Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Keseyi gördük minicik. 10gün sonra kalp atışı için çağırdı. Senden de güzel haberler bekliyorum

Keseyi gördük minicik. 10gün sonra kalp atışı için çağırdı. Senden de güzel haberler bekliyorum
bende 5+1 mişim ultrasona göre, bugün 5+2. keseyi gördüm şükür. 10 gün sonra kalp atışına çağırdı beni. bir önceden de düşüğüm olduğu için her ihtimale karşı progestana başlayacağım.

Ay ben bir ay beklemeyeceğim canım ya ben iki hafta sonra tekrar giderim. Benim iki düşüğüm de kaçırılan düşük oldu. Yani hiçbir belirti olmadı. Kontrole gittim kalp atışı durmuş. Hep 8/10 hafta arası oldu. O yüzden iki hafta arayla yine bir ultrasona girerim ben
Bendede oyle oldu ama ben kalbi durduğu zamana denk gelen belim kopacak miş gibi aci vardı ve geceleri karnim şişip sert oluyor ve aciyordu aciya uyanip tuvaletde uzanarak soylemesi ayip gazi çıkararak rahatliyordum , şimdi 3 hafta geriden geldiğim icin ve noel sonrasi 2 hafta vietnama gideceğim için orda hep şühede kalicam

Hayırlı olsun 🥰 ozaman bu aşamada 1 ay sonra demesi normal, insan sabırsızlanıyor ama bu herşeyin iyi gittiğine işaret bi problem olsa 2 hafta sonra gel derdi. Sağlıkla gelsin bebişin 🌸
ay tabikiii, biliyorumm sadece işte beklemek insanı yoruyor hahaha
Ay ben bir ay beklemeyeceğim canım ya ben iki hafta sonra tekrar giderim. Benim iki düşüğüm de kaçırılan düşük oldu. Yani hiçbir belirti olmadı. Kontrole gittim kalp atışı durmuş. Hep 8/10 hafta arası oldu. O yüzden iki hafta arayla yine bir ultrasona girerim ben
offf bu bilgi beni kalbimden vurdu ben de arada sağlık ocağına giderim dayanamam o zaman bu bilgiyle :KK70: canımsın, sağ salim al kucağına bebişini ❤❤

Bendede oyle oldu ama ben kalbi durduğu zamana denk gelen belim kopacak miş gibi aci vardı ve geceleri karnim şişip sert oluyor ve aciyordu aciya uyanip tuvaletde uzanarak soylemesi ayip gazi çıkararak rahatliyordum , şimdi 3 hafta geriden geldiğim icin ve noel sonrasi 2 hafta vietnama gideceğim için orda hep şühede kalicam
ay vietnam ne alakaaa :KK70: bu daha çok ilgimi çekti
sağ salim geçiricez hamileliklerimizi, endişelenmeyelim :KK43: ❤❤

ay tabikiii, biliyorumm sadece işte beklemek insanı yoruyor hahaha

offf bu bilgi beni kalbimden vurdu ben de arada sağlık ocağına giderim dayanamam o zaman bu bilgiyle :KK70: canımsın, sağ salim al kucağına bebişini ❤❤
Bu sefer gelicek bence de kucağıma ona inanıyorum ❤️ diğer seçeneği eğer gerçekleşirse düşüneceğim 😂

Ay canım sorma ya 😂 her şey olabilir diye sürekli aklıma geliyor her tuvalete gittiğimde peçete iç çamaşırı kontrolü yapıyorum 🤦 neyse dayanalim surda kaldı 6 gün

#DayanEldorin #DayanElo 😂
offf bende öyleyim devamlı kontrol ediyorum bu durum artık beni sinir etmeye başladı sanırım gün geçtikçe korkularım çoğalıyor diğer hamileliğimde 6 buçuk ay kanama yaşayınca insanın içi rahat olmuyor maalesef

offf bende öyleyim devamlı kontrol ediyorum bu durum artık beni sinir etmeye başladı sanırım gün geçtikçe korkularım çoğalıyor diğer hamileliğimde 6 buçuk ay kanama yaşayınca insanın içi rahat olmuyor maalesef
Evet canim ya öncesinde bir kayıp yaşayınca insan sürekli tedirgin oluyor. Şöyle bir oh diyemiyor gerçekten.

Ama her şeye rağmen yeniden hamile kalma cesareti i gosterdigimiz için kendimizi tebrik ediyorum ❤️

Evet canim ya öncesinde bir kayıp yaşayınca insan sürekli tedirgin oluyor. Şöyle bir oh diyemiyor gerçekten.

Ama her şeye rağmen yeniden hamile kalma cesareti i gosterdigimiz için kendimizi tebrik ediyorum ❤️
Evet evet 🩷
Bugün randevum var 2 buçukta bakalım neler yaşayacağım merakla bekliyorum 🥰

Benimde son 4 pazartesi kalp atışı için gidicem ❤️ bende de bulantı tatsızlık ve halsizlik var ama iki yaşla çok zor
Evet ya evde minik çocuk olunca hamilelik çok zor gerçekten 🤦 inşallah ikinci trimester rahat geçer ❤️
Evet evet 🩷
Bugün randevum var 2 buçukta bakalım neler yaşayacağım merakla bekliyorum 🥰
Hadi güzel haberler bekliyoruz senden ❤️

Kızlar bu sabah bi uyandım hiç belirtim kalmamış ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı 😱 5.ci haftamdayım henüz diğer randevum 25 inde. Çok tedirgin oldum şuan düşük vs olunca kanama olması mı gerekiyor bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi 🙏

X