- 18 Temmuz 2024
- 207
- 120
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece vajinaya doğru oluyoİki tarafa da oluyor mu şiddetli oluyor benim hem vajinaya hem makata bir de beliniz ağrıyor mu ? Bulmuşken tüm soruları sorayım![]()
Ağrı değilde kaskatı oluyo sanki bazen karnım bazen kasığım+1 BEN DE BUNU YAŞIYORUM VE SOL ALT KARNIMDA AĞRI
Ne anksiyeteler yaşıyorum bi bilseniz…Ağlamalar, sorgulamalar, korkular…Fiziksel olarak iyiyim şu an ama konuşurken bile nefes nefese kalıyorum . Bir de lohusa depresyonundan çok korkuyorumMerhabalar. 22+4 oldum bugün. Varis ve ağırlaşmaya başlamam sebebiyle çok çabuk yorulur ve çok da ayakta duramaz oldum. Yaşım da var tabi. Hiçbir şeye yetişemez oldum ve sabrım azaldı. Bundan sebep mi bilmiyorum ama sürekli ağlamak istiyorum. Siz de var mı böyle haller . Moralim çok bozuk.
Aynen ara ara bu sıkıntıları yaşıyorum ama bel ağrısı agrisi beni çok zorladı 3 gündür sürekli oturarak çalışıyorum ara ara dolansamda faydası yok umarım yakın zamanda duzeliriz bebislerimizin sağlığı yerinde olsun yeterkiİki tarafa da oluyor mu şiddetli oluyor benim hem vajinaya hem makata bir de beliniz ağrıyor mu ? Bulmuşken tüm soruları sorayım![]()
Kıyamam yaaSinir stres bende de cok var oglum 1. Sinifa gidiyo tahmin edersiniz odevler cok zorluyo aksam sinirden bagirdim küstük sonra baristik sen bana hic kizmazdin onceden diyo![]()
Allah yardımcımız olsun. Evet , doğum sonrası daha zor sanki. Hem bebek hem de fiziksel, ruhsal olarak toparlanma süreci de oluyor. Umarım kolaylıkla atlatırız.Ne anksiyeteler yaşıyorum bi bilseniz…Ağlamalar, sorgulamalar, korkular…Fiziksel olarak iyiyim şu an ama konuşurken bile nefes nefese kalıyorum . Bir de lohusa depresyonundan çok korkuyorumİlk doğumum sonrası yaşadıklarımı düşününce…Ama sabrın sonu selamet; içimden dua okuyup zikir çekiyorum bol bol
![]()
Randevuları 15 gün önce saat 10da almanız gerekiyor acele gitmeniz gerekirse 1 gün önce saat 20de alan kişi tarafından onaylanmayan randevular yeniden randevu için açılıyor oradan alabilirsiniz doktorunuzla tanıştıysanız sekreterine de sorabilirsiniz sabah 9da gidince takipli hasta sırası veriyor sezeryansa artık doktorunuzu belirlemelisiniz benim ilki vajinal bunda ayrıntılı ultrasonda da Dr baş aşağı dedi doğumuna ebeler girecek ilk doğumum biraz sıkıntılıydı nöbetçi Dr da girmişti hastanede tercih edilmeyen sadece 2 Dr onlardan 1i doğuma girdi ebelerle doğursam daha iyi korkuyorumBugün kontrole gidicem dogum tarihini sormak istiyorum sezeryan olcak sonucta bide devlete gittigim icin randevu bulmakta zorlaniyorum bulamazsam ne yapmam gerekir diye
Benim kızımda 2. Sınıf hala tam düzeni oturmuş değil 1. Sınıftayken kızılıyor malesef ilk defa ödev yapıyorlar ve haklılar zor ve yoğun tempo var 15 tatilden sonra sadece birkaç harf kalıyor en azından doğuma kadar okumayı sökmüş olacak lohusayken rahat edersinizSinir stres bende de cok var oglum 1. Sinifa gidiyo tahmin edersiniz odevler cok zorluyo aksam sinirden bagirdim küstük sonra baristik sen bana hic kizmazdin onceden diyo![]()
Bu uykusuzluk hâli bende de var ya sebep nedir anlamadım. Ağrım vs çok yok henüz belim ağrıyor sadece ama uykularım bel ağrısından kaçmıyor. Gecenin bir vakti uyanıp 1-2 saat yatakta dönüp telefonla oynuyorum. Tam sabaha karşı uyuyacağım büyük oğlum uyanmış oluyorAgrilar bende de cok oluyo uykuya zor daliyorum surekli uyaniyorum saga dön sola dön sabah oluyo. Oglumda hatirliyorum son aylarda beraber gunesi selamliyoruk surekli geziyodum evin icinde bu da ayni olcak sanirimuyku uyaniklik halini anlayabiliyorum artık bi kac saat uyuyo sonra 1 saat tepiniyo
![]()
Allah razi olsun cidden cok zormus bende hep 1. Sinifi atlatalim öyle olsun 2. Diyodum dua saatine denk gelmis ki kazayla oldu tam zamaninda olduKıyamam yaaAllah kolaylık versin 1. Sınıf cok zor
![]()
Bugün konustum doktorla 38 de aliyorum sezeryana oncesinde sanci olmazsa dedi ama 34 den itibaren sanci takibi yapicaz ne zaman sancin çıkarsa o zaman aliriz dedi bu doktorla devam edicem nasipse. Bnmde ilkte oyle olmustu en kötü doktor denk gelmisti ve ben devleti imzayla terk edip ozele gitmistim sirf ebelerin guler yuzu hatrina sabaha kadar dayanmistim sonra sevmedigim baska doktor gelip muayene edince dedm beni bırakın gideyimRandevuları 15 gün önce saat 10da almanız gerekiyor acele gitmeniz gerekirse 1 gün önce saat 20de alan kişi tarafından onaylanmayan randevular yeniden randevu için açılıyor oradan alabilirsiniz doktorunuzla tanıştıysanız sekreterine de sorabilirsiniz sabah 9da gidince takipli hasta sırası veriyor sezeryansa artık doktorunuzu belirlemelisiniz benim ilki vajinal bunda ayrıntılı ultrasonda da Dr baş aşağı dedi doğumuna ebeler girecek ilk doğumum biraz sıkıntılıydı nöbetçi Dr da girmişti hastanede tercih edilmeyen sadece 2 Dr onlardan 1i doğuma girdi ebelerle doğursam daha iyi korkuyorum
Benim kızımda 2. Sınıf hala tam düzeni oturmuş değil 1. Sınıftayken kızılıyor malesef ilk defa ödev yapıyorlar ve haklılar zor ve yoğun tempo var 15 tatilden sonra sadece birkaç harf kalıyor en azından doğuma kadar okumayı sökmüş olacak lohusayken rahat edersiniz
Evet bnmde ağrıdan değil uykum kaciyo ozellikle ezana yakin muhakkak uyaniyorum tuvalet icinde 2 kere fln uyanıyorum ama sabah 8 9 gibi uykumu almis bi sekilde uyaniyorum tuhafBu uykusuzluk hâli bende de var ya sebep nedir anlamadım. Ağrım vs çok yok henüz belim ağrıyor sadece ama uykularım bel ağrısından kaçmıyor. Gecenin bir vakti uyanıp 1-2 saat yatakta dönüp telefonla oynuyorum. Tam sabaha karşı uyuyacağım büyük oğlum uyanmış oluyorben de devlette sezaryen olacağım doktorumu belirledim. 38. hafta gibi doğumu yaparız dedi. 38. Haftadan önceki muayenelerde nst ye gireceğiz düzenli olarak son muayeneyi de olacağım ve öncesinde gittiğimde bana gün verecekmiş hastane doktor takvimine göre.
Ahahahah doğuma giderken bile ana yüreği nasıl da işliyor. İnşallah doğumdan sonra hamileyken uyumadığımız için pişman olmayızEvet bnmde ağrıdan değil uykum kaciyo ozellikle ezana yakin muhakkak uyaniyorum tuvalet icinde 2 kere fln uyanıyorum ama sabah 8 9 gibi uykumu almis bi sekilde uyaniyorum tuhaf
Bizde bugün konustuk 34 ten sonra her hafta nst dedi yani 34. Haftada herseyi hazirlamis olmamis gerekiyo dolap duzeni beşik hastane cantasi vs ben böyle dusunmemistim dogum planlı olcak gitmeden yemegimi yapar oglumun beslenmelerini hazirlar buzluga koyarim diyodum hatta kendim icin tavuk suyu corbasi bile yapip yanima alirim diyodum![]()
Eminim olcazAhahahah doğuma giderken bile ana yüreği nasıl da işliyor. İnşallah doğumdan sonra hamileyken uyumadığımız için pişman olmayız![]()