Ben mamayi çok nadir veriyorum canım yatagida biraz alttan yükselttim reflü yatağı gibi yaptım ve yan yatırıyorum hepBizim 3 4 gündür oluyor böyle hatta bazen kiyamam uykusundan uyanıyor lik lik ses geliyor rahatsiz ediyor bir doktor mamayi 3 4 seferde yedirin biraz yesin gaz çıkartin biraz daha yesin gene cikartin hemen yatirmayin başı 30 derecelik açıyla eğimli yatsın dedi 1 2 gündür yapıyorum bunları bakalm
Aynen vallaOnların işi karışmak dünyaya karışmak için gelmişler
Evet canım hatta bazen uyandı sanıyorum bakıyorum uyuyor bide şimdi yan yatırıyorum ben kendini duz yatmaya başladı yaKızlar sizin bebeklerinizde aktif uykuda iken tuhaf sesler çıkarıyor mu acaba
Kendi sesine kendi uyandı dalmıyor şimdiHemde nasıl, bazen sessizlikte ödüm kopuyorrr
O kişneme sesine uyandı kapamıyor gözleriyaa aynen kişniyor
Dedeler gibi ses çıkarıyor bi de
Bizimki hastane de de aynısını yaptı danışman biraz cadı diyoValla aynı anasını yalancı çıkardı bizimki de
Bitmiş miydi kiMesailer başladı
NerdeeeeeBitmiş miydi ki
Aynı yaa benim de öyleNerdeeeeekolumda uyudu benimki koysam uyanacak yaaaa
Bende kucağımda pışpışlıyorum bir saat olduKendi sesine kendi uyandı dalmıyor şimdi
İnsanız bizde tabiki olucak böyle şeyler. Ama sanırım önemli olan geçici bir süre sonra herşey rayına oturacak beh inanıyorumYa işte bende tam olarak bugün o sabrın tükenmesi olayını yaşadım. Sonra kendimi kötü hissettim neden böyle oldu diyeama cidden çok zor bir psikolojiymiş.
Bizde var canım tıkalı sanırım hırıltı gibi ses var ama serum olmadığı için temizleyemiyorum da. Bizim de oda sıcak sanırım sıcaktan dolayıBebeğin burnu çok tıkalı olan var mı, ne yapıyorsunuz, emerken falan birden ağzını açıyor veya tıkanıyor nefes alamıyor serum fzy damlatıp aspiratörle çekiyorum ama yanlış bir şey yaprsam diye korkuyorum hemen doktora gitmeli miyim bilemedim. Aspiratörle çekerken gözleri kocaman oldu bana mı öyle geldi korkudan, rahatsız mı oldu da yaptı daha hafif devam ettim azcık çektim ama yetmedi baya var sanki hırıltı
Ben de hıçkırıktan usandım yaaTam uyuttum kendi hapşırmamı tutamadım uyandı
Geçmiş olsun canım demek linki kişneme hepsinde varmışBenimki de çok güzel uyuyordu. Ben de uyuyordum. Ta ki burnumdan kan boşalana kadar. Ağzımdan burnumdan geldi yaa. pıhtı çıktı büyük parçalı. Korkmadım değil. Sonra baktım benimki de kişniyor uyurken kaldırıyım dedim
Aaa gece gece noldu öyle yaa neden oldu kiBenimki de çok güzel uyuyordu. Ben de uyuyordum. Ta ki burnumdan kan boşalana kadar. Ağzımdan burnumdan geldi yaa. pıhtı çıktı büyük parçalı. Korkmadım değil. Sonra baktım benimki de kişniyor uyurken kaldırıyım dedim