- 15 Ocak 2024
- 992
- 470
Öyle yapacam baktıktan sonra ağzını açmadı vitamin kullanıyor musun dedi yani bilmiyorum açıklama yapmadı yüzüme bile bakmadı sizce kese normal miCanım gerçekten başka doktora git. Bakmadan neye olumsuz konuşuyor. Bakar der işte kese yok ne bilim kanama alanı var küçük yani birşeyler vardır o zaman bile direk biraz bekleyelim takip edelim diyorlar bu ne böylr direk olumsuz
MaşaAllah, Rabbim tamamına erdirsinSelam kızlar nasılsınız? Az önce kontrol den geldim kalp atışlarını duyduk çok şükür her şey yolundaymış. 7+1 diye bilirken 8+1 dedi doktor bu seferde. Her gittiğimde farklı çıkıyor. Gelişimiyle uyumlu dedi. Ve ben hep solumda hissediyordum sağımda çıktı yavrucuğumaşırı bir mide bulantım var o beni çok zorluyor. Arada kasık ağrısı bel ağrısı oluyor. Durumum böyle şu an.
Bende de aynı sol bacağım ağrıyor bu gece yüksekte tuttum yattım sabah biraz daha hafiflemişti. 7+2 deyim daha belam kaydı alışmaya çalışıyor sanırım vücut hamileliğeKızlar bacak ağrısı yaşayan var mı ya sürekli olarak geçmeyen bir bacak ağrım varr sağ kasığımın ve bacağımın birleştiği noktadan üst bacağıma doğru yayılan bir ağrı zonkluyor gibi. onun dısındada sol bacağımda ağrıyo normal bacak ağrısı şeklinde
Annemlere geçtik birlikte saolunAyy çok geçmiş olsunhay Allah ya, hırsızlık sanala evrilmişti halbuki, banka hesapları fln evde bu sıralar yalnız durmayın isterseniz, bir süre tam rahatlayana kadar
Doktor değiştirmeni öneririm 5+1 zaten çok erken bir dönem hamile insana niye böyle konuşurlar anlamam yaKızlar lütfen yorum 5+1 im baya göre. Karından kese 5.4 mm göründü doktor olumsuz konuştu ağlıyorum kaç saattir
ahaha belam kaydı iyiymişBende de aynı sol bacağım ağrıyor bu gece yüksekte tuttum yattım sabah biraz daha hafiflemişti. 7+2 deyim daha belam kaydı alışmaya çalışıyor sanırım vücut hamileliğe
Hahah valla erkenden başlamış burdaki çoğu kişinin. Her gün farklı semptomla uyanıyorum kanamamız falan olmasın da çekilir bir şekildeahaha belam kaydı iyiymişsizin yine iyi benim daha 4+3 D
Sürü canım ayağınla ağırsa kaldırma ite ite götür ip bağla çek hatta hahah napalım 3 ay azcık buna dikkat etAa kız ben camaşır sepeti kaldırıyorumevde de temizlik te yapıyorum
Rabbime emanet yaa hafif işlerden bişey olmaz sanrm
Bende çalışıyorum masa basındayım genelde ama sık sık yürümeye de çalışıyorum benim pıhtılaşma problemim var zaten iğne ve aspirin kullanıyorum zaten oturmak etkilerde bu kadar ağrıyı bilemedim yineevt sürekli var benim yattığımda daha azalıyor benim bacak ağrım birde çalışıyorum ve işim sürekli bilgisayar başında oturuyorum oturmaktanm ı oluyo anlamıyorum benimkini bir arkadaş pıhtılaşma olabilirmi demiş manntıklı gelmedi değil insallah yoktur ama :/
yorumunuzu gördükten sonra dün 5.kattaki evimin camlarını silen bennBüyüklerimiz de hep ilk 3 ay çok önemli, uzan dinlen diyorlar. Kadim bilgi
Annemle konuştum sabah, o da ilk 3 ay normalde seni yormayacağını düşündüğün şeyleri bile (dolu çamaşır sepetini üst kata çıkarmak gibi) yapma diyor. Biraz zor oluyor sürekli dikkat etmeyi hatırlamak.
Merdiven inmek çıkmak zarar verir mi acaba, soraniniz oldu mu kızlar?
ben sormuştuk doktoruma ılık süt içine bal koyabilirsin, ılık limonlu su eğer ağrın varsa parol içebilirsin ama ilaç tabi dayanamayacak gibi olursanKızlar grip oldum boğaz ağrım çok bu süreçte ne yapılır bişey içmeye korkuyorum nasıl atlatacağım?
hahahaha bende dün sildimyorumunuzu gördükten sonra dün 5.kattaki evimin camlarını silen bennokadar bence düşünmeyin merdiven çıkmanın ne gibi bir zararı olabilir ki doktorlar bile yürüyüş yapın bile diyor son zamanlarda istesende zaten hareket edemeyeceksin normal hayatını sürdür bence
Ben de kaldırıyorum bebişim. Ama böyle dizlerimi kırarak eğilip almaya calisiyorum. Üst kata çıkarmıyorum artık. Aynı kat içinde taşıyorum sadece. Yukarı çıkacakları kenara bırakıyorum. Eşim gelince rica ediyorum.
Sürü canım ayağınla ağırsa kaldırma ite ite götür ip bağla çek hatta hahah napalım 3 ay azcık buna dikkat et
Bende kilolu hamile kaldm canmkızlar 6+1 deyim kilo almış gibi hissediyorum sanırımda 1 kilo almışım sizde durumlar nedir kilo aldınızmı bana çok erken gibi geldi bide ben daha önce doğum yapmıştım sezeryan göbegi var sanki karnım çıktı gibi ama bukadar erkende imkansız anlamsız şişiyorum sanırım
hahaaa yanlız değilim demekki kız perde bile yıkadım çıkardım taktım eşim napıyorsun diyor in aşağı ki ben ilk gebeliğimde doğum temizliği yaparken perdeye takılıp yere yapışıp düşmüş insanımhahahaha bende dün sildim
ozaman yavaş yavaş şişicezzzBende kilolu hamile kaldm canm
Kışın aldk kiloları
Veremeden bebek süprizzZzz yaptı ☺ ama iyiki de geldi..
Yani zaten olan göbeğim benim de biraz daha büyüdü bende 6.haftadaym :)
Şimdi net birşey diyemem kendimle kıyaslarsam normal bence. ama sen başka doktordan da fikir alÖyle yapacam baktıktan sonra ağzını açmadı vitamin kullanıyor musun dedi yani bilmiyorum açıklama yapmadı yüzüme bile bakmadı sizce kese normal mi
Tamam canım teşekkür ederim gerçekten devlete gitmek pişmanlık anlamdım daha bakmadan olumsuz konuştu bakınca susuyor soruyorum cevap yok :)))Şimdi net birşey diyemem kendimle kıyaslarsam normal bence. ama sen başka doktordan da fikir al