Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İhmal etmezsiniz merak etmeyin. Sadece işler yetişmedikçe insan bunalıp sinirlenebiliyor ilerleyen zamanda ama rahat olmak en mantıklısı insan çocuğuna kızınca kendi daha fazla üzülüyor. Zaman içinde yoluna girer inşallah her şey hepimiz için. İçindeyken çok sıkıcı her şey ama nihayetinde bunlar da geçici...
Devlet hastanesi için enabızda perinatolojiden direkt alınamıyor. Yine kadın doğum bölümünden normal muayene oluyoruz ayrıntılı ultrason istediğimizi söylüyoruz (ama tabii ayrıntılı ultrason yapan büyük şehir hastanesi olması lazım)onlar veriyor uygun günü. Ben maalesef geç kaldım 18. Haftada gittim sıra yok dediler. O yüzden özel Dr kliniklerinden araştırıyorum fiyat vs.
Perinatolojiden randevu alınıyor eğer kadın doğum doktoru açtıracagim dediyse sizi perinatolojiye sevk etmiştir bu sayede randevu alabilirsiniz. Alan uzmanlıklarına doktor onayı olmadan randevu alınamıyor muhtemelen doktor onaylamıştır şuan e nabizdan perinatolojiyi seçebilirsiniz.
Devlet hastanesi için enabızda perinatolojiden direkt alınamıyor. Yine kadın doğum bölümünden normal muayene oluyoruz ayrıntılı ultrason istediğimizi söylüyoruz (ama tabii ayrıntılı ultrason yapan büyük şehir hastanesi olması lazım)onlar veriyor uygun günü. Ben maalesef geç kaldım 18. Haftada gittim sıra yok dediler. O yüzden özel Dr kliniklerinden araştırıyorum fiyat vs.
Aslında kadın doğum doktoruna söyledikten sonra onlar yönlendirme yapınca e nabız üzerinden perinatolojiye randevu alabiliyorsunuz. Alan uzmanliklarinin hepsi bu şekilde çünkü muayene olduğunuz hastanede bölüm de olmayabiliyor doktor sistemden sizi yönlendirip istediğiniz hastanenin perinatoloji bölümünden randevu alabilmenizi sağlayabiliyor. Birde bu konuda bilgim yok ama 2 li zamanı geçtiyse 3 lü tarama testi için sorsaydınız belki oluyordur
Aslında kadın doğum doktoruna söyledikten sonra onlar yönlendirme yapınca e nabız üzerinden perinatolojiye randevu alabiliyorsunuz. Alan uzmanliklarinin hepsi bu şekilde çünkü muayene olduğunuz hastanede bölüm de olmayabiliyor doktor sistemden sizi yönlendirip istediğiniz hastanenin perinatoloji bölümünden randevu alabilmenizi sağlayabiliyor. Birde bu konuda bilgim yok ama 2 li zamanı geçtiyse 3 lü tarama testi için sorsaydınız belki oluyordur
Ben belki de üçlü tarama testi için gittiğimde ilçedeki hastane yönlendirdi zannedip perinatolojiden almaya çalışınca çıkmadı enabızdan. Şehir hastanesine gidince de normal kadın doğuma muayene olduğumda girişte randevu verilen ayrı bir bölüm vardı onlar veriyor dedi Dr. Üçlü tarama kan testi zaten 18. Haftada yapılmıştı önceki gittiğim hastanede hemen şehir hastanesine gittim. "12. Hafta civarı gelseniz sıra gelirdi şimdi çok geç kalmışsınız sıra yok" demişlerdi. Ankara'da özel kliniklerde de fiyatlar 3500-5000 arası artık mecbur