2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çiçeğim akşam oluyor saçım taranmamış dişlerim fırçalanmamış üstüm başım süt kusmuk. Hangimiz daha gerçeğiz

Kızlar 1. Ayımız doldu doktor kontörümüze gittik bugün 4.400 gr olmuşuz.aşı olduk.emzirme danışmanına da gittik tekrar çok potansiyel var emiyor ama güçlü değil ona uğraşmaya devam et dedi uğraşıyoruz bakalım çığlık çığlığa…Orda kadının yanında biraz emer gibi yaptı eve geldik yine aynı….

Kızlar sizin bebisler ne kadar uyuyor ne kadar büyük uyanık kalitor? Araştırdığımda 45 dk uyanık kalabilir bebekler diyor. Benimki bı uyanıyor en az 2 saat sonrada derin uykuya geçmesi en az 4-5 emzirme sonrası oluyor o ana kadar em uyu bir saate kalmadan geri uyan em şeklinde geçiyor. Ama bı derin uykuya gecersede hiç gözleri açmıyor emiyor altını degisiyorum geri koydufumla uyuyor iki saat uyuyor acikiyor yine aynı şekil gözü açmadan devam. Bunu geceleri yapsa gündüzleri diğer türkü olsa okey ama ne zaman yapacağı hiç belli değill

Çiçeğim akşam oluyor saçım taranmamış dişlerim fırçalanmamış üstüm başım süt kusmuk. Hangimiz daha gerçeğiz
Biiiizz
Bir haftadır çok çok geç uyuyor ama uykuya tam daldığında en az 4 saat uyuyor gece. Gündüz 1.5 -3 saat arası bir kere uyuyor ondan sonra bir daha derin uykuya geçemiyor. Hep 5 dk 10 dk veya emme esnasında uyuyor memyi bırakınca uyuyor bahsettiğim 4 saatlik gece uykusuna kadar. Grupta çok kişi uykusuzluktan muzdarip diye çok takmamaya çalışıyorum yoksa hem bebeğe üzülüyorum hem dinlenemiyorum

Ama kızlar bugün bir ilk oldu, bebekle odaya geçtim uyuyunca beşiğe kıymadım ben de çok uykusuzum diye yüz üstü gaz çıkarma pozisyonunda üstümde uyumaya devam etti ben de öyle uzandım yarım saat benim de içim geçti baktım dalmıs yatağına kıudım 20 dk oldu uyanmadı ama nen öyle panik haldeyim ki şimdi uyuyamıyorum. Nefes alıyor mu diyorum ya da ağlama sesleri duyuyorum bakıyorum uyuyor . Bismillah diyeyim. Ben yattım hadi umarım mışıl mışıl uyuruz

Biraz yağla masaj yapıp ayakları altını siler gibi çapraz yukarda hafiften poposuna bastırıp makatını esnetiyorum minnacık. Gaz damlası yok mu kuşun
Yaptım yaptım yavrum. Gaz damlası sanırım etkisi geçiyor o zaman basıyor çığlığı. Gündüz de doğru düzgün uyumadı daha yeni daldı

Valla peppycokky var mesela simge diye biri var. İsmini hatirlamadigim keşfette denk gelenler var yine. Ay aslında 2 yıldır Instagram kullanmiyordum emzirirken gezinirim kesfette diye tekrardan açtım resmen pişman oldum
Peppycokky beni de hamileliğimde psikolojik olarak bitirmişti ya. Takip etmediğim halde sürekli karşıma çıkıyordu ve kendimi çok kötü hissediyordum ben neden böyle değilim diye
Ama bence kendisi doğru örnek değil baktım şimdi evde annesi, babası ve eşi var görünen kamera arkasında birileri var mı bilmiyoruz ama 4 yetişkin varken cidden çok rahat bakılır bebeğe.

Ben hamilelik zamanında takip etmiyordum o zaman iyiki etmemişim zaten zorlu bir zamandı benim için. En azından bebeğimle o günlere inat keyif yapalım. Biliyorum ki bu zamanlar da geçicek bebislerimizi yanlarımiza alip coook gezmelere gidicez Allah'ın izniyle

İnşallah canım benim Ama sen hiç canını sıkma hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz, zorlanıyoruz zaman zaman da kendimizi suçluyoruz ama hepsi çok normal ve geçecek
Ben az önce emzirirken evdeki herkesi haşladım mesela şimdi oturdum neden o kadar sert çıktım ki diye düşünüyorum

Ama emmese kilo almazdı di mi? Bizim de dr kontrolümüz vardı, günde 2 mama vermeniz kilo almasında hiç önemli değil dedi, demekki sütüm işe yarıyormuş azcık emse de

Canlar aranızda sling kullanan var mı biz bir ayı yeni doldurduk artık kullanayım diye aldım çocuk çok oturur pozisyonda oluyor gibi geliyor ama siz ne düşünüyorsunuz benim evhamım mı
Ben kullanıyorum evde. Biraz oluyor ama önemli olan bacağının M şeklini alması diye biliyorum

Gece 4 saat civarı, altını değiştirip emzirip yatırmam 20 dk falan sürüyor çünkü gece pek uykusunu açmıyor emerken. Gündüz de o uykulu hali devam ediyor ama saat akşam üzeri 6-7 gibi düğmesine basılıyor sanki bir türlü dalamıyor emzir yatır 5 dk içinde uyansın tekrar aynı döngü tekrarlasın taa kii gece 11-12 gibi derin uykuya geçiyor tekrar. Şuan düzensiz uyku düzenimiz böyle

Bunu hemşire de soyledi bana özellikle emzirmeye alstrmada atletini koy yanına yada ağız mendilini göğsüne koy kokun sinsin sonra bebeğin yanına koy dedi

Ay olur öyle şeyler bende durduk yere saçma yere çıkışıyorum insanlara. Ama artık belli yerden sonra sabır tükeniyor

Hastanedemi emzirme danışmanı var bizimkide hemşire yanında emdi eve geldik gene tuttu sonrası yok bildiğin hemşireye şov yaptı evde tık yok

Valla maşallah canım bizim hiçbir zaman 4 saat uykumuz olmadı 2 saati bile bir iki kez ancak gördük geceleri

Molfix kullanıyorum aşırı memnunum sleepyden çok kişi şikayetçi

Tek değilmişim bizdede öyle ya tam olarak. Hatta geçen o döngü kaydı akşam 8 gibi derin uykuya geçti gece uykusuna saydı sanırım gece bir açtı gözleri kapattırana aşk olsun şimdi annemler yanımızda 40 cikincs gidicekler ben ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım doğumdan beri ilk defa mutsuzum oda onlar gidicek ben nasıl bakacağım korkusuna sadece bakma da değil evin her işi nasıl yetisicej yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…