Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Hadi yaa tüh. Etrafımda içen çok var onlara da içmeyin diyemem kiiii sonuçta illa denk gelcek
Önleyebildiklerimizi önleyeceğiz artık, benim de öyle çevremde içen çok, 'kibarca' uyarcaz gerekirse 😈
Evet, ben de boyle bir seyler okudum, kokulu bir sekilde ya da uzerine parfum kolonya sikip girmesine de karsi insanlar. Esimin ailesi birakmis torun sevmeye gidicez biz diye💕, annem de yeniden basladigni benden gizliyor, su an rolleri degistirdik resmen😂
Ben de çok dikkat ederim bebekli eve giderken deoderant bile sıkmazdım rollon kullanırdım kdkd Keşke aynı hassasiyeti gösterseler ama sanmam 😅
Bu anneler cidden komik oluyolar bazen yaa kjajs
Benimki de beni ayakta uyutacağın sanıyor şimdilik 🤣

maya91 maya91 oy canım benim geçmiş olsun kıyamam hamilelik hormonları hep bunlar insan çok duygusal oluyor korkuyor bir şey olacak diye çok haklısın benimde çocuğa içimden bir tane çarpasım gelirdi kesin sinirimden bende kesin ağlardım 🤣

Evet ya biliyorum bişey olmaz. Ama o kadar hızla geçti ki aşırı korktum o korkuyla zaten sinirim boşaldı başladım ağlamaya. İnsanlarda aralarında çarptı mı çarptı çarptı falan diye konuşunca daha çok başladım. Hamilelik nasıl bişey yaaa🥹🥹 saçma şeylere bile korkuyoruzz
Korkmanı ve üzülmeni o sinir bozukluğunu çooook iyi anlıyorum geçmiş olsun ama şunu söyliyim; benim bebe detaylıda ters duruyordu doktor o kadar elledi ki sert sert bastırdı vurdu düzeltmek icin baskası yapsa ben de çıldırırdım ama doktorum yaptı ve hiçbi zararı yok bebişe. Bunu düşün rahatla ❤️

Ya ben de ona bakayım benim ikisi de yağ bir de kremlenirsem iyi olur. Zaten her yerim ergenlik çatlağı bari karnım memintolarım çatlmasınn

Ya evet kuzenimde diyo daha karnın o kadar yok hep karnını tut ki hamile olduğun belli olsun. Yoksa insanlar aşırı dikkatsiz el kol geçiriyorlar karnına 😡😡😡 küçük büyük farketmiyor
Ben mustelanın kreminden çok memnunum tavsiye ederim canım #reklamdegil

Ben valla mecburen elimi mutlaka koyuyorum olası bir çarpmada elimin tersiyle itiyorum. Sende öyle yap.Yolda yürürken bile oluyor,bazı insanlar biraz öküz gibide

Ben valla mecburen elimi mutlaka koyuyorum olası bir çarpmada elimin tersiyle itiyorum. Sende öyle yap.Yolda yürürken bile oluyor,bazı insanlar biraz öküz gibide
Evet aynen öyle benimde artık iç güdüsel olarak mı nedir elm sürekli oraya gidiyor farkında olmadan korumak amaçlı sanırım 🌸

maya91 maya91 oy canım benim geçmiş olsun kıyamam hamilelik hormonları hep bunlar insan çok duygusal oluyor korkuyor bir şey olacak diye çok haklısın benimde çocuğa içimden bir tane çarpasım gelirdi kesin sinirimden bende kesin ağlardım 🤣
Doğurup salıyorlar sokağa dediğimi hatırlıyorum en son 😂😂😂
maya91 maya91 geçmiş olsun canım bir şey olmaz da sinirin boşalmış rahatlamışsındır ağlayınca da .
Evet rahatladım sanırım ihtiyacım vardııı
Korkmanı ve üzülmeni o sinir bozukluğunu çooook iyi anlıyorum geçmiş olsun ama şunu söyliyim; benim bebe detaylıda ters duruyordu doktor o kadar elledi ki sert sert bastırdı vurdu düzeltmek icin baskası yapsa ben de çıldırırdım ama doktorum yaptı ve hiçbi zararı yok bebişe. Bunu düşün rahatla ❤️
İşte beklemediğim bi anda darbe gelince aşırı korktum napcağımı şaşırdımmm

Evet öyle yaptım hep ondan sonra bi de sigara ellerinde yürüyorlar yancam diye korkuyorum herkes öküz olmuş 🥲

Merhaba hanımlarr, konuları çok takip edemiyorum ama bi sorum olacaktı. Bebekler için çamaşır deterjanı hangi markaları önerirsiniz, hangisini kullandınız 🤭

X