Tukalıysa tem temizlemek gerekiyormuş Osman gönülal deniyordu grupta, baktım videosy varmış izledim ama ben cesaret edemiyorum burnu o şekilde açmaya orta kulak enfeksiyonu riski diyo ya da beceremezsem falan . Geçmezse dr a gideyim bari orda bi acarlar heraldeBizde var canım tıkalı sanırım hırıltı gibi ses var ama serum olmadığı için temizleyemiyorum da. Bizim de oda sıcak sanırım sıcaktan dolayı
Valla çocuğun uykusunu açıyor direkt meme istiyorBen de hıçkırıktan usandım yaa
Pışpışlamaya devam3 saatlik aranın ardından tekrar merhaba
Eee daha daha nasılsınız
Ben sordum onu doktoruma bana gösterir misiniz ben evde yapayım diye ben Şuan tavsiye etmiyorum onun için çok erken sakın yapayım falan deme dedi ya kafam karıştı . Bu arada çocuk doktorum aile dostumuz öyle dışardan biri falan da değilTukalıysa tem temizlemek gerekiyormuş Osman gönülal deniyordu grupta, baktım videosy varmış izledim ama ben cesaret edemiyorum burnu o şekilde açmaya orta kulak enfeksiyonu riski diyo ya da beceremezsem falan . Geçmezse dr a gideyim bari orda bi acarlar heralde
Ay geçmiş olsun. Korkutmaz mıBenimki de çok güzel uyuyordu. Ben de uyuyordum. Ta ki burnumdan kan boşalana kadar. Ağzımdan burnumdan geldi yaa. pıhtı çıktı büyük parçalı. Korkmadım değil. Sonra baktım benimki de kişniyor uyurken kaldırıyım dedim
Stres ve yorgunluktantır inşallah şimdi nasılsınBenimki de çok güzel uyuyordu. Ben de uyuyordum. Ta ki burnumdan kan boşalana kadar. Ağzımdan burnumdan geldi yaa. pıhtı çıktı büyük parçalı. Korkmadım değil. Sonra baktım benimki de kişniyor uyurken kaldırıyım dedim
Minies almıştık molfix beden bulamadığımız için. Biz de Molfixe geçeceğiz gibi görünüyorMolfix kullanıyorum aşırı memnunum sleepyden çok kişi şikayetçi
Aaa gece gece noldu öyle yaa neden oldu ki
Geçmiş olsun
İnanır mısın saat 11:17 ben daha kahvaltı yapmadım bir bardak su bile içemedim 6’dan sonra oğlan hiç uyumadı ama genelde en az 3-4 litre su içiyorum helva yiyorum gün içinde incir kayısı kurusu ceviz tüketiyorum sıcak çorba içiyorum akşamları eşim gelince yapıyorum bıraktık biz mamayı tamamen kilo alımı iyi dedi doktor bir de bebek açısından da günaşırı yıkıyorumI irmakyyy
Üzüntüden olduğunu düşünüyorum. 5 gün önce tartmıştık bebişi 4900 gelmişti. Mutlu olmuştum baya. Sonra dün Bi daha tarttık 4600 geldi. Meğer ilki yanlışmış. Ben de kilo alımı çok iyi sütüm yarıyor diye düşünüyordum ki o kadar artmamışsırf denemek için mamayı azaltmıştım. Şimdi tekrar vermeye başladım. Bu durum oldukça üzüyor beni. Sütümün yetmesini bebeğime yaramasını o kadar çok istiyorum ki
P Pcosveanneadayi canım sen ne yiyip içiyorsun. Sen mamayı bırakmıştın sanırım. Belki ben de sütümü yağını kalitesini artırabilirim
Ya ben de onu soracaktım birkaç gün sleepy kullandıktan sonra molifx pure and softa gectim hergün bir kere cişi belinden cıkıyor mutlaka dün gece 2 kere cıkmış birinde yatagım bile ıpıslak olmuş yanımda yatıyordu. Kızlarımda en fazla kaka falan taşıyordu hiç böyle bezin yukarısndan çiş taştıgını görmedim erkeklere özel bir durum mu? Bez mi degiştirmem lazım napsam ki her seferinde cocugu bastan asagı soy giydir zor oluyorMolfix kullanıyorum aşırı memnunum sleepyden çok kişi şikayetçi
Benim oğluşun da öyle oluyor.i üstten taşıyor çişi. Ben de sleepy bio natural kullanıyordum ama burada satan yer yok. O yüzden molfixin mavisine geçtim. Daha memnunum.Ya ben de onu soracaktım birkaç gün sleepy kullandıktan sonra molifx pure and softa gectim hergün bir kere cişi belinden cıkıyor mutlaka dün gece 2 kere cıkmış birinde yatagım bile ıpıslak olmuş yanımda yatıyordu. Kızlarımda en fazla kaka falan taşıyordu hiç böyle bezin yukarısndan çiş taştıgını görmedim erkeklere özel bir durum mu? Bez mi degiştirmem lazım napsam ki her seferinde cocugu bastan asagı soy giydir zor oluyor
Bebegim 15 günlük 2-3 günlükten beri yapıyor onu. Emerken falan diil normal yatarken tükürügünü yutamıyor sanki hi hi hii diye boğuluyormuş gibi ses cıkarıyor 2-3 sn hemen kaldırıp sırtını pıtpıtlayıp biraz sallıyorum dikine normalleşiyor. Ben de korkuyorum her seferinde ama cok oluyor bizdeKızlar ya oğluşum uyurken yutkundu mu ne yaptı anlamadım nefessiz kaldı hihh gibi bı ses çıkardı ama saniyelik yaptı bunu yaşadınız mı hiç sorun mu var yoksa
Sleepyde de oldu molfix pure and softda da. Bu paketten sonra elimde mavi molfix var bir de onu deneyeyim bakayım. Ama bezlik birsey diil sanırım ya yukarı mı fışkırtıyor napıyorsa çişi ondan oluyor galibaBenim oğluşun da öyle oluyor.i üstten taşıyor çişi. Ben de sleepy bio natural kullanıyordum ama burada satan yer yok. O yüzden molfixin mavisine geçtim. Daha memnunum.
Ben de suyu içiyorum tahin pekmez ceviz falan yiyorum. Süt miktarı arttı zaten benim de ama sanırım yağlı değil kilo aldırmıyorİnanır mısın saat 11:17 ben daha kahvaltı yapmadım bir bardak su bile içemedim 6’dan sonra oğlan hiç uyumadı ama genelde en az 3-4 litre su içiyorum helva yiyorum gün içinde incir kayısı kurusu ceviz tüketiyorum sıcak çorba içiyorum akşamları eşim gelince yapıyorum bıraktık biz mamayı tamamen kilo alımı iyi dedi doktor bir de bebek açısından da günaşırı yıkıyorum
Yaa hiç girişmeyim o zaman. Tesekkurler cevap için. Aspiratörle çekme işinde bile aklıma takıldı bütün içine zarar vermiş mşyşmdşr diye ama tıkalı olunca da başka çare kalmadı ki bi sümkürse ben rahatlayacağımBen sordum onu doktoruma bana gösterir misiniz ben evde yapayım diye ben Şuan tavsiye etmiyorum onun için çok erken sakın yapayım falan deme dedi ya kafam karıştı . Bu arada çocuk doktorum aile dostumuz öyle dışardan biri falan da değil
Biz de sleepy kullanıyoruz memnunuz tek sevmediğim yanı sert geliyor elime diğerleri gibi yumuşacık bir bez değil. Büyük oğlumda da onu kullanmıştım bunda değiştirsem mi kararsızım su an.Ya ben de onu soracaktım birkaç gün sleepy kullandıktan sonra molifx pure and softa gectim hergün bir kere cişi belinden cıkıyor mutlaka dün gece 2 kere cıkmış birinde yatagım bile ıpıslak olmuş yanımda yatıyordu. Kızlarımda en fazla kaka falan taşıyordu hiç böyle bezin yukarısndan çiş taştıgını görmedim erkeklere özel bir durum mu? Bez mi degiştirmem lazım napsam ki her seferinde cocugu bastan asagı soy giydir zor oluyor
Benimde sütüm yağlı değil sanırım kilo aldırmıyor. Etraftakiler de (kayınvalide, kayınpeder) nu çocuk kilo almıyor büyümüyor hiç dedi diye canım çok sıkıldı, mama daha çok vermeye başladım. Sütüm var ama doymuyor ya da yağlı değil kilo aldırmıyor. Mama çok sık vermekten bu sefer kaka yapmıyor şimdi de, mamayı arttırdığım için öyle oldu diye düşünüyorum. Bende takviye kullanıyorum, ceviz helva falan yiyorum ama olmuyorBen de suyu içiyorum tahin pekmez ceviz falan yiyorum. Süt miktarı arttı zaten benim de ama sanırım yağlı değil kilo aldırmıyor
Dediğin gibi galiba tukurugunu yutuyor kuzu ben ilk kusuyor mu ondan mı öyle diye düşünmüştüm ama baktım gece öyle değil yan yatır mama rağmen yapıyor bunu nasıl duzeltecem bilemiyorumBebegim 15 günlük 2-3 günlükten beri yapıyor onu. Emerken falan diil normal yatarken tükürügünü yutamıyor sanki hi hi hii diye boğuluyormuş gibi ses cıkarıyor 2-3 sn hemen kaldırıp sırtını pıtpıtlayıp biraz sallıyorum dikine normalleşiyor. Ben de korkuyorum her seferinde ama cok oluyor bizde
Bende sen gibiydim kilo almıyor sanıyordum ama benim bebeğim ilk 10 gün falan almadı sonradan almaya başladı geçen hafta 250 Gr almış canım sabahları tahin pekmez ye ve akşamları yağlı süt ile balı karistirip iç ben ikisini yapıyorum bide hurma yiyorum ve rezene cayida Alaçam hem süt yapıyormuş hemde bebekteki gazı aliyormus inan bebeğin kilo alıyordur benim kv de bu kilo almıyor diyip duruyor ama 2850 ile doğmuştu 3100 olmuş geçen hafta olctugumuzde yani emin ol anne sütü kilo aldırıyor ve son sütü vetmeye çalış en çok o kilo aldiriyor canım şimdi emziriyorsun ya sonra diğer memeye geçiyorsun bı sonraki emzirmende en son hangi memeyi verdiysen onu ver ki son sütü icebilsin ya da sadece bir memeyle emziriyorsan sonuna kadar emzir ben bunları yapıyorumBenimde sütüm yağlı değil sanırım kilo aldırmıyor. Etraftakiler de (kayınvalide, kayınpeder) nu çocuk kilo almıyor büyümüyor hiç dedi diye canım çok sıkıldı, mama daha çok vermeye başladım. Sütüm var ama doymuyor ya da yağlı değil kilo aldırmıyor. Mama çok sık vermekten bu sefer kaka yapmıyor şimdi de, mamayı arttırdığım için öyle oldu diye düşünüyorum. Bende takviye kullanıyorum, ceviz helva falan yiyorum ama olmuyorhamileyken aman mama ile büyüse ne olur sanki diyordum ama üzülüyorum şimdi bakamıyorum diye. Kimse görmeye gelmesin istiyorum bebeğimi
Kac günlük bebiş? Bizim kız 2 aylık oldu eğer gaz sancısı yada kaka yapamama gibi bir derdi yoksa biraz oyun oynatabiliyorum 5 dk kadarSizin bebelerin uyanık zamanları nasıl oluyor? Bizim ki ya ağlıyor ya ıkınıyor sanki gaz sancisi ya da acliga bagli surekli bi cabalama icerisinde. altini actigimda da acsa ciglik cigliga toksa da kusuyo. Bi ortasi var mi acaba?