Sigara konusunda benim de diyeceklerim vaar
12 sene boyunca günde 1 paket sigara içtim çok da severdim namussuzu kjajs Ne zaman çocuk sahibi olma isteği içime düştü huzursuz huzursuz içmeye başladım, önce hafif sigaraya geçtim sonra hafiflettim bi gün bıraktım zorla ama beni görün sanki çok sevdiğim biri ölmüş gibi 5 gün sürekli ağladım. Dedim bu ne ya böyle deli olcam ben gittim paket aldım
aradan 5 6 ay geçti bu sefer biorezonans a gittim dünyanın parasını bayıldım 1,5 gün içmedim yine içtim. Artık umutsız vaka olarak görüyodum kendimi ama hala içmekten rahatsızdım ve 0,1lik bi sigarayı günde yarım paket falan içiyodum. Artık bu sene çocuk fikrimiz netleşince dedim ki ben bu işi ramazanda bitiricem artık benim çocuğuma zehir yükleme lüksüm yok. Ama bi film duyuyordum sigara bıraktırıyo falan diye onu da izleyim dedim. Ramazanın ilk sahuruna kadar içtim sahurdan önce o videoyu izledim son sigaramı içtim ve o günden beri ağzıma sürmedim ve ilk 1 hafta sadece nikotin çekilmesi belirtileri yaşadım ve annem sigara içiyor sigara erişimim çok kolaydı. Eşim sigara içmiyor içse de gemideydi
1 kilo bile almadım çünkü psikolojik bağımlılığın hepsi o filmle uçup gitti. O filmin linkini eklicem aşağıya. Umarım sizi rahatlatmaya yardımcı olur. Filmde bi yerde şimdi son sigaranızı için diyo içmeyin hee