Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Bebeğim için sakin kalmaya çalışıyorum ama söylediği laflar aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Hamile bir kadına insan bu kadar merhametsiz olur mu? Sürekli haklı çıkma üstün çıkma otorite kurma gibi takıntıları var. Kavga anlarında ben 1 söylesem o 10 söyler. Asla alttan almaz, hamile olup olmamın pek bi önemi yok. Üzmeyeyim diye kaygı taşımaz. Ve asla özür dilemez yanaşmaz. Ne yapmalıyım kafam çok karışık
İçim acıdı okurken ve eski eşim, 15 sene önceki ilk hamileliğim geldi aklıma. Allah yardımcınız olsun diyebileceğim sadece, ben uzun sürse de boşandım, kurtardım kendimi o çukurdan, Rabbim sizi de feraha çıkarsın

Evet canim devlette olmadığını biliyorum da doktor istemeden de yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. Onun için sormuştum ❤️ teşekkür ederim cevabınız için. Daha önce özel muayenehanesi olan bir doktorla çalışıyordum o zaman kontrol günü gelip kanı almışlardı. Şimdi bakacağız bakalım bir yolunu buluruz. Belki yine o doktorumla iletişime geçerim sadece ❤️

Evet onu da gördüm ama Eskişehir'e git gel mecbur konakla vs bir de üstüne çocukla seyahat ve yorgunluk astarı yüzünden pahalıya gelecek diye düşündüm 😂 bir de kanı vermek için gitcen sonucu da yine anne yada babanın alması gerekiyormuş. Sonuç için de Tekrar gitmek lazım. Veririm 14/15 binlirami tertemiz 😂
Eskişehirdeki neymiş? Ben oralıyım annemler de orada, zaten gidiyorum, orada yaptırayım o zaman

Etkiler malesef ☹️ aile terapistine mi gitseniz diyeceğimde sözlü şiddet başlı başına kötü bir şey birde el kaldırdı demişsiniz herkesin kabul edeceği bir şey değil ben olsam mahkemede alırdım soluğu bilmiyorum çok üzgünüm ailenize danışın bence
Yani her an dövecek gibi çıldırmıştı. Elini havaya kaldırıp indirdi kendini zor tuttu yani. Hissettim. Ben yatak odasında başıma yorganı çekmiş vaziyette gitmesini bekliyordum. Eskiden olsa bağırır çağırırdım ona bile gücüm yoktu. Susmadı bir türlü. Napacağımı bilmiyorum hep bir küslük evin içinde. Beni önemsemiyor küsken. Aşağılama psikolojik sözel şiddet hepsi var. İyiyken iyi melek. Ama asla kendine toz kondurmaz.

Eskişehirdeki neymiş? Ben oralıyım annemler de orada, zaten gidiyorum, orada yaptırayım o zaman

İçim acıdı okurken ve eski eşim, 15 sene önceki ilk hamileliğim geldi aklıma. Allah yardımcınız olsun diyebileceğim sadece, ben uzun sürse de boşandım, kurtardım kendimi o çukurdan, Rabbim sizi de feraha çıkarsın
Allah razı olsun. Ne yapacağımı bilmiyorum ben de çünkü bazen de çok iyi

Yani her an dövecek gibi çıldırmıştı. Elini havaya kaldırıp indirdi kendini zor tuttu yani. Hissettim. Ben yatak odasında başıma yorganı çekmiş vaziyette gitmesini bekliyordum. Eskiden olsa bağırır çağırırdım ona bile gücüm yoktu. Susmadı bir türlü. Napacağımı bilmiyorum hep bir küslük evin içinde. Beni önemsemiyor küsken. Aşağılama psikolojik sözel şiddet hepsi var. İyiyken iyi melek. Ama asla kendine toz kondurmaz.
Canım yeni evli misiniz?

Büyük ihtimalle kabul edicem kürtajı kan sonucunu bekliyoz şimdi 27 bin lira istedi kürtaj için doktorum devlete gitsem anestezi vermeden yapıyolar diyolar bilgisi olan var mı?
Ben de 1 buçuk yıl önce devlete gittiğimde boş gebelik sebebiyle zaten lekelenmelerim de olduğu için düşük yaşadım. Daha doğrusu kan kaybım fazla olunca doktor kendi düşmesine rağmen parça kalma riskini göze almadığı için genel anestezi ile kürtaj yaptılar. Zeynep kamilde bir doktordu sağolsun bana psikolojik olarak da çok yardımcı oldu. Zaten çok üzgünsünüz bir de fizyolojik acı ağır gelebiliyor. Uyandığımda da gerekli açıklamayı yaptılar. İsteğe bağlı bir durum olmadığı için devlet sizin sağlığınızı korumak için genel anestezi ile kürtaj yapabiliyor bilginiz olsun.

Çok yeni de değil, yavaş yavaş oturması gerekir artık evliliginizin, iyiyken iyi biri diye yazmişsin, aslında iyi hallerini taktikle koruyamaya çalışsan biraz... Biliyorum haklı iken alttan almak çok zor... Ama konu bir kere şiddete gelirse hep gelir Allah korusun. O yüzden konu hic şiddete gelmeden alttan almaya çalışsan. Eğer tabi bosanmayi dusunmuyorsan... Evliliğe devam etmeyi düşünüyorsan bırak o haklı olsun sen mutlu ol. huyuna git hatta onun da neşesi geri gelsin, hamilelik sürecinin sakin gecmesi için bir taktik gibi düşün bunu. mesela alttan aldığın butun konuları eşinin en sakin olduğu anlarda, sen şunu şunu yapmistin ama ben çok büyük bir insanım alttan aldım senin günahın çok büyük gibi laflar edip geri iade edebilirsin, yani çatışma anı olduğunu bile farkettirmeden😅

Canım özel labaratuvarl mı yoksa hastanede mı aldılar. Nasıl bir yol izledin. Ben bu sefer devlete gidiyorum. Devletten istem yaptirabilir miyim acaba diye merak ettim
Ben bir kaç genetik laboratuvarinin numarasini arayıp sordum, kendi bunyelerinde genetik doktoru çalıştığını söylediler, sonucu o doktor yorumluyor, kendimiz de direk basvurabiliyormusuz, gebeliğim devam ederse ben de kendim genetik lab. Başvurup fetal DNA yaptirmak istiyorum.

Çok yeni de değil, yavaş yavaş oturması gerekir artık evliliginizin, iyiyken iyi biri diye yazmişsin, aslında iyi hallerini taktikle koruyamaya çalışsan biraz... Biliyorum haklı iken alttan almak çok zor... Ama konu bir kere şiddete gelirse hep gelir Allah korusun. O yüzden konu hic şiddete gelmeden alttan almaya çalışsan. Eğer tabi bosanmayi dusunmuyorsan... Evliliğe devam etmeyi düşünüyorsan bırak o haklı olsun sen mutlu ol. huyuna git hatta onun da neşesi geri gelsin, hamilelik sürecinin sakin gecmesi için bir taktik gibi düşün bunu. mesela alttan aldığın butun konuları eşinin en sakin olduğu anlarda, sen şunu şunu yapmistin ama ben çok büyük bir insanım alttan aldım senin günahın çok büyük gibi laflar edip geri iade edebilirsin, yani çatışma anı olduğunu bile farkettirmeden😅
Teşekkürler desteğiniz için 🥰😘

Ben bir kaç genetik laboratuvarinin numarasini arayıp sordum, kendi bunyelerinde genetik doktoru çalıştığını söylediler, sonucu o doktor yorumluyor, kendimiz de direk basvurabiliyormusuz, gebeliğim devam ederse ben de kendim genetik lab. Başvurup fetal DNA yaptirmak istiyorum.
Hah harika bunu merak ediyordum tam da canım çok sağol bunu sorayım aradığım yerlere 😂

Selam ben de fetal DNA testi yaptıracağım. Benim doktorum da daha önce 11+ larda önermişti. Daha kesin sonuç veriyor anladığım kadarıyla. İkili test üçlü test risklerindense daha emin olmak isterim. Sanırım kendiniz de bir laboratuvar ile anlaşıp doktor istemiyle yaptirabiliyorsunuz ❤️ fiyatları yüksek biraz onu ne yapacağız bilemiyorum 🤷
Evet 12 bin civarında duruma göre yaptırabilirim ben

Ben de 1 buçuk yıl önce devlete gittiğimde boş gebelik sebebiyle zaten lekelenmelerim de olduğu için düşük yaşadım. Daha doğrusu kan kaybım fazla olunca doktor kendi düşmesine rağmen parça kalma riskini göze almadığı için genel anestezi ile kürtaj yaptılar. Zeynep kamilde bir doktordu sağolsun bana psikolojik olarak da çok yardımcı oldu. Zaten çok üzgünsünüz bir de fizyolojik acı ağır gelebiliyor. Uyandığımda da gerekli açıklamayı yaptılar. İsteğe bağlı bir durum olmadığı için devlet sizin sağlığınızı korumak için genel anestezi ile kürtaj yapabiliyor bilginiz olsun.
Maalesef öyle olmadı anestezisiz aldılar bağırta bağırta yaptılar zaten çok kısa sürecek çok acı hissetmeyeceksiniz dediler yarım saat sürdü 2 normal doğum yaptım 33 yaşımdaydım hayatımda ben böyle bi acı görmedim yaşamadım yeni yeni kendime geliyorum

Hah harika bunu merak ediyordum tam da canım çok sağol bunu sorayım aradığım yerlere 😂
Aynen canım yasadigim şehirdeki genetik labaratuvarlarini intertten arayıp buldum ben, aradığında geniş geniş soru Sor bir kaç tanesiyle konuş iyice öğren, sonucu sana veriyorlar mı? Fiyatı nedir? Hangi testleri yapıyorlar? Sonuç ne zaman çıkıyor bunları sorabilirsin...

X