2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Günaydın kızlar, gece adet sancısı gibi hafif sancım vardı sabah kalktığımda suyum geldi. 4 saattir hastanedeyiz 3 cm açıklık var. Sancılarım giderek artıyor. Dualarınızı Bekliyorum
Allah güç kuvvet versin inşallah. Bir avazda sağ salim kavuşursun bebeğine

Şartel atma konusunda heleki lohusalıkta kimse bizi durduramaz bende bir ara anneme kayınvalideme terör estrmistim
Hastahane bende hepsine söylendim ama annemden başka eşimden başka kimse bana anlayış göstermedi Allaha havale ettim hepsini öyle kötü bir hafta geçirmedim bu stresle iyi sütüm falan kesilmedi

İyi geçer iyi boşver tek olmak güzel bir şey annem olsun isterdim bir kere ağız tadıyla kahve içemedik annemle annem de gitt geçen hafta hep tekiz biz lohusa iken tek olmak iyi geldi bana
Benim annem de geçen hafta gitti 1 haftadır eşimle bakıyorduk. Bugün de o işe başladı. Bebek uyuyunca ne yapacağımı şaşırdım kahvaltıyı toplamak, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik...
Ben de çay koydum içtim ohh

Bişey sorcam kızlar siz bebeği nasıl yatırıyorsunuz şimdi ben gece kusar falan diye yan yatırıyorum
Benimki daha doğmadı ama benim bildiğim 1 yaşına kadar sırt üstü yatırmak gerekiyor. Bebek için uyku güvenliği diye aratırsan bir sürü şey bulursun bununla ilgili. American academy of pediatrics’in güvenli uyku ile ilgili bir yönergesi var ona da bakabilirsin. Link paylaşmak yasak mı bilmediğim için paylaşamıyorum ama ben emin olamadığım her şeyi onların sitesinden okuyorum en azından bilimsel kanıtları var.

Doktorunuz mu beklemedi siz mi istediniz?
Bnm anatomik yapi ile alakali çati giriş dar çikiş dar kenarlar dar pelvik müsait dediler ama kanala da yerleşmemiş bebek rahimde yumuşama da yok suni ile zorlasak yine sezeryana döneriz ddi doktorlar 3 doktor da ayıı şeyi söyleyince mecbur kaldim saat 2 de yatişim var bugün 17 de sezeryan hayırlısı olsun artık ya

Ama kusarda yutar diye çok korkuyorum ben ya o yüzden sırt üstü yatırmak yerine biraz yana meyilli yatırıyorum

En güzeli benim de eşim vardı yanımda ama öğlene kadar durup gidiyordu işe bugün temelli başladı artık bende kahvaltı yaptım oğlanı emzirdim uyuttum çamaşır bulaşık kahve evresine geçeceğim şimdi

Ama kusarda yutar diye çok korkuyorum ben ya o yüzden sırt üstü yatırmak yerine biraz yana meyilli yatırıyorum
Ay aman yasaksa da uyarırlar silerim.
Burda tam videonun üzerindeki paragrafta bebeklerin havayolu anatomisi ve gag reflexi sayesinde boğulmayacaklarını yazıyor. Bence çocuk doktoruna sorabilirsin o ne öneriyor diye. Böylece için daha rahat eder.
Bende böyle konuşuyorum da her şeyin teoriği ile pratiği farklı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…