Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Kizlar selam Dr kontrolünden çıktım kesem ilerde bebek geç döllenme falan değilmiş on haftalık değil oniki haftalikmis ölçümlerde sıkıntı çıktı ense kalınlığında ve bazı ölçümlerde sıkıntı var dedi 🥺 ancak kendime gelip yazabildim buraya yarın baska bir hastaneye yönlendirdi ya sıvı ya oaarca alacaklar yada takip edeilecek dedi fetal DNA yi sordum seni. Durumunda buna gerek kalmadı dedi başakşehir şehir hastanesinden bir arkadaşını aradı oda bugün hastanede değilmiş yarın ordaymis yarın da işten izin aldım yarın oraya gideceğiz perinatoloji bölümüne moralim kötü hayırlısıni diliyorum o kadar hareketliydiki kalp atışıni falan tekrar duyduk düşündükçe kötü oluyorum ki 😭 benim gördüğümü orasida görürse sonlandırmak gerekir dedi
Bence hemen endise etmeyin. Bir doktorun soyledigi digerini tutmuyor.Fetal dna bu konuda %99 kesin sonuc veriyor diye anlatiliyorken neden sana gerek duymuyor anlayamadim.ikili test yapilmamis perinatolog gormemis henuz. O yuzden kesin degildir hicbisey. İcinizi ferah tutun dualarimiz sizinle 🙏

Kızlar magnezyum ilacı kullanan var mı? Kas ağrılarım var belki iyi gelir diyorum en azından deneyeyim. Demirime bakılmıştı onda bir sorun yoktu ama magnezyuma bakılmadı henüz. Gebelikte kullanılabilecek bir marka öneren olursa makbule geçer.
Canım benim kasılma ve ağrılarım çoknoluyor diye doktorum ilk başta başlıyor magnezyum. Ama çok çeşidi var doktoruna ilet mutlaka önereceği bir marka vardır

Kizlar selam Dr kontrolünden çıktım kesem ilerde bebek geç döllenme falan değilmiş on haftalık değil oniki haftalikmis ölçümlerde sıkıntı çıktı ense kalınlığında ve bazı ölçümlerde sıkıntı var dedi 🥺 ancak kendime gelip yazabildim buraya yarın baska bir hastaneye yönlendirdi ya sıvı ya oaarca alacaklar yada takip edeilecek dedi fetal DNA yi sordum seni. Durumunda buna gerek kalmadı dedi başakşehir şehir hastanesinden bir arkadaşını aradı oda bugün hastanede değilmiş yarın ordaymis yarın da işten izin aldım yarın oraya gideceğiz perinatoloji bölümüne moralim kötü hayırlısıni diliyorum o kadar hareketliydiki kalp atışıni falan tekrar duyduk düşündükçe kötü oluyorum ki 😭 benim gördüğümü orasida görürse sonlandırmak gerekir dedi
Canım sakın canını sıkma bundan yıllar önce kuzenime marmariste bebek hem down sendromlu hemde canlı doğması imkansız dediler. İzmire yolladılar. İzmirde gitmediği hastane kalması özelden tut üniversite hastanesine kadar. Kaç kez amniyosentez yağıldı kaç kez kanlar alınıp amerikaya gönderildi inan hatırlamıyorum. Mutlaka almalıyız dediler. Doğumda ikinizde. Biri mutlaka zarar görecek dediler. Kız imza ile heyeti ret etti. Ama kendisi sinir hastası oldu bu süreçte. Allaha şükür çok sağlıklı evladı var.

Yarınki doktora git bakalım. İçine sinmezse başka doktorlara da git mutlaka. İçini de ferah tut. Allah’ın izni ile bebeğin çok sağlıklıdır 🙏

İnşallah yanilmistir doktorunuz yarın çok güzel sonuçlar alırsınız. Endişeniz ve kaygınızı derinden hissettim. Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle🤲🏻🌺

Ne görmüş yani bu kadar net 12 haftada? Bir şey demedi mi, sormadınız mı?

Gerçekten temkinli olacağım diye bu doktorların sürekli olumsuz konuşmalarından sıtkım sıyrıldı! Bir şey çıkmayacak inşallah merak etmeyin, dualarım sizinle❤️

Bebişi zar zor bulup gördüğümüz ‘ay olması gerektiği kadar gelişmemiş’ denilen akşamın gecesi biz dayanamadık medipol megaya gittik yine. 4 saat içinde ne oldu nasıl oldu inanın hiç bir fikrim yok bebek kesenin ortasında kalp atışlarıyla bize bakıyordu!! Yani öyleydi böyleydi şöyleydi içimi şişirdi 3 ayrı doktor son 2 haftada! Allaha bıraktım yiyecek ekmeği varsa gelecek, ben ne yaparsam/yapmazsam değişmeyecek.

Eklentiler

• b7be6cef-6c74-4be0-8f0f-8f40e9899a27.jpeg
    b7be6cef-6c74-4be0-8f0f-8f40e9899a27.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 1
Hee bi de 2 çocuk doğurmuşum bir tanesi demez mi sizin rahminiz ters dedim yooo değil, ha tamam değilmiş, aaa çok büyük kanama alanı var, dedim damla kanamam lekelenmem yok, aaa pardon miyommuş! Valla bazen diyorum git fetal dna yı yaptır 2 ayda bir de kontrol, yeter😁

X