Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Erken gitmekte mantıklı aslında. Biraz riskte almış oluyoruz. Dış gebelik var mıdır yok mudur diye. Ama genel olarak iyi de oldu. Şuan sürekli gitme imkanım yok. Ama risk olsaydı ve ya ilk gebelik olsaydı hayatta dayanamazdım ben de 😁

Ya sen de mi hiç gitmedin 😅 kaç haftalık olacaksın o gün

Ahahha. İmdb ye çok güldüm. Kesinlikle katılıyorum aşırı yüksek gerilimli bir şey oldu. Resmen 17 gün önceden randevu alıp bekliyoruz şaka gibi 😂
Ya bide benim doktorum iki sokak otemde şuan gitsem 2 dak alır.onunden geçerken doktora bir ugrayayim dürtüsü geliyor😂😂😂😂😂

Ya bide benim doktorum iki sokak otemde şuan gitsem 2 dak alır.onunden geçerken doktora bir ugrayayim dürtüsü geliyor😂😂😂😂😂
Ahaha yakın doktor çok iyi ama ya her türlü bir şey olduğunda hızlıca ulaşma şansı var camdan bagirsan koşar gelir bile 😂

DİKKAT DİKKAT

kızlar listeyi kontrol edin arada ❤️ eksik bilgi var mı atladigim var mı? Lütfen liste için bilgileri beni etiketleyerek paylaşın sonra mesaj aralarından bilgi cimbizlamaya calisiyorum 😂 sonra bu listeyi yapan kör oldu olmasın 😂

Kese kalp atışı cinsiyet gibi gelişmelerden beni mutlaka haberdar edin ki hemen ekleyelim.listeye.

Telefonumdan eklemek zor olduğu için yeni kayıtları pcden yapmak zorunda kalıyorum ama küçük bilgi eklemelerini hemen yapabiliyorum beni atlamayın

Sevgiler ❤️
Bende yokum galibaa yaş 31/ ilk çocuk /sat 8 kasim / kese 4+4 / tahmini doğum 15 ağustos 🙏🏼

Ahah. Benim de öyle şansım olsa kesin zıplardım sürekli yanına 😅 özele de gitsem araçla gitmem gerek. Şehir hastanelerini de malum şehir dışına yaptılar. İki tane de çocuk olunca. Bir kere gideyim her şey net olsun dedim ama. İyi dayaniyoruz bakalım 😅
İyi bari sabah erkenden ikimizin de benim de 8.40 ❤️ kargalar kahvaltısını yapmadan gitcem. Mantığım da şey hani o kadar bekledim bir de öğleden sonraya kalırsa dayanamam diye sabah erkenden aldım 😂

Aynen öyle. Benim de eşimin dersi 11.30 başlamış oluyor. Perşembe de izinli. O gün muayene olurum. Kan verir gelirim. Perşembe de sonuç gösteririm diye düşündüm. 😅 Hayırlısıyla salıyı göreydik

Y yulafff mesajını alıntılamadı bir türlü.
Sen de iyi dayanmissin 😅 benimde salı günü 7+3 olucak nasipse

Sat ama baz alınıyor değil mi ☺️ bilmiyorum ben ilk defa yaşıyorum bu duyguları da
Yani doktor sata göre hesaplar sonra ultrasonda aman aman bir fark çıkarsa son adet tarihini düzeltir. Ama bu hesaplama 28 günlük döngüye göre yapılır. O yüzden herkeste net aynı olmaz ❤️ benim hamile kaldığım ay 30 gün olacaktı mesela döngüm ama olmadı neyseki 🙈

Uygulama mesela haftayı sat a göre veriyor ama tahmini doğum tarihini yumurtlamaya göre veriyor

Yani doktor sata göre hesaplar sonra ultrasonda aman aman bir fark çıkarsa son adet tarihini düzeltir. Ama bu hesaplama 28 günlük döngüye göre yapılır. O yüzden herkeste net aynı olmaz ❤️ benim hamile kaldığım ay 30 gün olacaktı mesela döngüm ama olmadı neyseki 🙈

Uygulama mesela haftayı sat a göre veriyor ama tahmini doğum tarihini yumurtlamaya göre veriyor
Neyseki 🥰🙊 ya inşallah her şey yolundadır benim de sata göre uygundur

Ahaha yakın doktor çok iyi ama ya her türlü bir şey olduğunda hızlıca ulaşma şansı var camdan bagirsan koşar gelir bile 😂
Bugün 1 saat 25 dakika pendikten göztepeye trafik çektim geç kaldım ama Allahtan doktor aldı muayeneye. Yakınlarda güvenebileceğim bir hastane yok. Sabah 9da randevu alıp 7de çıkmam lazım yola artık. Sancı gelse yolda doğurucam heralde ayy tövbe tövbe

Ben de sat a göre 8, yumurtlamaya göre 7+5 oluyorum 🤣 biraz daha bekleseydin erken gelmişsin dicek doktor 🤣
Şey diye diyebilir. Az daha bekleseydin doğurmaya gelirdin 🤪
Sizin yanınızda ben neymişim ki 7+3 ayy epey olmuş sizin 🥰 yarın veya cuma gitsem kese görünür benim sanırım ama bebek de görünür umuduyla doktorum bekletti
Görünür canım. Benim 6+0 da kesen vardı sadece. İlk gebeligimde de 7+4 te kalp atışı duymuştum. Şimdi de tekrar uğraşmayım diye böyle yapmayı düşündüm. İnşallah güzel güzel haberler alırız 😍

Şey diye diyebilir. Az daha bekleseydin doğurmaya gelirdin 🤪

Görünür canım. Benim 6+0 da kesen vardı sadece. İlk gebeligimde de 7+4 te kalp atışı duymuştum. Şimdi de tekrar uğraşmayım diye böyle yapmayı düşündüm. İnşallah güzel güzel haberler alırız 😍
Hayırlı haberlerle gel 🥰 İnş sağlıklı ve hayırlı bi şekilde bebişigörmek ve kalp atışı duymak nasip olur 💜 2düşük var korkuyor insan

X