok erken gibi geldi bide ben daha önce doğum yapmıştım sezeryan göbegi var sanki karnım çıktı gibi ama bukadar erkende imkansız anlamsız şişiyorum sanırım

Aynen canm haklsn, yaa benim eşimde beni bekle diyor daaa aksam a kadar içim patlar benim asmassam

Sürü canım ayağınla ağırsa kaldırma ite ite götür ip bağla çek hatta hahah napalım 3 ay azcık buna dikkat et

Haha:) aynen kızz güzel fikirmiş teşekkürler ☺

Bende kilolu hamile kaldm canm
Kışın aldk kiloları
Veremeden bebek süprizzZzz yaptı ☺ ama iyiki de geldi..
Yani zaten olan göbeğim benim de biraz daha büyüdü bende 6.haftadaym :)

Bende kilolu hamile kaldm canm
Kışın aldk kiloları
Veremeden bebek süprizzZzz yaptı ☺ ama iyiki de geldi..
Yani zaten olan göbeğim benim de biraz daha büyüdü bende 6.haftadaym :)
ozaman yavaş yavaş şişicezzz ama şöyle söyleyelim ben 1 senede vermiştim zor verdim ama eski halime dönmüştüm

Öyle yapacam baktıktan sonra ağzını açmadı vitamin kullanıyor musun dedi yani bilmiyorum açıklama yapmadı yüzüme bile bakmadı sizce kese normal mi
Şimdi net birşey diyemem kendimle kıyaslarsam normal bence. ama sen başka doktordan da fikir al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…