Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    82
Kızlar bacaklarınızda ödem oluyor mu sizin de? Ben de bayağıdır var, bazen aşırı bazen daha az. Dokunduğum yer çukur oluyor 🥺 dünden beri aşırı var. Şimdiden böyleyse sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bol su içiyorum, tuzu az tüketmeye çalışıyorum. Ofiste hareketsiz kalıyorum ama ofise gelirken ve dönerken biraz yürüme yolum var o aralarda yürüyorum. Daha fazla yürüyüş yapsam iyi gelir mi acaba?

Kızlar bacaklarınızda ödem oluyor mu sizin de? Ben de bayağıdır var, bazen aşırı bazen daha az. Dokunduğum yer çukur oluyor 🥺 dünden beri aşırı var. Şimdiden böyleyse sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bol su içiyorum, tuzu az tüketmeye çalışıyorum. Ofiste hareketsiz kalıyorum ama ofise gelirken ve dönerken biraz yürüme yolum var o aralarda yürüyorum. Daha fazla yürüyüş yapsam iyi gelir mi acaba?
Yürüyüş çok iyi geliyor canım ama kendini de yormadan, özellikle öğle yemeklerinden sonra açık havada yarım saat yürüyorum ben. Ihlamur baya ödem atıyor, bir de ödemin arttığını hissedince bir öğün kabaklı bir yemek yiyorum yoğurtlu kabak veya kabak yemeği yanına bir kase yoğurt gibi, çok faydasını görüyorum.

Yürüyüş çok iyi geliyor canım ama kendini de yormadan, özellikle öğle yemeklerinden sonra açık havada yarım saat yürüyorum ben. Ihlamur baya ödem atıyor, bir de ödemin arttığını hissedince bir öğün kabaklı bir yemek yiyorum yoğurtlu kabak veya kabak yemeği yanına bir kase yoğurt gibi, çok faydasını görüyorum.

Cok teşekkür ederim canım, tavsiyelerini deneyecegim ☺️🙏🏻
Ihlamuru da deneyeyim soğuk havalarda da iyi olur. Zararı oluyor mu acaba bilmiyorum ya da ne kadar içebilirim?

Cok teşekkür ederim canım, tavsiyelerini deneyecegim ☺️🙏🏻
Ihlamuru da deneyeyim soğuk havalarda da iyi olur. Zararı oluyor mu acaba bilmiyorum ya da ne kadar içebilirim?
Ihlamur sakıncalı bitki çaylarından değil canım, ama yine de doktoruna danış istersen, bizim ofiste taze demliyorlar 1 veya 2 fincan limonlu içiyorum ben hamileliğimin başından beri

Ihlamur sakıncalı bitki çaylarından değil canım, ama yine de doktoruna danış istersen, bizim ofiste taze demliyorlar 1 veya 2 fincan limonlu içiyorum ben hamileliğimin başından beri
O kadarciktan bir şey olmuyordur bence de ya ☺️ yesilcay, adacayi, kiraz sapı falan zararlı diye biliyorum ben de

Kuzum benim oluyordu aynı senin anlattığın gibi çukur oluyordu bastığım yerde dr a sordum orta basınçlı varis çorabı kullanmalısın dedi. Şimdi kendi durumuma göre gün içerisinde yoğunsam ya da çok oturacaksam bacaklarım çok sarkmış duracaksa çorabı giyip öyle devam ediyorum eğer daha az tempolu uzananıp dinlene bileceksem öyle idare ediyorum.

Ay ben de yesilcay severim 🫠 ama hiç içemedim korkudan....
Ozel bir durumunuz yoksa yesilcay icebilirsiniz, ama icerisinde kafein oldugunu unutmadan. Yani gunde 1 kahve iciyorsaniz, kafein oranini ona gore oranlayin. Bir bardak kahvede 200 mg kafein var, 1 bardak yesilcayda da 35-50mg diyor internet. Siz yine de bu hesaba gore 4 bardak icmeyin, 1-2 tane icerseniz bir sey olmaz.

Bu arada cay sevenlere roobios cayini cok tavsiye ederim. Kafeinsiz, teinsiz, 6 aydan sonra cocuklara bile verebiliyorsunuz. Ben tadini da siyah caydan daha cok seviyorum.

X