- 7 Ekim 2020
- 1.080
- 2.059
9.30 daSenin saat kaçta randevun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9.30 daSenin saat kaçta randevun?
Ya bide benim doktorum iki sokak otemde şuan gitsem 2 dak alır.onunden geçerken doktora bir ugrayayim dürtüsü geliyorErken gitmekte mantıklı aslında. Biraz riskte almış oluyoruz. Dış gebelik var mıdır yok mudur diye. Ama genel olarak iyi de oldu. Şuan sürekli gitme imkanım yok. Ama risk olsaydı ve ya ilk gebelik olsaydı hayatta dayanamazdım ben de
Ya sen de mi hiç gitmedin kaç haftalık olacaksın o gün
Ahahha. İmdb ye çok güldüm. Kesinlikle katılıyorum aşırı yüksek gerilimli bir şey oldu. Resmen 17 gün önceden randevu alıp bekliyoruz şaka gibi
İyi bari sabah erkenden ikimizin de benim de 8.40 kargalar kahvaltısını yapmadan gitcem. Mantığım da şey hani o kadar bekledim bir de öğleden sonraya kalırsa dayanamam diye sabah erkenden aldım9.30 da
Ya sen de mi hiç gitmedin kaç haftalık olacaksın o gün
Yok hiç gitmedim şeytan yokluyor bi ama sabret dedim doktorum da salı çağırdı ama ben pazartesi gideyim bence 6+3 oluyorum sanırım o gün
Ahaha yakın doktor çok iyi ama ya her türlü bir şey olduğunda hızlıca ulaşma şansı var camdan bagirsan koşar gelir bileYa bide benim doktorum iki sokak otemde şuan gitsem 2 dak alır.onunden geçerken doktora bir ugrayayim dürtüsü geliyor
Bende yokum galibaa yaş 31/ ilk çocuk /sat 8 kasim / kese 4+4 / tahmini doğum 15 ağustosDİKKAT DİKKAT
kızlar listeyi kontrol edin arada eksik bilgi var mı atladigim var mı? Lütfen liste için bilgileri beni etiketleyerek paylaşın sonra mesaj aralarından bilgi cimbizlamaya calisiyorum sonra bu listeyi yapan kör oldu olmasın
Kese kalp atışı cinsiyet gibi gelişmelerden beni mutlaka haberdar edin ki hemen ekleyelim.listeye.
Telefonumdan eklemek zor olduğu için yeni kayıtları pcden yapmak zorunda kalıyorum ama küçük bilgi eklemelerini hemen yapabiliyorum beni atlamayın
Sevgiler
Ahah. Benim de öyle şansım olsa kesin zıplardım sürekli yanına özele de gitsem araçla gitmem gerek. Şehir hastanelerini de malum şehir dışına yaptılar. İki tane de çocuk olunca. Bir kere gideyim her şey net olsun dedim ama. İyi dayaniyoruz bakalımYa bide benim doktorum iki sokak otemde şuan gitsem 2 dak alır.onunden geçerken doktora bir ugrayayim dürtüsü geliyor
İyi bari sabah erkenden ikimizin de benim de 8.40 kargalar kahvaltısını yapmadan gitcem. Mantığım da şey hani o kadar bekledim bir de öğleden sonraya kalırsa dayanamam diye sabah erkenden aldım
Ekledim kuzumBende yokum galibaa yaş 31/ ilk çocuk /sat 8 kasim / kese 4+4 / tahmini doğum 15 ağustos
Yumurtlama ne zamandıBen de sat a göre 8, yumurtlamaya göre 7+5 oluyorum biraz daha bekleseydin erken gelmişsin dicek doktor
Yumurtlama ne zamandı
Sat ama baz alınıyor değil mi bilmiyorum ben ilk defa yaşıyorum bu duyguları daSat 23 Ekim çatlama 8 kasım canım
Yani doktor sata göre hesaplar sonra ultrasonda aman aman bir fark çıkarsa son adet tarihini düzeltir. Ama bu hesaplama 28 günlük döngüye göre yapılır. O yüzden herkeste net aynı olmaz benim hamile kaldığım ay 30 gün olacaktı mesela döngüm ama olmadı neysekiSat ama baz alınıyor değil mi bilmiyorum ben ilk defa yaşıyorum bu duyguları da
Neyseki ya inşallah her şey yolundadır benim de sata göre uygundurYani doktor sata göre hesaplar sonra ultrasonda aman aman bir fark çıkarsa son adet tarihini düzeltir. Ama bu hesaplama 28 günlük döngüye göre yapılır. O yüzden herkeste net aynı olmaz benim hamile kaldığım ay 30 gün olacaktı mesela döngüm ama olmadı neyseki
Uygulama mesela haftayı sat a göre veriyor ama tahmini doğum tarihini yumurtlamaya göre veriyor
Hadi hayırlı güzel haberlerİyi bari sabah erkenden ikimizin de benim de 8.40 kargalar kahvaltısını yapmadan gitcem. Mantığım da şey hani o kadar bekledim bir de öğleden sonraya kalırsa dayanamam diye sabah erkenden aldım
Bugün 1 saat 25 dakika pendikten göztepeye trafik çektim geç kaldım ama Allahtan doktor aldı muayeneye. Yakınlarda güvenebileceğim bir hastane yok. Sabah 9da randevu alıp 7de çıkmam lazım yola artık. Sancı gelse yolda doğurucam heralde ayy tövbe tövbeAhaha yakın doktor çok iyi ama ya her türlü bir şey olduğunda hızlıca ulaşma şansı var camdan bagirsan koşar gelir bile
Şey diye diyebilir. Az daha bekleseydin doğurmaya gelirdinBen de sat a göre 8, yumurtlamaya göre 7+5 oluyorum biraz daha bekleseydin erken gelmişsin dicek doktor
Görünür canım. Benim 6+0 da kesen vardı sadece. İlk gebeligimde de 7+4 te kalp atışı duymuştum. Şimdi de tekrar uğraşmayım diye böyle yapmayı düşündüm. İnşallah güzel güzel haberler alırızSizin yanınızda ben neymişim ki 7+3 ayy epey olmuş sizin yarın veya cuma gitsem kese görünür benim sanırım ama bebek de görünür umuduyla doktorum bekletti
Hayırlı haberlerle gel İnş sağlıklı ve hayırlı bi şekilde bebişigörmek ve kalp atışı duymak nasip olur 2düşük var korkuyor insanŞey diye diyebilir. Az daha bekleseydin doğurmaya gelirdin
Görünür canım. Benim 6+0 da kesen vardı sadece. İlk gebeligimde de 7+4 te kalp atışı duymuştum. Şimdi de tekrar uğraşmayım diye böyle yapmayı düşündüm. İnşallah güzel güzel haberler alırız