Herhalde erkeklere has bir durum. Ben bezi bağlarken pipisni aşağı doğru tutup yapıyırum o zaman sıkıntı olmuyor. Geçen az yana doğruymuş çiş komple yana taşmış . Yukarı doğru olunca göbeğine taşmış. İşim gücüm yok küçük adamın pipisinin yönüyle uğraşıyorumYa ben de onu soracaktım birkaç gün sleepy kullandıktan sonra molifx pure and softa gectim hergün bir kere cişi belinden cıkıyor mutlaka dün gece 2 kere cıkmış birinde yatagım bile ıpıslak olmuş yanımda yatıyordu. Kızlarımda en fazla kaka falan taşıyordu hiç böyle bezin yukarısndan çiş taştıgını görmedim erkeklere özel bir durum mu? Bez mi degiştirmem lazım napsam ki her seferinde cocugu bastan asagı soy giydir zor oluyor
Benim bebek 2700 doğdu. Şuan 3750 oldu 34 günlük. Ben hem mama hem meme gidiyorum doktor kilo için çok çok iyi dedi: hiç takılma ben saldım artık sütüm yeterli gelmiyor ve duru bence yağsız yani. Bebek sağlıklı olsunda moduna geçtim. Napayım neler yapıyorum artmıyor süt . Kabullendim artıkI irmakyyy
Üzüntüden olduğunu düşünüyorum. 5 gün önce tartmıştık bebişi 4900 gelmişti. Mutlu olmuştum baya. Sonra dün Bi daha tarttık 4600 geldi. Meğer ilki yanlışmış. Ben de kilo alımı çok iyi sütüm yarıyor diye düşünüyordum ki o kadar artmamışsırf denemek için mamayı azaltmıştım. Şimdi tekrar vermeye başladım. Bu durum oldukça üzüyor beni. Sütümün yetmesini bebeğime yaramasını o kadar çok istiyorum ki
@Pcosveanneadayi canım sen ne yiyip içiyorsun. Sen mamayı bırakmıştın sanırım. Belki ben de sütümü yağını kalitesini artırabilirim
Dimi yaa ben de oyle tahmin etmiştim bir takım oynamalar yapayım bezi bağlarken o haldeHerhalde erkeklere has bir durum. Ben bezi bağlarken pipisni aşağı doğru tutup yapıyırum o zaman sıkıntı olmuyor. Geçen az yana doğruymuş çiş komple yana taşmış . Yukarı doğru olunca göbeğine taşmış. İşim gücüm yok küçük adamın pipisinin yönüyle uğraşıyorum
Alıntı yapmayı unutmuşum son mesajı size yazmıştımI irmakyyy
Üzüntüden olduğunu düşünüyorum. 5 gün önce tartmıştık bebişi 4900 gelmişti. Mutlu olmuştum baya. Sonra dün Bi daha tarttık 4600 geldi. Meğer ilki yanlışmış. Ben de kilo alımı çok iyi sütüm yarıyor diye düşünüyordum ki o kadar artmamışsırf denemek için mamayı azaltmıştım. Şimdi tekrar vermeye başladım. Bu durum oldukça üzüyor beni. Sütümün yetmesini bebeğime yaramasını o kadar çok istiyorum ki
@Pcosveanneadayi canım sen ne yiyip içiyorsun. Sen mamayı bırakmıştın sanırım. Belki ben de sütümü yağını kalitesini artırabilirim
uzun süre memede kalıyor aslında son süte ulaşıyordur diye düşünüyorum 15 dkdan fazla emiyor 1 memeyi, umarım kilo alıyordur sürekli fotoğraflara bakıp kıyas yapıyorum acaba büyüdü mü diye, insanların lafı çok etkiliyor gerçekten. Bende saydıklarını yiyorum canım süt olsun diye deBende sen gibiydim kilo almıyor sanıyordum ama benim bebeğim ilk 10 gün falan almadı sonradan almaya başladı geçen hafta 250 Gr almış canım sabahları tahin pekmez ye ve akşamları yağlı süt ile balı karistirip iç ben ikisini yapıyorum bide hurma yiyorum ve rezene cayida Alaçam hem süt yapıyormuş hemde bebekteki gazı aliyormus inan bebeğin kilo alıyordur benim kv de bu kilo almıyor diyip duruyor ama 2850 ile doğmuştu 3100 olmuş geçen hafta olctugumuzde yani emin ol anne sütü kilo aldırıyor ve son sütü vetmeye çalış en çok o kilo aldiriyor canım şimdi emziriyorsun ya sonra diğer memeye geçiyorsun bı sonraki emzirmende en son hangi memeyi verdiysen onu ver ki son sütü icebilsin ya da sadece bir memeyle emziriyorsan sonuna kadar emzir ben bunları yapıyorum
Kaç cc mama veriyorsun ve kaç dk emziriyorsun canım? O düzenin nasıl. Benim kız 20 dk memede kalıyor kendisi memeyi bırakıp sızıyor ağzından süt akıyor diyorum iyi doydu 15 dk sonra kıysmet kopuyor ağlıyor mama veriyorum 70-90 cc bitiriyor anlayamıyorum. emerken memede dijital kanal açılsa keşke kaç cc emiyor diyeBenim bebek 2700 doğdu. Şuan 3750 oldu 34 günlük. Ben hem mama hem meme gidiyorum doktor kilo için çok çok iyi dedi: hiç takılma ben saldım artık sütüm yeterli gelmiyor ve duru bence yağsız yani. Bebek sağlıklı olsunda moduna geçtim. Napayım neler yapıyorum artmıyor süt . Kabullendim artık
Emin ol alıyordur canım bende fark etmiyordum ama kilosunu görünce bende mutlu oldum az alsın ama sağlığı yerinde olsun sen sıkıntı yapma stres falanda çok etkiliyor kefir iç bak oda iyi süt yapıyoruzun süre memede kalıyor aslında son süte ulaşıyordur diye düşünüyorum 15 dkdan fazla emiyor 1 memeyi, umarım kilo alıyordur sürekli fotoğraflara bakıp kıyas yapıyorum acaba büyüdü mü diye, insanların lafı çok etkiliyor gerçekten. Bende saydıklarını yiyorum canım süt olsun diye de
Ben normal Molfix kullanıyorum canım böyle bir durum yaşamadım aksine erkek bebeklerin çişi taşmaz öne doğru yaptıkları içinYa ben de onu soracaktım birkaç gün sleepy kullandıktan sonra molifx pure and softa gectim hergün bir kere cişi belinden cıkıyor mutlaka dün gece 2 kere cıkmış birinde yatagım bile ıpıslak olmuş yanımda yatıyordu. Kızlarımda en fazla kaka falan taşıyordu hiç böyle bezin yukarısndan çiş taştıgını görmedim erkeklere özel bir durum mu? Bez mi degiştirmem lazım napsam ki her seferinde cocugu bastan asagı soy giydir zor oluyor
Bnmki saga sola yukarıya dogru yapıyor galiba başka acıklaması yok ziraBen normal Molfix kullanıyorum canım böyle bir durum yaşamadım aksine erkek bebeklerin çişi taşmaz öne doğru yaptıkları için
2 doktora gittim bir tanesi kilo alımı az dedi ilk 15 gün kilo almamış yeni kilo almaya başlamış dedi, zaten başta sütüm gelmemişti. 3400 doğdu hastaneden taburcu olurken 3170di en son 20. günde 3600dü. Devlette gittiğim doktor kilosu iyi demişti.Emin ol alıyordur canım bende fark etmiyordum ama kilosunu görünce bende mutlu oldum az alsın ama sağlığı yerinde olsun sen sıkıntı yapma stres falanda çok etkiliyor kefir iç bak oda iyi süt yapıyor
Kp kv veya diğerleri ne derse desin salla aha benim kv sütun az diyip duruyor hala ki bebek doyuyor her seferinde yani bazen hatta saat başı bile emziriyorum o gerçi benim oğlanın meme sevdasından oluyor genelde
Sen mutlu ol bebeğinde mutlu olur kilo alır hiç tartilmadi mi bebeğin doktora falan gitmedin mi
Ne kadara kiralamıştınızYa seni çok iyi anlıyorum ben de ilk hafta sütüm hiç gelmedi mama vermek zorunda kaldım çok üzülüyordum. Bu sağım makineleri var ya bir damla bile çıkmıyordu. Sarılık olmasın diye verdim mama bir hafta. Sonra bu hastane tipi sağım cihazları var ya onlardan kiraladım bir aylık. O getirdi sütümü. 1 ay boyunca da her emzirmeden sonra sağdım süt yetmiyor uyarısı gitsin diye. Mamayı da kestim hemen. Sık sık emzirdim sürekli sağdım kilo alımı toparladı şükür. 1 ayın sonunda da sağmayı bıraktım, şu an gayet iyi devam ediyor kilo alımı. Normal e bebekten aldığım cihaz hiç etkili olmamıştı. İmkanın varsa hastane tipi olanlardan bi kiralamayı dene, bende o işe yaradı inşallah sizde de yarar belki.
Ee kuzum alıyor işte ilk haftalar benimde almamıştı ki normal zaten doğumdan sonra toparlanma süreci sütun gelme süreci falan anca bence kafana takma kim ne derse desin2 doktora gittim bir tanesi kilo alımı az dedi ilk 15 gün kilo almamış yeni kilo almaya başlamış dedi, zaten başta sütüm gelmemişti. 3400 doğdu hastaneden taburcu olurken 3170di en son 20. günde 3600dü. Devlette gittiğim doktor kilosu iyi demişti.
33 gunluk canim. 5dk iyiymisKac günlük bebiş? Bizim kız 2 aylık oldu eğer gaz sancısı yada kaka yapamama gibi bir derdi yoksa biraz oyun oynatabiliyorum 5 dk kadarsonrasında kucağımda olmadığı için başlıyor ağlamaya. Aslında bende oyun oynatmak, ne bilim eline birşeyler verip zaman geçirmek istiyorum çünkü öyle oynattığım zaman daha rahat uyuyor. O zamanlar sanırım 3 aylıkken daha rahat oluyormuş, oyun oynamak daha çok ilgisini çekiyormuş, bakalım
Canım nerden kaça kiraladın. Ben de elektrikli bitane var arkadaşım hiç kullanmamış 2 gündür ondan sağım yapıyorum ama 40-50 cc iki memeden anca çıkıyor. Haliyle yetmiyor çocuğuma.Ya seni çok iyi anlıyorum ben de ilk hafta sütüm hiç gelmedi mama vermek zorunda kaldım çok üzülüyordum. Bu sağım makineleri var ya bir damla bile çıkmıyordu. Sarılık olmasın diye verdim mama bir hafta. Sonra bu hastane tipi sağım cihazları var ya onlardan kiraladım bir aylık. O getirdi sütümü. 1 ay boyunca da her emzirmeden sonra sağdım süt yetmiyor uyarısı gitsin diye. Mamayı da kestim hemen. Sık sık emzirdim sürekli sağdım kilo alımı toparladı şükür. 1 ayın sonunda da sağmayı bıraktım, şu an gayet iyi devam ediyor kilo alımı. Normal e bebekten aldığım cihaz hiç etkili olmamıştı. İmkanın varsa hastane tipi olanlardan bi kiralamayı dene, bende o işe yaradı inşallah sizde de yarar belki.
Benim kızımda böyle ne yazık ki, henüz hiçbir şey yapamıyoruz. Emme uyuma alt açma dışında ağlıyor hep ki bazen bunlar yapılırken bile ağlıyor33 gunluk canim. 5dk iyiymis. Bizimki o kadar aglamadan dursa tummytime yapicaz, gaz masaji yapicaz ama dokunmak ve iletisim kurmak su an imkansiz. Altini acip memeye alma konusunda cok hizlandim, maks 10sn suruyor cunku biraz daha yavas olursam aglamaktan kendinden geciyor
Benim bazen 2/3 dk bazen 15 dk memede kalıyor ama farketmiyor kaç dk kaldığı muhakkak mama istiyor ya emdikten hemen sonra istiyor . Yada farket memede uyudu 1 saate uyanıyor yine mama . Genelde 90 cc veriyorum bazen mama kalıyor memeyi emmeye bağlı olarak bazen hala istiyor ben kusuyor diye vermiyorum pekKaç cc mama veriyorsun ve kaç dk emziriyorsun canım? O düzenin nasıl. Benim kız 20 dk memede kalıyor kendisi memeyi bırakıp sızıyor ağzından süt akıyor diyorum iyi doydu 15 dk sonra kıysmet kopuyor ağlıyor mama veriyorum 70-90 cc bitiriyor anlayamıyorum. emerken memede dijital kanal açılsa keşke kaç cc emiyor diye
HahaBnmki saga sola yukarıya dogru yapıyor galiba başka acıklaması yok zira
Ben 15. Günde gittiğimde 110 gr almıştı doktor gayet iyi demişti boşuna vesvese yapma canım kendini strese sokma2 doktora gittim bir tanesi kilo alımı az dedi ilk 15 gün kilo almamış yeni kilo almaya başlamış dedi, zaten başta sütüm gelmemişti. 3400 doğdu hastaneden taburcu olurken 3170di en son 20. günde 3600dü. Devlette gittiğim doktor kilosu iyi demişti.