2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar lütfen yorum 5+1 im baya göre. Karından kese 5.4 mm göründü doktor olumsuz konuştu ağlıyorum kaç saattir
Selam canm olumsuz konuştu derken?
Bende 5 haftalıkken doktora gittim kese gelişimine bakacağz dedi yine cağırdı mesela
Sana ne dedi kii

Kızlar lütfen yorum 5+1 im baya göre. Karından kese 5.4 mm göründü doktor olumsuz konuştu ağlıyorum kaç saattir
Canım ben sata göre 5+5te gittiğimde kesem 4.8 mm idi. Doktorum hiç negatif konuşmadı, beta hcg ile uyumlu demişti. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı direkt, gittiğimizde bebeği de gördük kalbi de duyduk, canını sıkma hiç.

Bende yok canm yaa, ala ala neden olur ki

Benim var canm sızlıyor böyle diz kapaklarım falan da hani dilerimin bağımçözüldü derler yaa ani endişe ve heyecanda sürekli öyle sızlıyor kasık ağrım da var

Canım bende 6+6 dayım ve senin dediğin gibi hazımsızlık, mide şişkinliği, tiksinme. Değişik bir durum içindeyim sanki.

Canım benim 4+6 iken kese 4.7 mm di. Aramızda 2 gün var normal bence ama nasıl olumsuz konuştu?
Normal değil dedi kanama olursa yatış yaparız dedi sonra rapor yazın dedim o zaman yok çalış hamilelik çalışmaya engel değil dedi gerçekten bu halde nasıl çalışacskm ne dediğini anlamadım son regl 18 şubat şuan kese 5.4 mm sizce normal mi

Selam kızlar nasılsınız? Az önce kontrol den geldim kalp atışlarını duyduk çok şükür her şey yolundaymış. 7+1 diye bilirken 8+1 dedi doktor bu seferde. Her gittiğimde farklı çıkıyor. Gelişimiyle uyumlu dedi. Ve ben hep solumda hissediyordum sağımda çıktı yavrucuğum aşırı bir mide bulantım var o beni çok zorluyor. Arada kasık ağrısı bel ağrısı oluyor. Durumum böyle şu an.

Benim var canm sızlıyor böyle diz kapaklarım falan da hani dilerimin bağımçözüldü derler yaa ani endişe ve heyecanda sürekli öyle sızlıyor kasık ağrım da var
Ay çok fena bişey ya benimde alt bacaklarda birşey yok üst bacaklarım zonklıyor resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…