2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben mamayi çok nadir veriyorum canım yatagida biraz alttan yükselttim reflü yatağı gibi yaptım ve yan yatırıyorum hep
Doktor bana düz yatırma hep yan yatır dedi her uykusunda da değiştiriyorum bı sağına bı soluna arkasinada battaniyeyle destek veriyorum
Senin baya çökmüş benim 2 3 defa oldu böyle nefes alamıyor saniyelik inşallah reflü değildir ikisininkide ya

Ya işte bende tam olarak bugün o sabrın tükenmesi olayını yaşadım. Sonra kendimi kötü hissettim neden böyle oldu diye ama cidden çok zor bir psikolojiymiş.
İnsanız bizde tabiki olucak böyle şeyler. Ama sanırım önemli olan geçici bir süre sonra herşey rayına oturacak beh inanıyorum

Bizde var canım tıkalı sanırım hırıltı gibi ses var ama serum olmadığı için temizleyemiyorum da. Bizim de oda sıcak sanırım sıcaktan dolayı

Benimki de çok güzel uyuyordu. Ben de uyuyordum. Ta ki burnumdan kan boşalana kadar. Ağzımdan burnumdan geldi yaa. pıhtı çıktı büyük parçalı. Korkmadım değil. Sonra baktım benimki de kişniyor uyurken kaldırıyım dedim

Geçmiş olsun canım demek linki kişneme hepsinde varmış benimki se bi uyandı kısır döngüye girdik nasıl uyunur bilmiyorum

Aaa gece gece noldu öyle yaa neden oldu ki
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…