• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Şey diye diyebilir. Az daha bekleseydin doğurmaya gelirdin 🤪

Görünür canım. Benim 6+0 da kesen vardı sadece. İlk gebeligimde de 7+4 te kalp atışı duymuştum. Şimdi de tekrar uğraşmayım diye böyle yapmayı düşündüm. İnşallah güzel güzel haberler alırız 😍
Ahahahaha doğuma gelirdin çok iyi 🤣

Benide eklermisinizzz sat 9 Kasım bat 6 Aralık 4+4 hesaplamalarıma göre hamileyim beta en son cuma baktırdım pazar da randevum var inşallah keseyi görürüm 🥰 Eldorin Eldorin
Canım hayırlı olsun, hoşgeldin. Yaş kaçıncı çocuk ve tahmini doğum tarihi yazarsan ekleyelim hemen

Herkese iyi geceler tatlı gebeler🥰
Benimde 1 hafta geriden gidiyor bakalım neler olacak bekliyoruz. Normalde 6+4 ama kesem 5+4 çıktı en son yani geç döllenme gibi duruyor dedi doktor. İki hafta sonra netleşir dedi ama nasıl geçer zaman bilmiyorum🤷🏻‍♀️

Benim ağrılarım dewam ediyor kızlar ve bayada yoğun şekilde belim kasigim bacağım hepsi birden öyleki kalcam bile ağrıyor.😔 akintimda var pazartesi gününe kadar beklicem mecbur.
Demekki bolca dinlenmen lazım, bel ağrisi başta pek olmaması gerek diye biliyorum akıntınin kokusu yanması ve kaşinmasi yoksa doktor hormonal olabilir dedi bana

Demekki bolca dinlenmen lazım, bel ağrisi başta pek olmaması gerek diye biliyorum akıntınin kokusu yanması ve kaşinmasi yoksa doktor hormonal olabilir dedi bana
Malesef canim gebeligim başında idrar yolu enfeksiyonuna yakalandigim için yanma var.ilac kullandım ama ara ara vuruyor o yanma yine.bel ağrısını fıtık tetikledi gibime geliyor insallah da öyledir.

kızlar siz ilk kalp atışı randevusuna gün sayıyosunuz ya şimdi doktor bana 1 ay sonra görüşürüz bir aksilik olmazsa dedi, 1 ay nası geçecek bundan sonra her muayeneye arası ajgdsads

günaydın bu arada <3

kızlar siz ilk kalp atışı randevusuna gün sayıyosunuz ya şimdi doktor bana 1 ay sonra görüşürüz bir aksilik olmazsa dedi, 1 ay nası geçecek bundan sonra her muayeneye arası ajgdsads

günaydın bu arada <3
Günaydın🌸
Ne zaman öğrendin hamile olduğunu ultrasona girdin mi yada keseyi gördün mü

3 hafta önce öğrendim, keseyi gördüm en son 2 gün önce kalp atışını duydum 🌸🌸
Hayırlı olsun 🥰 ozaman bu aşamada 1 ay sonra demesi normal, insan sabırsızlanıyor ama bu herşeyin iyi gittiğine işaret bi problem olsa 2 hafta sonra gel derdi. Sağlıkla gelsin bebişin 🌸

Gunaydiiiiiiiin 🥳

Kontrole kaldı son 5️⃣

Memeler hassas, akıntım var su gibi, sivilcelenme ve gergoluk var çok çabuk sinirleniyorum.

Hayirlisi bakalım 🥰

günaydın bu arada <3
Ay ben bir ay beklemeyeceğim canım ya ben iki hafta sonra tekrar giderim. Benim iki düşüğüm de kaçırılan düşük oldu. Yani hiçbir belirti olmadı. Kontrole gittim kalp atışı durmuş. Hep 8/10 hafta arası oldu. O yüzden iki hafta arayla yine bir ultrasona girerim ben

Back