Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Selam arkadaslar
Agustos grubundan bİr cevap alamadim
Hamileligimi yeni ogrendm ve dort gundur karin agrim var yasayan varmi acaba ilk ogrendigi siralarda ?
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) benim doktorum ilk haftaşarda adet ağrısına benzer kasılma ve ağrıların normal olduğunu rahmin kan pompalayarak kendini hazırladığını söylemişti, fakat yine de kendi doktorunuza danışmanızda fayda var

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) benim doktorum ilk haftaşarda adet ağrısına benzer kasılma ve ağrıların normal olduğunu rahmin kan pompalayarak kendini hazırladığını söylemişti, fakat yine de kendi doktorunuza danışmanızda fayda var
Merhaba bugun soracağım.
Benimde ole sanki adet olcam gibi agrilrm var. Tesekkur ederim cevabiniz beni rahatlatti
Allah razı olsun ♥️

Merhaba canım
İlk ayda zaten kasık ağrısı bel ağrısı çok olur benim iki ay bitti hala arada karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum yani adet belirtisi gibi
Ama senin karın ağrısı adet belirtisi gibiyse sorun yok bence
Merhaba
Evet adet gibi sanki adetten onceki agrilrm gbiye benzior
Demekki normalmiş sagoksun baska arkdaslarda normal yazmis
Allah razi olsun ya kac gundur soruyom kimseden ses yok 😅♥️

Nasıl bir karın ağrısı acaba? Bende ilk zamanlarda çok kasık ve bel ağrısı yaşadım. Şimdi nispeten az olsa da ara ara yaşıyorum yine. Eğer kasık ağrısı veya adet ağrısı gibiyse normal. Arada bıçak saplanır gibi ağrı oluyor o da normalmiş 🥲
Yok ole bicak saplanir givi degil sizlanma gbi
Adetten onceki agrimla ayni ama okdr siddetli degil sukur.
Sanirim nornalmis bazi arkdslar karin agrisi yasamis
Bugunde dr uma soracagim
Teşekkür ederim 🌸

Tesekkur ederim 🌸, ben bi dogum kocu olarak hizmet veren birine sordum. 3 farkli paket sundu daha kapsamli her hastane ziyareti birlikte gelecek 6000$😁 bi alt paket ler ise 3500$ , 2500$ . Dogum ve hastane masrafida 10bin -12bin arasi .

Bide sey dusunuyorum 30.hafta artik gobek belli olur acaba sorun ederlermi pasaport kontrolde 🥲
Miamide etmiyorlarmış, başka eyaletler daha sıkı kontrol dediler

Kızlar magnezyum ilacı kullanan var mı? Kas ağrılarım var belki iyi gelir diyorum en azından deneyeyim. Demirime bakılmıştı onda bir sorun yoktu ama magnezyuma bakılmadı henüz. Gebelikte kullanılabilecek bir marka öneren olursa makbule geçer.

Kızlar merhaba bugün 9+2 yim ve 3 gün öncesine kadar hiç mide bulantım olmazdı ama 3 gündür dünya başıma yıkıldı gece bulantıdan uyuyamadım bu sabahta çok afedersiniz çıkardım.Hiç birşey yiyemiyorum her şey kokuyor ne yapayım midemi bastırsın diye

X